07 / 05 / 2024

Drusilya Evleri çalışmaları

Drusilya Evleri çalışmaları

AYD Yapı tarafından Eskişehir’e kazandırılan Drusilya Evleri’nde 4. Etap çalışmaları başladı. 52 daire ve ticaret merkezleri Temmuz 2018’de sahipleri ile buluşacak

1954 yılında Levent Mahallesi 3. kısım evleri için inşaat çalışmaları başlamış!

1954 yılında Türkiye Emlak Kredi Bankası tarafından yapılan duyuruda Levent Mahallesi 3. kısım evlerinin inşaat çalışmalarının başladığı belirtilmiş.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla hızla sürdürülen ve depreme dayanıksız binaların yıkımıyla başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları, meyvelerini veriyor. Erguvan Evleri'nin teslimleri yapıldı.

İzmir'de bin konteynerlik geçici barınma merkezinde çalışmalar hız kesmiyor!

İzmir'de meydana gelen depremin ardından evleri zarar gören vatandaşlar için yapılan ve bin konteynerden oluşacak geçici barınma merkezinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Ordu’daki Belde Evleri’nin yıkım çalışmaları başladı!

Ordu Altınordu’daki Belde Evleri Projesi için yıkım kararı alındı. Bu kapsamda yıkım çalışmaları başlatıldı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Tarihi Afyon Evleri'nin restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Afyonkarahisar’da Selçuklu ve Osmanlı dönemlerine ait tarihi Afyon Evleri’nin 100 adedinin restorasyon çalışmaları bitirildi.  Çalışmalar 21 evde devam ediyor.

Tarihi Bursa Evleri’nin inşaat çalışmalarında sona gelindi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, tarihi mirasın korunmasına yönelik olarak yaptığı çalışmalarla “Eski Bursa”yı ortaya çıkarıyor.

Avanos TOKİ Evleri'nde çalışmalar hızlanacak!

Avanos TOKİ Evleri'nide yer alan 33 binadan 12’si şimdiden yükseldi, çalışmaların bayramdan sonra hızlanması planlanıyor.

Drusilya Evleri’nde 4. Etap çalışmaları başladı!

AYD Yapı tarafından Eskişehir’e kazandırılan Drusilya Evleri’nde 4. Etap çalışmaları başladı. 52 daire ve ticaret merkezleri Temmuz 2018’de sahipleri ile buluşacak

TOKİ Nusaybin Konutları'nda çalışmalar devam ediyor!

Nusaybin'de teröristlerin saldırıları nedeniyle evleri hasar gören mağdurlar için TOKİ tarafından yapımına başlanan 4 bin 600 konutun tamamlanması için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Battalgazi Belediyesi'nin imar çalışmaları sürüyor!

Battalgazi Belediyesi, Hatunsuyu mahallesi Kıraç Küme Evleri bölgesinde yeni imar yolları için çalışmalarını sürdürüyor.

Kula Devlet Hastanesi için çalışmalar sürüyor!

Kula ilçesinde yapılması planlanan yeni devlet hastanesi için jeolojik etüt çalışması başlatıldı. Kula 4 Eylül Mahallesi TOKİ evleri yanında yeni devlet hastanesinin jeolojik zemin etütleri için sondaj çalışmaları başlatıldı.

Naturalm Çiftlik Evleri'nin 2. etap çalışmaları hızlandı!

ALM İnşaat'ın Karamürsel'de hayata geçirdiği Naturalm Çiftlik Evleri'nin ikinci etabı için çalışmalar hızlandı.

Çukurova'da asfalt çalışmaları başladı!

Çukurova Belediyesi, 3 ayrı ekiple Güzelyalı, Kurttepe, Belediye Evleri bölgesinde çalışmaları sürdürüyor İhale prosedürü yüzünden kısmi gecikme yaşayan Çukurova Belediyesi, asfalt seferberliği başlattı.

Drusilya Evleri çalışmaları Haberi

Drusilya Evleri çalışmaları

Aşağı Söğütönü mevkiinde 38 bin metre kare alanda Eskişehir konut sektörüne 3 ayrı etapta 174 konutla önemli bir alternatif olan AYD Yapı aynı bölgede 4. Etaba başladı. Drusilya evleri olarak bilinen bu önemli konut merkezinde konutların yüzde 90'ının satışı tamamlanmış, teslimatı yapılmış durumda. Şehir merkezine 10 dakika mesafede ve okullar bölgesinde bulunan Drusilya Evleri 4. Etap projesinde ise 52 daire ve ticaret alanları kısa zamanda sahipleri ile buluşacak. 3+1 ve 4+1'lerden oluşan 4. Etabın Temmuz 2018'de teslim edilmesi planlanıyor.


Eskişehir'in çağdaş konut alanlarından biri olan Drusilya evleri için AYD Yapı tarafından 2013'te start verildi. 2016 yılında ise Drusilya Evleri ilk sakinleri ile buluştu. Yüzde 70'i sosyal ve yeşil alanlardan oluşan Drusilya Everi yılın 12 ayı kullanılabilecek kapalı yetişkin çocuk ve...