05 / 05 / 2024

Dreampark teslimleri

Dreampark teslimleri

YAPI sektöründe geçirdiği 35 yılda, binlerce konut ile alt yapı ve üst yapı projelerine imza atan Halil Avcı Şirketler Grubu'nun Adana'da gerçekleştirdiği Dreampark'da tapular sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

Adana Dreampark'ta tapu teslimleri başladı!

YAPI sektöründe geçirdiği 35 yılda, binlerce konut ile alt yapı ve üst yapı projelerine imza atan Halil Avcı Şirketler Grubu'nun Adana'da gerçekleştirdiği Dreampark'da tapular sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

Demir Romance teslimleri ne zaman?

Beylikdüzü Demir Romance projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1 ve 4+1 dairelere yer veriliyor. Daire fiyatlarının 285 bin TL'den başlangıç gösterdiği Demir Romance teslimleri ne zaman?

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk teslimleri 24 Aralık'ta başlıyor!

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk teslimleri 24 Aralık'ta başlıyor. Teslimlerin 9 Ocak 2015 tarihine kadar devam edeceği projede teslim işlemleri Ankara Mamak Yatıkmusluk Şantiyesinde yapılacak.

N City Esenyurt'ta anahtar teslimleri başladı!

Özyurtlar İnşaat imzası ile hayata geçirilen N City Esenyurt'ta anahtar teslimleri başladı. Projede yer alan daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve teras şeklinde tasarlandı.

216 Butik Plus Rezidans teslimleri ne zaman?

Çekmeköy 216 Butik Plus Rezidans projesinde daire alanları 58 metrekareden başlıyor ve 148 metrekareye kadar ulaşıyor. Satışların devam ettiği 216 Butik Plus Rezidans teslimleri ne zaman?

Kağıthane Premier Kampüs teslimleri!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Premier Kampüs Ofis 2.etap satış süreci devam ediyor. 36 aya varan vade imkanı sağlayan Kağıthane Premier Kampüs teslimleri haberimizde bulunuyor.

AB Yaşam Evleri teslimleri ne zaman?

AB Yaşam Evleri'nde daireler 325 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 147 tane daireden oluşan proje 6 blok olarak inşa ediliyor. Peki AB Yaşam Evleri teslimleri ne zaman?

TOKİ Adıyaman Esentepe'de 160 konutun teslimleri başladı!

TOKİ Adıyaman Esentepe'de 160 konutun teslimleri başladı. Projede satışları gerçekleştirilen ve teslim işlemlerine başlanan konutlar Adıyaman Esentepe Gazeteciler Cemiyeti 'ne temin edildi.

Parima Merter teslimleri ne zaman?

Fer Yapı imzasıyla hayata geçirilen Parima Merter İstanbul Merter'de E-5'in hemen üzerinde yer alıyor. Ofis projesi Parima, şehrin de ticaretin de merkezi sloganı taşıyor. Peki, Parima Merter teslimleri ne zaman?

Nef Merter 14 teslimleri ne zaman?

Nef Merter 14 projesinde satışa sunulan dairelerin fiyatları 36 metrekare ile 89 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. İşte Nef Merter 14 teslimleri ne zaman?

Premier Kampüs Ofis teslimleri ne zaman?

Premier Kampüs Ofis projesi 150 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Satış sürecinin 2. etapla devam ettiği Premier Kampüs Ofis teslimleri ne zaman?

The İstanbul Veliefendi teslimleri ne zaman?

The İstanbul Veliefendi projesinde dairelerin fiyatları 1 milyon 200 bin TL ile 1 milyon 800 bin TL arasında değişiyor. İkinci etap satışlarının hızla devam ettiği The İstanbul Veliefendi teslimleri ne zaman?

Avrupa Konutları Kale teslimleri 2016 Temmuz'da!

Artaş İnşaat imzası taşıyan Avrupa Konutları Kale projesi 599 adet daireden oluşuyor. Avrupa Konutları Kale İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu' nda yükseliyor. Avrupa Konutları Kale teslimleri 2016 yılı Temmuz'da yapılması planlanıyor.

Dreampark teslimleri Haberi

Dreampark teslimleri

'ŞİMDİDEN YÜZDE 41 KÂR ELDE EDİLDİ' 

Şirket Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, "Gösterilen büyük ilgi nedeniyle satışların büyük bölümü henüz proje başlangıcında tamamlandı. Bir projemizi tamamlarken, diğer projelerinin startını veriyoruz. Dreamtown ve DreamGarden projelerimizde de satışlar ve inşaat tüm hızıyla sürüyor. Adana'nın en nezih bölgelerinden Mavi Bulvar'a değer katan projemizle müşterilerimize sadece iyi bir ev değil, iyi bir yatırım imkânı da sunuyoruz. Buradan daire alanlar, şimdiden yaklaşık yüzde 41' lik bir kâr etti" dedi.



'PRİM YAPACAK DEMİŞTİK' 

Avcı, proje lansmanında "Adana'nın en yatırım getirişi yüksek, farklı, vizyonu geniş ve en çok prim yapacak projesini yapıyoruz" dediklerini anımsatarak, şunları kaydetti: "Bu sözümünü hayata geçirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. İnsanlar Adana'nın en çok prim yapacak olan projemiz Dreampark'ı tercih ederek sadece ev sahibi olmadı,...