18 / 05 / 2024

DTZ International Limited Merkezi Birleşik Krallık İstanbul Merkez Şubesi açıldı

DTZ International Limited Merkezi Birleşik Krallık İstanbul Merkez Şubesi açıldı

DTZ International Limited Merkezi Birleşik Krallık İstanbul Merkez Şubesi 1.000 TL sermaye ile, Şişli'de, Şeref Can Arat Şube Müdürlüğü ve İlzama Yetkililiği'nde açıldı.

Ann İnternational İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ann İnternational İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Shaıkh Faısal Pervaız tarafından kuruldu.

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Kılınç tarafından kuruldu.

Asta İnternational İnspection Belgelendirme Limited Şirketi kuruldu!

Asta İnternational İnspection Belgelendirme Limited Şirketi Ataşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Salehı tarafından kuruldu.

Future Gate İnternational Danışmanlık Hizmet Limited Şirketi kuruldu!

Future Gate İnternational Danışmanlık Hizmet Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 250 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Karakuş tarafından kuruldu.

Doğan İnternational İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan İnternational İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Doğan tarafından kuruldu.

İnternational Furnishing And Design Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnternational Furnishing And Design Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Taylan Albayrak tarafından kuruldu.

Kazuma İnternational İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazuma İnternational İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Chahıd Raffoul tarafından kuruldu.

Power İnternational Gayrimenkul Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Power İnternational Gayrimenkul Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gofranul Hakue tarafından kuruldu.

Beytürk İnternational Altınbey İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Beytürk İnternational Altınbey İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Arife Dürüster tarafındna kuruldu.

Salespro İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salespro İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Konstantın Stafeev tarafından kuruldu.

İnternational Madeni Değerler İnşaat Reklam Nakliye Ve Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

İnternational Madeni Değerler İnşaat Reklam Nakliye Ve Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İnternational Madeni Değerler İnşaat Reklam Nakliye Ve Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkezi Güngören'de yapıldı.

Mega İnternational Gayrimenkul Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Mega İnternational Gayrimenkul Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Avcılar’da  Vedat Ağaoğlu  tarafından kuruldu.

Ottoman İnternational Organizasyon Emlak İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman İnternational Organizasyon Emlak İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te Shıhab Ahmed tarafından kuruldu.

DTZ International Limited Merkezi Birleşik Krallık İstanbul Merkez Şubesi açıldı Haberi

DTZ International Limited Merkezi Birleşik Krallık İstanbul Merkez Şubesi açıldı

DTZ International Limited Merkezi Birleşik Krallık İstanbul Merkez Şubesi  1.000 TL sermaye ile, 3 Şubat 2015'te, Şeref Can Arat Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

DTZ International Limited Merkezi Birleşik Krallık İstanbul Merkez Şubesi iş konusu;Müşteriye ait gayrimenkul portföyünün kira ve kiraya ait evrak yönetimi, kiraya ilişkin faturalama işlemlerinin yapılması ve hizmet ücretlerine ait faturaların müşteri nam ve hesabına kesilmesini kapsayan yönetim işlemleri. Hizmetlerin başka müşterileri kapsayacak şekilde genişletilmesi amaçlamaktadır.  

DTZ International Limited Merkezi Birleşik Krallık İstanbul Merkez Şubesi adres: Şişli, Bomonti, Arpa Suyu Sokak 12

Web: