29 / 04 / 2024

Sinerji İstanbul Residence ne zaman teslim? 139 bin TL'ye!

Sinerji İstanbul Residence ne zaman teslim? 139 bin TL'ye!

Firma: Anadolum İnşaat

Proje: Sinerji İstanbul

Sinerji İstanbul Residence ne zaman teslim sorusunun yanıtı olarak 2014 senesi belirlendi. Sinerji İstanbul Residence Evleri projesinde daireler 2014 yılının Haziran ayında sahiplerine teslim edilecek



Sinerji İstanbul Residence projesi, Pendik'te Anadolu Yakası içinde inşa ediliyor. Sinerji İstanbul Residence ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. 


Sinerji İstanbul Residence kapsamında toplam 158 daire ile 12 ticari ünite bulunuyor. Proje kapsamında toplam inşaat alanı 18 bin metrekare olarak belirlendi. 


Sinerji İstanbul Residence ne zaman teslim? 139 bin TL ye!


Sinerji İstanbul Residence Pendik projesi,  Anadolum İnşaat  tarafından yükseliyor. Sinerji İstanbul Residence satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Projede yer alan konutların alanları 78 metrekareden başlıyor ve 117 metrekareye kadar yükseliyor. Sinerji İstanbul Residence Pendik satış fiyatları 139 bin TL ile 269 bin TL arasında değişiyor. 


Sinerji İstanbul Residence ne zaman teslim?

Sinerji İstanbul Residence ne zaman teslim sorusunun yanıtı olarak 2014 senesinin Haziran ayı belirlendi. Proje kapsamında oyun alanları, kapalı otopark, Türk hamamı, yürüyüş parkurları, yüzme havuzu, sauna ve fitness center yer alıyor. 


Sinerji İstanbul Residence iletişim

Telefon:0216 446 34 46

Web adresi: www.sinerjiresidence.com


projeye sor



Geri Dön