03 / 05 / 2024

Dream Live Park telefon

Dream Live Park telefon

Dream Live Park Şerifali projesinde 3+1 dairelerin fiyatları 350 bin liradan başlıyor. Banka kredisinin kullanıldığı Dream Live Park projesinde konutlar bu yıl Haziran ayında teslim ediliyor...

Fikirtepe'ye Broklyn Life ve Brooklyn Dream geliyor!

Fikirtepe'de hayata geçirilen Brooklyn Park projesinin yüzde 60'ının tamamlandığını belirten Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ufuk, Yeni Fikirtepe'deki ilk projemiz Brooklyn Park, ardından 'Broklyn Life' ve 'Brooklyn Dream' geliyor" dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Dream of Phaselis Oteli tahsisini iptal etti!

'Dream of Phaselis' için Antalya'da Phaselis Antik Kenti ve Beydağları Milli Parkı etkileşim sahası 180 dönüm alan Kültür ve Turizm Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından tahsis gerçekleştirildi.

Dream of Phaselis'e tahsis için durdurma kararı verildi!

ANTALYA 1'inci İdare Mahkemesi, Rixos oteller zincirinin en özgün halkası olarak Phaselis Antik Kenti ve Beydağları Olimpos Milli Parkı etkileşim sahası içinde projelendirilen 'Dream of Phaselis' için yapılan tahsise ilişkin yürütmeyi durdurma kararı verd

Dream Park 2'de minimum 57 bin 500 liraya!

Dream Park 2 projesi kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dubleks konut alternatifleri bulunuyor. Projede fiyatlar 57 bin 500 liradan başlangıç gösteriyor...

Dream Live Park Şerifali'de 350 bin liraya 3+1! Yeni proje!

Dream Live Park Şerifali projesinde 3+1 dairelerin fiyatları 350 bin liradan başlıyor. Banka kredisinin kullanıldığı Dream Live Park projesinde konutlar bu yıl Haziran ayında teslim ediliyor...

Dream Park Gold projesinde 650 TL taksitle!

Dream Park Gold projesi kapsamında peşinatlar 13 bin TL'den ve taksitler 650 TL'den başlangıç gösteriyor

Kızılay, Urla'da 3.7 milyon TL'ye 3 mesken satacak!

Türk Kızılayı, İzmir Urla O'live Park Evleri'nde bulunan 3 meskeni 3 milyon 750 bin TL'ye satacak. Satış, 19 Haziran Salı günü saat 11:00'de yapılacak

Kızılay'dan İzmir O'live Park Evler'de satılık 3 konut! 1 milyon 300 bin TL'ye!

Türk Kızılayı İzmir O'live Park Evler'de 3 konutu satışa çıkardı

Royal Park Evleri 2. etap satışları başladı

Dinamik Group tarafından Çorlu' da inşa edilen Royal Park Evleri'nin 2. etap satışları başladı.

Aktaş Park'ın temeli atılıyor

Göztepe Aktaş Park projesinin "Temel Atma Töreni" 24 Ocak Cumartesi günü saat 12:00'de gerçekleşecek.

Dora Park'ta 259 bin TL'ye son 10 konut!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de inşa edilen Dora Park'ta satışta bulunan son 10 daire kaldı.

Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde peşinde yüzde 30 indirim!

Emlak Pazarlama İnşaat tarafından inşa edilen Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde konutların fiyatı 112 bin TL'den başlıyor.

Uplife Park'ta 131 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Teknik Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen Uplife Park'ta fiyatlar 131 bin TL'den başlayıp, 240 bin 900 TL'ye yükseliyor.

Dream Live Park telefon Haberi

Dream Live Park telefon


Dream Live Park projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Ümraniye Şerifali'de hayata geçiriliyor. Ümraniye Dream Live Park projesi Demkay Yapı tarafından inşa ediliyor. Dream Live Park projesinde tüm daireler 3+1 olarak tasarlandı.


Dream Live Park fiyat listesi 350 bin liradan başlayarak, 530 bin liraya kadar değişiyor. Dream Live Park Ümraniye projesi 2 blok olarak tasarlandı. Dream Live Park'ta bir blok 4 katlı, diğer blok 9 katlı olarak inşa ediliyor.


Ümraniye Dream Live Park projesinde teslimler bu yılın Haziran ayında yapılıyor. Ümraniye Dream Live Park projesinde konutların ödemeleri banka kredisi kullanılarak taksitli olarak yapılıyor. Dream Live Park projesi 30 daireden oluşuyor.


Dream Live Park Ümraniye satış ofisi ile 0216 540 99 29 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Dream Live Park projesinde dairelerde ebeveyn banyosu bulunuyor.