01 / 05 / 2024

Dreams Yurtiçi Yurtdışı Turistik

Dreams Yurtiçi Yurtdışı Turistik

Dreams Yurtiçi Yurtdışı Turistik Hizmetler Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Murat Delipoyraz tarafından Küçükçekmece'de kuruldu.

Kargolar 26 Haziran'da açık mı? Aras, PTT, MNG, Yurtiçi kargo Kurban Bayramı'nda çalışıyor mu?

Kurban Bayramı tatili 9 gün açıklandı. Bu kapsamda vatandaşlar kargoların açık olup olmayacağını sorguluyor. Peki, Aras, PTT, MNG, Yurtiçi kargo Kurban Bayramı'nda çalışıyor mu? İşte detaylar...

Yurtiçi Kargo'da 24 saatte teslimat dönemi başlıyor 

Kargolarınız artık belirlenen hatlarda 48 saat yerine 24 saatte teslim edilecek. Yurtiçi Kargo, YK Plus 24 hizmetini duyurdu. İşte YK Plus 24 projesi...

Yurtiçi, MNG, Aras Kargo şehir içi kargo gönderi ücretleri ne kadar? 29 Haziran 2022 fiyat listesi!

Yurtiçi, MNG, Aras Kargo şehir içi kargo ücretleri ne kadar? İşte 29 Haziran 2022 fiyat listesi...

Han Yurtdışı Ve Yurtiçi İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Han Yurtdışı Ve Yurtiçi İnşaat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Han tarafından kuruldu.

Tacikistan'ın Gayri Safi Yurtiçi Hasılası'nda inşaat sektörünün payı yüzde 7,5!

Tacikistan'ın Gayri Safi Yurtiçi Hasılası'nda inşaat sektörünün payı yüzde 7,5 olarak belirlendi...

Kilim Mobilya yurtdışı mağazalarını 35'e çıkaracak! 

Kilim Mobilya yurtiçi ve yurtdışı şube sayısını arttırmaya devam ediyor. Yurtdışında 31 mağazası bulunan şirket yıl sonuna kadar 35 mağaza açmayı hedefliyor. 

TF Varlık Kiralama'dan yurtiçi kira sertifikası portföyü açıklaması!

TF Varlık Kiralama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yurtiçi kira sertifikasının portföy varlığı hakkında açıklama yaptı. 

Deniz GYO Yurtiçi borçlanma ihracı için SPK başvurusu yaptı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO Yurtiçi borçlanma ihracı için SPK başvurusunda bulundu. 

Dreams Yurtiçi Yurtdışı Turistik Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Dreams Yurtiçi Yurtdışı Turistik Hizmetler Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Murat Delipoyraz tarafından Küçükçekmece'de kuruldu.

Ekonomi Bakanlığı kiraladığı binalar için 26 milyon TL ödedi!

EKONOMİ Bakanlığı, yurtiçi ve yurtdışında kiraladığı binalar için son beş yılda 26 milyon 809 bin lira para ödedi. Mustafa Elitaş bakanlığın kiraladığı binalarla ilgili soruları yanıtladı.

MASKO'da mağazalar güçbirliği yaptı!

Türkiye’nin en büyük TIR reklam filosuyla yaptığı tanıtımla dikkatleri üzerine çeken MASKO Mobilya Kenti, bu kez de düzenlediği indirim kampanyasıyla adından söz ettiriyor. Kampanyanın hedefinde yurtiçi olduğu kadar yurtdışından müşteriler de var.

Türk inşaat malzemelerinin yurtiçi pazar büyüklüğü 52.1 milyar dolar!

İnşaat sektörü malzemeleri üreticileri, Paris Batimat Fuarı'nda bir araya geldi. Yurtiçi pazar büyüklüğü 52.1 milyar dolara ulaşan Türk inşaat malzemeleri piyasası yabancı firmaların ilgisini çekmeyi başardı.

Ant Yapı, Rusya'nın en büyük havalimanından iş aldı!

Yurtiçi ve yurtdışında yaklaşık 100 adet farklı projeye imza atan Ant Yapı, Rusya’nın en büyük havaalanı Domodedovo’nun 500 milyon dolarlık projeye başlıyor.

Dreams Yurtiçi Yurtdışı Turistik Haberi

Dreams Yurtiçi Yurtdışı Turistik


Dreams Yurtiçi Yurtdışı Turistik Hizmetler Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Murat Delipoyraz tarafından Küçükçekmece'de kuruldu.


Dreams Yurtiçi Yurtdışı Turistik Hizmetler Limited Şirketi iş konusu;a-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b-Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c-Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bilet satış yerleri açmak. d-Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri vermek, Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. e-Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak. f-Öğrenci ve personel taşımacılığı yapmak. g- Yurt içinde ve dışında her nevi...