28 / 04 / 2024

Dream Life sosyal donatı alanları

Dream Life sosyal donatı alanları

Konutların; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı Dream Life Çekmeköy ne zaman teslim sorusuna 2016 yılının sonunda cevabı veriliyor...

Dream Life Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dream Life Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de Fehim Şenol İşbilir tarafından kuruldu.

27 soruda Seven Four Life Acıbadem projesi!

Seven Four Life Acıbadem projesinde aidat ödemesi yapılmıyor. Isınma ve 5 yıldızlı sosyal tesislerin kullanımının bedava olduğu projede jeotermal enerji kullanılıyor. İşte 27 soruda Seven Four Life Acıbadem projesi...

Başakşehir Life Park Evleri 2 özel sosyal tesis alanı imar planı askıda!

Başakşehir'de Life Park Evleri 2'nin arkasında kalan 799 ada, 2 parsele ilişkin Özel Sosyal Tesis Alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

KorkmazKaya Life nerede?

Çeşitli sosyal yaşam alanlarının yer aldığı KorkmazKaya Life Residence'de dairelerin büyüklükleri 96 metrekare ile 117 metrekare arasında değişiyor. Peki KorkmazKaya Life nerede?

Çengelköy Life projesi Aralık 2016'da teslim!

Türkiye’de ilk kez uygulanan farklı mimari konseptiyle, 6.000 m² sosyal alana sahip 12.000 m² alana kurulu Çengelköy Life, 77 m² ile 460 m² arasında değişen 34 farklı tipte toplamda 120 adet bağımsız konuttan oluşuyor.

Fikirtepe'ye Broklyn Life ve Brooklyn Dream geliyor!

Fikirtepe'de hayata geçirilen Brooklyn Park projesinin yüzde 60'ının tamamlandığını belirten Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ufuk, Yeni Fikirtepe'deki ilk projemiz Brooklyn Park, ardından 'Broklyn Life' ve 'Brooklyn Dream' geliyor" dedi.

Brooklyn Life Fikirtepe!

Brooklyn Life Fikirtepe 'de daire teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Arsa alanı 8 bin metrekare olarak belirlenen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Alya Life Residence Fikirtepe!

Alya Life Residence Fikirtepe 'de fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor. Moda Sahil'e 18 dakikalık mesafede bulunan projede çeşitli sosyal imkanlar yer alıyor.

İncek Life Ankara Projesi!

İncek Life Ankara Projesi 'nde daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Sinpaş GYO imzası ile hayata geçirilen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Pendik Atlantik Life Evleri'nde 185 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Atlantik Yapı tarafından Pendik’te hayata geçirilen Atlantik Life cazip fiyatlarla satışa çıktı. Projede 185.000 liraya daire sahibi olunurken, Projenin sosyal donatı alanları, mimari özellikleri ve merkezi lokasyonu da dikkat çekiyor.

Atlantik Life Pendik Evleri'nde 185 bin TL'ye daire!

Atlantik Yapı tarafından Pendik’te hayata geçirilen Atlantik Life satışa çıktı. Projede 185.000 TL’ye daire sahibi olunurken, projenin sosyal donatı alanları, mimari özellikleri ve merkezi lokasyonu da dikkat çekiyor.

Atlantik Life'da bahar kampanyası!

Atlantik Yapı tarafından Pendik'te hayata geçirilen Atlantik Life satışa çıktı. Projede 185.000 TL'ye daire sahibi olunurken, projenin sosyal donatı alanlan, mimari özellikleri ve merkezi lokasyonu da dikkat çekiyor.

Folkart Life Bornova projesi İzmir!

Folkart Life Bornova projesi İzmir Evleri 828 adet daireden meydana geliyor. Projede açık ve kapalı yüzme havuzları, kapalı otopark, süs havuzu ve çocuk havuzu gibi sosyal donatılar mevcut.

Dream Life sosyal donatı alanları Haberi

Dream Life sosyal donatı alanları

20 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Dream Life Çekmeköy ne zaman teslim sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim. 


İçerisinde yer alan dairelerin; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Dream Life Konutları, 89 adet daireden oluşuyor. 


Dream Life Çekmeköy ne zaman teslim sorusuna 2 yıl sonra cevabı veriliyor. Projede ön talep sürecinine Ekim ayında başlanacak. 


Dairelerin metrekare bazında 3 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Dream Life Evleri, 4 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlanıyor. 


Dream Life Çekmeköy ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2016 yılının sonu deniliyor. Proje, İnt. Avrasya İnşaat ve Reform Yatırım İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. 


Telefon: (0216) 688 91 21

Web: