28 / 04 / 2024

Parima Merter Residence ne zaman teslim?

Parima Merter Residence ne zaman teslim?

Firma: Fer Yapı

Proje: Parima Merter

Fer yapı tarafından inşa edilen Parima Merter projesinde ofis ve ev ofisler yer alıyor. Projenin ödeme planı kapsamında peşinatsız, ara ödemesiz 36 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Parima Merter Residence ne zaman teslim edilecek?



İstanbul Avrupa Yakası Merter'de E-5 Karayolu'nun yanı başında inşa edilen Parima Residence 16 katlı olacak şekilde dizayn edildi. Projenin zemin katında 2 adet ticari alan ve mağazalar yer alıyor. Parima Merter Residence ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.


Parima Residence; Merter metro ve Cevizlibağ metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde, Atatürk Havalimanı’na 5 dakika uzaklıkta konumlandırılıyor. Proje 223 bağımsız üniteden meydana geliyor. 


Satışları devam eden Parima Merter'de fiyatlar 162 bin Dolar'dan başlangıç gösteriyor. Projenin ödeme planı kapsamında ise ara ödeme ve peşinat alınmadan 36 ay vade avantajı sağlanıyor. Parima Residence projesi 15 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.


Parima Residence'ta 2 bin 500 metrekarelik bahçesi bulunan ofislerin büyüklükleri 45 metrekare ile 970 metrekare arasında değişiyor. 


Parima Merter Residence ne zaman teslim?

Parima Merter projesinde konut teslimlerinin 2015 yılı Haziran ayında yapılması öngörülüyor.


Parima Merter nerede?

Fer Yapı  Parima Merter  adres: Maltepe Mah. Eski Çırpıcı Yolu, No:8 Cevizlibağ, 34010 İstanbul


Parima Merter iletişim

Telefon: (0212) 482 20 20

Web: wwww.parimamerter.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön