02 / 05 / 2024

DSİ 7. Bölge Müdürlüğü

DSİ 7. Bölge Müdürlüğü

Samsun, Amasya, Tokat, Ordu ve Sinop’ta faaliyet gösteren DSİ 7. Bölge Müdürlüğü’nün 2014 yılında 233 milyon TL’lik yatırım gerçekleştirdiği bildirildi. İşte DSİ'nin Samsun, Amasya, Tokat, Ordu ve Sinop’ta yaptığı yatırımlar...

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü 44 adet gayrimenkulü kiraya verecek!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü 7 ilçesindeki 44 adet gayrimenkulü kiraya vereceğini ilan etti. İhale açık teklif usulü ile 17 Ocak 2024 Çarşamba günü yapılacak.

Ankara DSİ 5’inci Bölge Müdürlüğü 7 adet arsayı satışa çıkardı!

Ankara ili, Çankaya ilçesinde bulunan Devlet Su İşleri 5’inci Bölge Müdürlüğü, 7 adet arsayı satışa çıkardı. Açık teklif usulüyle gerçekleşecek satış işlemlerinin 7 Kasım 2023 Salı günü saat 10.30’da yapılacağı öğrenildi.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmen bölge ismi verdi: 6.5 ve 7.1 büyüklüğünde deprem bekliyorum! Hemen bakın!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmen bölge ismi verdi. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan o bölgede 6.5 ve 7.1 büyüklüğünde deprem beklediğini söyledi.

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale ediyor. Söz konusu ihale 7 Eylül 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

DSİ 22. Bölge Müdürlüğü, Taşkın Müzesi yaptıracak!

DSİ 22. Bölge Müdürlüğü'nün Taşkın Müzesi yapım işi ihalesi 22 Ekim 2019 tarihinde açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek...

Pendik Esenyalı 7. Bölge'de tapular dağıtılıyor!

Pendik Esenyalı 7. Bölge İmar Uygulaması, Pendik Tapu Müdürlüğünce tescil edildi. 175 adet imar tapusu, hak sahiplerine dağıtılmaya başlandı.

TOKİ’den 7 bölgeye mahalle!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve iştirak şirketi Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından düzenlenen ‘7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari ve Kentsel Tasarım Fikir Yarışması’ sonuçlandı. 

7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Yarışması sonuçlandı!

TOKİ ve iştirak şirketi Emlak Konut GYO tarafından düzenlenen 7 İklim 7 Bölge Mahalle Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması sonuçlandı.

7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması başlıyor!

TOKİ ve Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Ulusal Mimari Fikir Yarışmalarının 2. si “Mahalle” teması ile 7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması düzenleniyor.

Eskidji Bağlıca ve Ankara Merkez Bölge Ortaklığı’na yedi ödül!

Eskidji Gayrimenkul, 2016 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklıklarını ödüllendirdi. Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal 7 farklı dalda ödülün sahibi oldu.

Samsun'daki 78 projeden 3'ü tamamlandı!

DSİ 7. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen Samsun'daki 78 projeden 3'ü tamamlandı, 42 projenin yapımına devam ediliyor, 25 proje ihale aşamasına geldi, 8 projeye ise çeşitli nedenlerle başlanılamadı.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 4.Bölge'de 275 konut yaptıracak!

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 4.Bölge 1.Etap 275 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Haziran 2016 saat 15:00'da gerçekleşecek.

Güneydoğu'daki 7 bölge için yapılacak dönüşüme özel sektör davet edildi!

Fatma Güldemet Sarı, yeniden inşa edilecek Güneydoğu’daki 7 bölge için özel sektöre çağrıda bulundu. İstanbul’daki inşaat şirketlerini davet eden Sarı, “Özel sektörü özellikle davet ediyorum. Taş üstüne bir taş da siz koyun” dedi.

DSİ 7. Bölge Müdürlüğü Haberi

DSİ 7. Bölge Müdürlüğü


Samsun, Amasya, Tokat, Ordu ve Sinop’ta faaliyet gösteren DSİ 7. Bölge Müdürlüğü’nün 2014 yılında 233 milyon TL’lik yatırım gerçekleştirdiği bildirildi.


DSİ 7. Bölge Müdürlüğü yatırım faaliyetlerini Samsun, Amasya, Tokat, Ordu ve Sinop olmak üzere 5 ilde yürütüyor. DSİ’nin Samsun’da Bafra, Çarşamba, Vezirköprü sulamaları ile 19 Mayıs Barajı; Amasya’da Geldingen Ovası Sulaması ve Aydınca Barajı; Tokat’ta Turhal Barajı, Alpu Barajı ve Güzelce Barajı Sulaması; Sinop’ta Sinop İçmesuyu Projesi, Saraydüzü Barajı Sulaması ve Karasu Ovası Sulaması; Ordu ilinde ise Ordu İçmesuyu Projesi ve Topçam Barajı Daimi Teçhizatı Projeleri önem arz ediyor.


SAMSUN YATIRIMLARI

DSİ 7. Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre Samsun’da yapılan yatırımlar ve son durumları şöyle: “Samsun için büyük önem taşıyan Bafra Ovası Sol Sahil Sulaması inşaatının yüzde 75’i tamamlandı. 2016 yılında işin...