28 / 04 / 2024

Real İstanbul Residence ne zaman teslim?

Real İstanbul Residence ne zaman teslim?

Firma: Türköz İnşaat, İttifak İnşaat,Oliv Yapı

Proje: Real İstanbul

Merter'de yer alan Real İstanbul Residence ne zaman teslim? sorusu ve projenin ayrıntılarını öğrenmek için haberimizi inceleyebilirsiniz...




İstanbul'un Merter bölgesinde Türköz İnşaat, İttifak İnşaat, Oliv Yapı ortaklığı ile yükselen  Real İstanbul  Residence 'da satışlar sürüyor. Toplamda 417 adet dairenin yer aldığı Real İstanbul Residence 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerini barındırıyor. 


Yer alan 2 oda 1 salon dairelerin 110 metrekare ile 128 metrekare arasında değişim gösterdiği projedeki  3 oda 1 salon daireler 166 metrekare olarak tasarlanmış durumda.  


41 bin metrekareye yayılan inşaat alanına sahip olan Real İstanbul Residence 15'er kattan meydana gelen  5 blok halinde inşa edildi. Real İstanbul Residence ne zaman teslim? sorusu için haberimizin devamını okuyabilirsiniz. 



Real İstanbul Residence daire fiyatları: 



Projede yer alan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 700 bin liradan, 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 1 milyon 200 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcısını bekliyor. 


Real İstanbul Residence projesinde banka kredisi ile daire bedelinin yüzde 75'i peşin olarak ödenebiliyor. Projenin dairelerinde kalan yüzde 25'lik dilim ise peşin ödeniyor. 


Real İstanbul Residence ne zaman teslim?


Real İstanbul Residence ulaşım: 


Real İstanbul Residence projesi Prof. Dr. Turan Güneş Cad. E5 Yanyol 34025 Merter / İstanbul adresinde yer alıyor. 


Real İstanbul Residence krokisi şöyle: 


Real İstanbul Residence ne zaman teslim?


 E5 karayolu ve Havalimanı 'na yakın konumda bulunan Real İstanbul Residence ne zaman teslim? sorusunun yanıtı şöyle: 



Real İstanbul Residence ne zaman teslim? 


Real İstanbul Residence ne zaman teslim? sorusuna yanıt olarak hemen teslim cevabını vermek mümkün. Projenin teslim tarihi 2013 yılının Mart ayı olarak belirlenmişti. 




Web: http://www.realistanbul.com.tr

Telefon: 0212 416 90 40

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön