05 / 05 / 2024

dualiler antalya kat karşılığı

dualiler antalya kat karşılığı

Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Batı Antalya Emlak Müdürlüğü, Antalya İli, Merkez İlçesi, Duraliler Mahallesinde bulunan taşınmaz üzerinde kat karşılığı inşaat yaptırmak üzere ihale açtı.

Antalya'da 139.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de 139 milyon 799 bin 143 TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor.

Emlak Katılım'ın 32'nci şubesi Antalya'da açıldı!

Türkiye’de farklı yerlerde şubeleşme çalışmalarına devam eden Emlak Katılım, yeni şubesini Türkiye turizminin önemli şehirlerinden Antalya’da hizmete açtı.

TMSF Asya Katılım Bankası'nın Antalya'daki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, TMSF Asya Katılım Bankası'nın Antalya Kepez'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Antalya Elmalı Belediyesi'nden 63.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Antalya İli Elmalı Belediye Başkanlığı, Elmalı'da kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İşin bedeli 63 milyon 176 bin TL olarak belirlendi.

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi’nin temeli yarın atılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa Kültür Merkezi Projesi’nin temelini Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da katılacağı törenle yarın atıyor.

Antalya Boğaçayı Yat Limanı için bilgilendirme toplantısı!

Antalya'nın prestij projelerinden olan Boğaçayı Projesi’nin en önemli etaplarından biri olan “Boğaçayı Yat Limanı Projesi için ÇED Sürecine Halkın Katılımı Toplantısı” yapıldı.

Kervansaray Lara Hotel'in satışına kimse katılmadı!

Kervansaray Grubu'nun Antalya'daki oteli Kervansaray Hotel Lara icradan satışa çıkmıştı. 318 milyon TL'ye satışa çıkan otelin ihalesinde katılım olmadı.

ERA, Antalya Franchise Expo Eurasia Fuarı’na katılıyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 18-21 Mayıs tarihleri arasında ‘Antalya Bayilik Fuarı - Franchise Expo Eurasia Fuarı’nda ziyaretçilerini ağırlayacak. Dünyanın en büyük franchise firmaların katılacağı fuarın hem ülke, hem de Antalya ekonomisine katkı sağlaması hedefleniyor.

Antalya Toptancı Hali'ndeki dükkanlar esnafa satılacak!

Toptancı Hali'nde düzenlenen Tarım Sergisi törenine katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel önemli açıklamalarda bulundu. Türel, Toptancı Hali'ndeki dükkanların esnafa 1 milyon liradan satılabileceğini söyledi.

Balıkesir Büyükşehir vizyon projeleri ile Antalya’da!

Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliğinin iş birliğinde, Pyramids Grup Fuarcılık tarafından düzenlenen Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı açıldı. Fuara Balıkesir Büyükşehir Belediyesi de katıldı.

Antalya Kadın Doğum Hastanesi yarın açılıyor!

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları ek hizmet binası yarın açılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan törene katılarak açılışı gerçekleştirecek.

Antalya Türkbeleni Projesi’nin temeli atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Türkbeleni Mesire Alanı Projesi'nin temel atma törenine katıldı.

Ege'deki dev projeler gayrimenkul fiyatlarını 4 kat artırdı!

İstanbul-İzmir Otoyolu, İzmir-Ankara Yüksek Hızlı Treni, Antalya-İzmir Otoyolu gibi dev projeler, Ege'nde gayrimenkullerin değerini 4 kat artırdı.

dualiler antalya kat karşılığı Haberi

dualiler antalya kat karşılığı

Müdürlük, imar planında konut alanı olarak ayrılan Hazineye ait 9 parselde kayıtlı 16 bin 544 metre kare yüzölçümlü taşınmazın üzerine yapılacak kat karşılığı inşaatı, yüzde 40'dan az olmamak üzere emsallerine en uygun oranda verilmesi, bu oranın hem toplam inşaat alanında, hem de toplam satış bedellerinde aranılması, elde edilecek bağımsız bölümlerin kamu konutu olarak kullanılmaması ve satılarak tasfiye edilmesi şartıyla kat karşılığı olarak yaptıracak.

İhale, 3 Ocak 2008 tarihinde saat 10.00'da pazarlık usulü ile Antalya Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığında gerçekleştirilecek.

Tahmini bedeli 8 milyon 272 bin YTL olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 1 milyon 240 bin 800 YTL tutarında geçici teminat bedeli...