02 / 05 / 2024

Dream Park Gold nerede

Dream Park Gold nerede

Dream Park Gold projesi kapsamında peşinatlar 13 bin TL'den ve taksitler 650 TL'den başlangıç gösteriyor

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Gold Park İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gold Park İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da Emre Ögat ve Sümer Canpolat ortaklığında kuruldu.

Aydın Kuşadası'na Zeus Park Prestige Villaları geliyor!

Filiz İnşaat, Kuşadası'nda Zeus Park Prestige Villaları projesi ile gündemde. "Daire fiyatına yazlık" sloganıyla, her bütçeye uygun villalar inşa ediyor. Şirketin Zeus Park ve Zeus Park Gold projelerindeki villaları ise tükendi.

Ağaoğlu Central Park LEED Gold Sertifikası adayı!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Central Park projesinde satışlar devam ediyor. New York mimarisinden esinlenilerek inşa edilen proje çevre dostu yeşil binalara verilen LEED Gold Sertifikası adayı.

Park Dedeman Levent'e Leed Gold Sertifikası!

Park Dedeman Levent, çevre dostu bina tasarımıyla dünyanın en önemli çevresel sürdürülebilirlik ve enerji verimliliği belgesi LEED’in en üst seviyelerinden olan “Gold Sertifikası”nı almaya hak kazandı.

Fikirtepe'ye Broklyn Life ve Brooklyn Dream geliyor!

Fikirtepe'de hayata geçirilen Brooklyn Park projesinin yüzde 60'ının tamamlandığını belirten Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ufuk, Yeni Fikirtepe'deki ilk projemiz Brooklyn Park, ardından 'Broklyn Life' ve 'Brooklyn Dream' geliyor" dedi.

Park Dedeman Levent Otel'e LEED GOLD sertifikası!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Park Dedeman Levent Otel binasına USGBC (Amerikan Yeşil Binalar Konseyi ) tarafından LEED GOLD sertifikası verildi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Dream of Phaselis Oteli tahsisini iptal etti!

'Dream of Phaselis' için Antalya'da Phaselis Antik Kenti ve Beydağları Milli Parkı etkileşim sahası 180 dönüm alan Kültür ve Turizm Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından tahsis gerçekleştirildi.

Zeus Park Gold Villaları'nın teslimi Haziran 2016'da!

Zeus Park Gold Villaları isimli yeni projenin, tesliminin önümüzdeki Haziran 2016'da gerçekleşeceğini kaydeden Feride Atılgan, projenin sosyal tesis alanları 4 adet havuzu ve güvenlikli bir proje olması ile göz dolduracağını söyledi.

Dream of Phaselis'e tahsis için durdurma kararı verildi!

ANTALYA 1'inci İdare Mahkemesi, Rixos oteller zincirinin en özgün halkası olarak Phaselis Antik Kenti ve Beydağları Olimpos Milli Parkı etkileşim sahası içinde projelendirilen 'Dream of Phaselis' için yapılan tahsise ilişkin yürütmeyi durdurma kararı verd

Dream Park projesi daireleri tamamen ailelere yönelik olarak tasarlandı!

ADANA'da hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken Halil Avcı Şirketler Grubu yatırımlarına devam ediyor. Dreampark Adana projesinde tam 300 metrekarelik açık yüzme havuzu ve birçok sosyal donatı alanı bulunuyor.

Dream Park 2'de minimum 57 bin 500 liraya!

Dream Park 2 projesi kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dubleks konut alternatifleri bulunuyor. Projede fiyatlar 57 bin 500 liradan başlangıç gösteriyor...

Eskişehir Gold Park'ta anahtar teslim daireler!

Eskişehir Gold Park projesi 80 konuttan meydana geliyor. Eskişehir Gold Park projesi kapsamında 145 metrekare alana sahip 3 oda 1 salon daireler yer alıyor...

Dream Park Gold nerede Haberi

Dream Park Gold nerede

Karanfil Yapı'nın hayata geçirdiği Dream Park Gold projesi kapsamında konutların taksitleri 650 TL'den başlıyor. 


Sakarya'da yükselen Dream Park Gold Evleri'nde 1+1 ve 2+1 konut tipleri yer alıyor. Projedeki konutlardan 1+1'ler için 13 bin TL ve 2+1'ler için 15 bin TL peşinat veriliyor. 


Dream Park Gold Sakarya'daki konutlardan 1+1'ler için anahtar teslimde 13 bin TL ve 2+1'ler için anahtar teslimde 15 bin TL ödeniyor. Geri kalan kısım her ikisi için de 36 ay vadelendiriliyor. Dream Park Evleri'nde 1+1'ler için taksitler 650 TL ve 2+1'ler için ise taksitler 850 TL olarak belirlendi. 


Karanfil Yapı Dream Park Gold Evleri'nde 3 adet açık yüzme havuzu, 1 adet kapalı yüzme havuzu, beach, sauna, fitness, aqua park, kafeler, güvenlik bulunuyor. 6 blokta 144 konuttan oluşan projede kefil kredi...