11 / 05 / 2024

Parima projesi

Parima projesi

Fer Yapı imzasıyla hayata geçirilen Parima Merter İstanbul Merter'de E-5'in hemen üzerinde yer alıyor. Ofis projesi Parima, şehrin de ticaretin de merkezi sloganı taşıyor. Peki, Parima Merter teslimleri ne zaman?

Fer Yapı Parima'da yeni yıla özel kampanya!

Bugüne kadar pek çok projeyi başarıyla tamamlayan FerYapı, şimdi de yeni yıla yeni ofisle girmek isteyenler için Kasım 2015'te teslimlerine başlanan projesi Parima'yı; dekorasyonlu ve taşınmaya hazır şekilde yeni yıla özel kampanyayla sunuyor.

Merter Parima iletişim bilgileri!

Merter Parima iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 482 20 20 olarak belirlendi. Parima Merter projesi Fer Yapı tarafından 15 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Fer Yapı Parima teslim tarihi!

Fer Yapı Parima teslim tarihi 2015 yılının Eylül ayı olarak belirlendi. Cevizlibağ metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde hayata geçirilen Parima Merter projesi Fer Yapı imzasıyla yükseliyor.

Parima Residence Merter fiyat!

Parima Merter Residence fiyat listesi kapsamında ofis fiyatları 443 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Parima Merter projesi 15 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Parima Merter satılık!

Parima Merter satılık ofis fiyatları 443 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Fer Yapı Parima Merter projesi Fer Yapı tarafından Cevizlibağ metrobüs durağına yürüme mesafesinde inşa ediliyor.

Parima Merter ne zaman teslim?

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Fer Yapı Parima projesi Merter metro ve Cevizlibağ metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde inşa ediliyor. Peki Parima Merter ne zaman teslim edilecek?

Merter Parima fiyat listesi!

Fer yapı tarafından hayata geçirilen Merter Parima Residence projesi Cevizlibağ metrobüs durağına yürüme mesafesinde hayata geçiriliyor. Merter Parima fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Merter Parima iletişim!

Merter Parima iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 482 20 20 olarak belirlendi. Eylül ayında teslimlerin başlayacağı Parima Merter projesi Fer Yapı imzasıyla inşa ediliyor.

Parima Merter iletişim!

Parima Merter iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 482 20 20 olarak belirlendi. Eylül ayında teslim edilecek olan Parima projesi İstanbul Avrupa Yakası’nda hayata geçiriliyor.

Tarifi en kolay ofis binası: Parima!

" Tarifi en kolay ofis binası: Parima " sloganıyla tanıtılan Merter Parima projesi 2015 yılının Eylül ayında teslim edilecek. Merter Parima projesinin 2.500 metrekaresi yeşil alanlardan oluşuyor.

Merter Parima projesinde 390 bin TL'ye ofis!

MERTER'DE E5 üzerindeki konumlanan FerYapı'nın ofis projesi Parima, yeni kampanyasında kolay ödemeli ofis sahibi olma fırsatı sunuyor. Projede fiyatlar 390 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Parima'da kolay ödemeli ofis kampanyası!

İstanbul Merter'de FerYapı tarafından hayata geçirilen ofis projesi Parima'da kolay ödemeli ofis sahibi olma kampanyası başlatıldı. Parima'da ofislerin peşin satış fiyatı ise 390 bin liradan başlıyor.

Parima’dan vade farksız, 50 ay taksitle satılık ofis!

Merter’deki ofis projesi Parima, yeni kampanyasında kolay ödemeli ofis sahibi olma fırsatı sunuyor. Vade farksız, 50 aya varan taksitle ödeme modeli sunan Parima’da ofislerin peşin satış fiyatı ise 390 bin liradan başlıyor.

Parima projesi Haberi

Parima projesi

Parima Merter projesi 16 katlı olarak inşa ediliyor. 223 bağımsız bölümden oluşan Merter Parima Ofis projesinin zemin katında 2 ticari birim ve mağaza bulunuyor.  Projede yer alan ofis alanları 45 metrekare ile 970 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Parima,  kuzeyinde merkezi iş alanı, batısında sanayi bölgesi, güneyinde Zeytinburnu sahili, doğusunda tarihi yarımada, Bakırköy ve Çağlayan adliyelerinin de ortasında yükseliyor. 


Parima Merter güncel fiyatları 162 bin dolardan başlangıç gösteriyor. 15 bin metrekare alan üzerinde yayılan  Parima  satış süreci devam ediyor. Metrekare satış fiyatının 2 bin 800 dolardan başladığı projede ara ödemesiz ve peşinatsız 36 ay vade imkanı sağlanıyor.


Home office olarak da kullanılabilme imkanına sahip olan Parima Merter sosyal alanları içerisinde  2 bin 500 metrekarelik alana sahip şehir bahçesi, kafeler,  toplantı odası, fitness center...