27 / 04 / 2024

Dream Life Çekmeköy teslim

Dream Life Çekmeköy teslim

Konutların; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı Dream Life Çekmeköy ne zaman teslim sorusuna 2016 yılının sonunda cevabı veriliyor...

Çekmeköy Life'ta 9 milyon TL'ye 3+1! Bir ay sonra teslim!

İstanbul'un yeni cazibe merkezinde modern bir yaşam sunan Çekemeköy Life'ta 3+1 konutlar 9 milyon TL'den başlıyor. Çekmeköy Lifte'ta teslimler ise bir ay sonra yapılması planlanıyor. İşte Çekmeköy Life ile ilgili ayrıntılar...

Be Life Çekmeköy'de dairelerin tamamı satıldı!

İstanbul Proje Yapı tarafından hayata geçirilen Be Life Çekmeköy projesinde dairelerin tamamı satıldı. Projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi.

Be Life Çekmeköy ne zaman teslim?

5 katlı 6 blok halinde yükselen Be Life Çekmeköy projesi 169 adet daireden meydana geliyor.  Peki Be Life Çekmeköy ne zaman teslim?

Be Life Çekmeköy ev fiyatları ne kadar?

Toplam 169 adet daireden meydana gelen Be Life Çekmeköy projesi Çekmeköy'e bağlı Alemdağ'da konumlandırılıyor. Peki Be Life Çekmeköy ev fiyatları ne kadar?

Be Life Çekmeköy daire fiyatları!

Be Life Çekmeköy daire fiyatları 250 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 2019 yılında yapılması planlanıyor...

Be Life Çekmeköy fiyat!

İstanbul Proje Yapı tarafından hayata geçirilen Be Life Çekmeköy'de daire teslimlerinin 2019 Haziran'da yapılması planlanıyor..

Be Life Çekmeköy projesi yolda! Yeni Proje!

İstanbul Proje Yapı, Çekmeköy'de 169 konutluk yeni proje hayata geçiriliyor. Projede daire fiyatları 250 bin TL'den başlıyor..

Be Life Kartal ve Be Life Çekmeköy geliyor! Yeni Proje!

İstanbul Proje Yapı, Kartal 270 konut ve Çekmeköy'de 169 konuttan meydana gelen iki yeni projeye imza atıyor. Be Life Kartal ve Be Life Çekmeköy'de teslimlerin 2019 Haziran'da yapılması planlanıyor...

Dream Life Çekmeköy ne zaman teslim?

Konutların; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı Dream Life Çekmeköy ne zaman teslim sorusuna 2016 yılının sonunda cevabı veriliyor...

Çekmeköy Dream Life fiyat

Çekmeköy Dream Life fiyat listesine göre daireler metrekaresi 3 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Ön talep sürecinin Ekim ayında başlayacağı proje, İstanbul Anadolu yakası Çekmeköy bölgesinde konumlanıyor...

Dream Life Çekmeköy satış

İçerisinde toplam 89 adet dairenin bulunduğu Dream Life Çekmeköy satış fiyatları metrekare bazında 3 bin TL olarak belirlendi. Proje, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden oluşuyor..

Çekmeköy Dream Life projesi

Çekmeköy Dream Life projesi, İnt. Avrasya İnşaat ve Reform Yatırım İnşaat ortaklığıyla hayata geçiriliyor. İstabul Anadolu yakası Pendik bölgesinde inşa edilen projede metrekare birim fiyatı 3 bin TL olarak belirlendi...

Dream Life projesi 20 milyon liraya mal olacak!

Avrasya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sesli, Alemdağ’da orman ile içiçe 4 dönüm arsa satın aldıklarını belirterek burada ‘Dream Life’ adını verdikleri 84 konutluk butik bir projeye başlayacaklarını söyledi...

Dream Life Çekmeköy teslim Haberi

Dream Life Çekmeköy teslim

20 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Dream Life Çekmeköy ne zaman teslim sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim. 


İçerisinde yer alan dairelerin; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Dream Life Konutları, 89 adet daireden oluşuyor. 


Dream Life Çekmeköy ne zaman teslim sorusuna 2 yıl sonra cevabı veriliyor. Projede ön talep sürecinine Ekim ayında başlanacak. 


Dairelerin metrekare bazında 3 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Dream Life Evleri, 4 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlanıyor. 


Dream Life Çekmeköy ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2016 yılının sonu deniliyor. Proje, İnt. Avrasya İnşaat ve Reform Yatırım İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. 


Telefon: (0216) 688 91 21

Web: