29 / 04 / 2024

Dreamlife Konutları öntalep formu

Dreamlife Konutları öntalep formu

İNT.AVRASYA ve Reform İnşaat tarafından 20 milyon TL yatırımla, İstanbul'un yükselen değeri Çekme köy'de hayata geçirilecek olan Dreamlife Konutları'nda ön talep fırsatı başladı..

Dreamlife Konutları'nda Anneler günü kampanyası!

Çekmeköy’de, Alemdağ Ormanı ile iç içe konumlanan Dreamlife Konutları, tüm anneler ve anne adayları için, cazip fiyat ve ödeme koşulları sunuyor.

Dreamlife Konutları’nda Anneler Günü'ne özel indirim fırsatı!

Dreamlife Konutları’nda Anneler Günü'ne özel indirim kampanyası başlıyor. Kampanya 8-15 Mayıs tarihleri arasında geçerli olacak ve sınırlı sayıda daireyi kapsayacak.

Dreamlife Konutları'nda bahar kampanyası başladı!

Doğanın tam ortasında şehir konforu vaad eden Dreamlife Konutları’nda avantajlı bahar fırsatları başladı. Dreamlife Konutları’nda teslimlerin başlangıç tarihi 2017’nin ilk çeyreği olarak planlanıyor.

Dreamlife 2 Çekmeköy’de yükselecek!

Geçen yıl, beş ay arayla yapılan iki genel seçim nedeniyle hız kesen inşaat sektörü, 2016’dan umutlu. Yeni yılla birlikte Çekmeköy DREAMLIFE Konutları’nın inşaat çalışmalarını başlatan Avrasyaİnt, yeni projelerin müjdesini verdi.

Çekmeköy Dreamlife'da 216 bin TL'ye yeni ev!

Avrasyaİnt ve Reform Yatırım proje ortaklığı tarafından 30 milyon lira yatırımla hayata geçirilen İstanbul Çekmeköy DREAMLIFE Konutları'nda inşaat başladı. Projenin, 2017'nin ilk çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.

Çekmeköy Dreamlife Konutları'nda inşaat başladı!

Avrasyaİnt ve Reform Yatırım proje ortaklığı tarafından, mülkiyeti kendilerine ait arazi üzerinde toplam 30 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen Çekmeköy DREAMLIFE Konutları’nda inşaat başladı.

Dreamlife Çekmeköy Konutları'nda 185 bin TL'ye ev!

Şubat ayı boyunca lansman dönemine özel 185 bin TL'den başlayan fiyatlarla görücüye çıkan Dreamlife Konutlan'nda yüzde 60 ön talep toplandı. Proje 90 adet daireden meydana geliyor..

Dreamlife Konutları'nda daire teslimleri 2016'da!

Şubat ayı boyunca lansman dönemine özel 185 bin TL’den başlayan fiyatlarla görücüye çıkan Dreamlife Konutları, kısa süre içinde % 60 ön talep topladı.

Dreamlife Konutları'nda teslim tarihi 2016 olarak belirlendi!

İnt.Avrasya ve Reform İnşaat tarafından, mülkiyeti kendilerine ait toplam 4 bin metrekare arazi üzerine konumlanan Dreamlife Konutları Çekmeköy'de ön talepler alınıyor..

Dreamlife'da 185 bin liraya yeni konut!

Dreamlife Konutları Çekmeköy, ön talep dönemine özel 185 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. Yüzde 70’i yeşil alana ayrılan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler mevcut...

Dreamlife Konutları 185 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

İnt.Avrasya ve Reform İnşaat tarafından, mülkiyeti kendilerine ait toplam 4 bin m2 arazi üzerine konumlanan Dreamlife Konutları Çekmeköy’de ön talep fırsatı başladı.

Dreamlife Konutları Çekmeköy'de ön talep topluyor!

İNT. Avrasya ve Reform inşaat tarafından 20 milyon TL yatırımla, Çekmeköy'de hayata geçirilecek olan "Dreamlife Konutları'nda ön talep dönemi başladı. Projede fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor.

Dreamlife Konutları'nda ön talep fırsatı!

İNT.AVRASYA ve Reform İnşaat tarafından 20 milyon TL yatırımla, İstanbul'un yükselen değeri Çekme köy'de hayata geçirilecek olan Dreamlife Konutları'nda ön talep fırsatı başladı..

Dreamlife Konutları öntalep formu Haberi

Dreamlife Konutları öntalep formu

İNT.AVRASYA ve Reform İnşaat tarafından 20 milyon TL yatırımla, İstanbul'un yükselen değeri Çekme köy'de hayata geçirilecek olan Dreamlife Konutları'nda ön talep fırsatı başladı. Yüzde 70'i yeşil alana ayrılan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 normal kat daireler ile farklı büyüklükte bahçe ve çatı dublexleri yer alıyor. 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu Reşadiye bağlantısına çok yalcın mesafedeki A Dreamlife Konutları Çekmeköy'de, ön talep sürecine yönelik avantajlı fırsatlar Şubat ayı boyunca devam edecek. 


Doğanın tazeleyeci gücü ile her yeni güne yenilenerek uyanma ayrıcalığı sunan projenin çerisinde; kapalı otopark, açık yüzme havuzu, spor sahaları, çocuk oyun alanları bulunuyor. 

Dreamlife Konutları Çekmeköy'ün daire teslimleri 2016 yılı sonunda...