27 / 04 / 2024

Parima Merter teslimleri ne zaman?

Parima Merter teslimleri ne zaman?

Firma: Fer Yapı

Proje: Parima Merter

Fer Yapı imzasıyla hayata geçirilen Parima Merter İstanbul Merter'de E-5'in hemen üzerinde yer alıyor. Ofis projesi Parima, şehrin de ticaretin de merkezi sloganı taşıyor. Peki, Parima Merter teslimleri ne zaman?



Parima Merter projesi 16 katlı olarak inşa ediliyor. 223 bağımsız bölümden oluşan Merter Parima Ofis projesinin zemin katında 2 ticari birim ve mağaza bulunuyor.  Projede yer alan ofis alanları 45 metrekare ile 970 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Parima,  kuzeyinde merkezi iş alanı, batısında sanayi bölgesi, güneyinde Zeytinburnu sahili, doğusunda tarihi yarımada, Bakırköy ve Çağlayan adliyelerinin de ortasında yükseliyor. 


Parima Merter güncel fiyatları 162 bin dolardan başlangıç gösteriyor. 15 bin metrekare alan üzerinde yayılan  Parima  satış süreci devam ediyor. Metrekare satış fiyatının 2 bin 800 dolardan başladığı projede ara ödemesiz ve peşinatsız 36 ay vade imkanı sağlanıyor.


Home office olarak da kullanılabilme imkanına sahip olan  Parima Merter  sosyal alanları içerisinde  2 bin 500 metrekarelik alana sahip şehir bahçesi, kafeler,  toplantı odası, fitness center ve lounge mevcut.


Parima Merter teslimleri ne zaman?

Fer Yapı  imzası taşıyan proje teslim tarihi 2015 yılı Eylül ayı olarak planlanıyor.


Parima Merter iletişim

Telefon: (0212) 482 20 20

Web: wwww.parimamerter.com

Beyza Parlak/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön