27 / 04 / 2024

dubai Bio İstanbul

dubai Bio İstanbul

Bio City Development Company, dünyanın akıllı ve ekolojik yaşam için planlanmış ilk gayrimenkul projesi olan ‘Bio İstanbul’u 8-10 Ekim tarihlerinde Cityscape Dubai 2013 fuarında tanıtacak...

Serka Internatıonal Contractıng L.L.C.Merkezi Dubai İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Serka Internatıonal Contractıng L.L.C.Merkezi Dubai İstanbul Merkez Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Şişli’de Sinan Tokmakçıoğlu tarafından açıldı.

Dubai Su Kanalı projesi 735 milyon dolara mal oldu!

Türkiye'nin gündeminde Kanal İstanbul projesi tartışılırken, Dubai 2013’te yapımına başlanan Dubai Su Kanalı'nı 2016 yılında hizmete açtı...

Nusr-Et Steakhouse’ın ilk şubesi Dubai'de, İkincisi Bağdat Caddesi'nde!

Nusr-Et Steakhouse'ın ilk şube sessiz sedasız Aralık ayında Dubai'de açılmış, ikinci şube ise İstanbul'un ünlü Bağdat Caddesi'nde Erenköy'de sessiz sedasız hizmete girmiş...

Murat Gezer'den Mina Başaran'a duygusal mesaj!

İş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve arkadaşlarını Dubai'den İstanbul'a getiren uçak 11 Mart akşamı İran'da düşmüştü. Kazada 3'ü mürettebat 11 kişi hayatını kaybetmişti. 

Bio İstanbul ne oldu?

Dev firmaların birleşerek Başakşehir Sazlıdere Baraj Gölü'nün yanında hayata geçirmeyi planladığı Bio İstanbul projesi bir türlü başlayamadı. Projenin inşa edileceği bölgede Kanal İstanbul çalışmaları başladı. Peki Bio İstanbul iptal mi olacak?

Dubai'den İstanbul'a konut vetosu!

Türkiye’ye engel çıkartan ülkeler arasına son olarak Dubai katıldı. Devlet ihalelerinde Türk malı kullanılmaması yönünde uyarılar yaptığı iddia edilen Arap Yarımadası’nın en modern emirliğinin, İstanbul’dan değeri 100 milyon doların üzerinde yaklaşık 300 konut alımını iptal ettiği belirtildi.

Bio İstanbul ne zaman başlayacak?

Başakşehir Sazlıdere Baraj Gölü'nün yanında 2 milyon metrekarelik alanda inşa edilecek Bio İstanbul'la ilgili süreç devam ediyor. Peki projede satışlar ve inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak?

İstanbul Dubai Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Dubai Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Khalıl Alibrahim ve Ahmad Feras Nahas ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Esenyurt Delta Dubai fiyat listesi!

1+0'dan 2+1'e kadar konut seçenekleri sunulan Delta Dubai Tower projesi Delta İnşaat imzasıyla İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Projede fiyatlar 179 bin TL'den başlıyor...

Delta Dubai Tower 2017 güncel fiyatları!

Delta İnşaat tarafından İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen Delta Dubai Tower projesinde 1+0'dan 2+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor. Projede fiyatlar 179 bin TL'den başlıyor...

Umut Özkanca, Rüya Restoranı'nı Dubai'de açtı!

Yeme-içme sektörünün başarılı isimlerinden ünlü işletmeci Umut Özkanca, İstanbul’daki restoranlarının dışında Anadolu lezzetlerini sunduğu Rüya isimli restoranını Dubai Marina’da hizmete açtı.

Geleceğe damga vuracak havalimanları inşa ediliyor!

Hindistan'dan Dubai'ye, İstanbul'dan Singapur'a, Avrupa'dan Çin'e dünyanın dört bir yanında, geleceğe damga vuracak yeni nesil havalimanları inşa ediliyor.

SeaPearl Ataköy Dubai Cityscape Global Fuarı'nda tanıtıldı!

İstanbul’un marka projelerinden SeaPearl Ataköy Dubai Cityscape Global Fuarı'nda Körfezli yatırımcılara tanıtıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, ''Türkiye'nin yatırım yapılabilir güvenli bir liman algısını ve yükselen ekonomisini de Körfez yatırımcılara sunma şansı bulduk''dedi.

dubai Bio İstanbul Haberi

dubai Bio İstanbul

200 farklı ülkeden 25 bin katılımcısı ile bölgenin en önemli gayrimenkul fuarlarından biri kabul edilen CityScape Dubai, her yıl olduğu gibi bu yıl da sektörün önde gelen gayrimenkul firmalarını yatırımcılarla buluşturuyor. 8-10 Ekim tarihlerinde Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleşecek Cityscape Dubai, bu yıl büyük bir merakla beklenen Bio İstanbul projesine de ev sahipliği yapacak.


Cityscape Dubai 2013’de Bio İstanbul projesinin ilk defa tanıtılacağını belirten Bio City Development Company Group CEO’su ve Bio İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Elie Haddad, şunları söyledi:  “Bio İstanbul dünya standartlarında sürdürülebilir iç ve dış tasarım, arazinin doğal özellikleri ile uyumlu inşaat, akıllı tesis yönetimi ve yenilenebilir enerji özellikleriyle yaşayanlar, çalışanlar ve yatırımcılar için bambaşka bir yaşam tarzı yaratmayı hedefleyen olağanüstü bir proje. Her sene dünyanın önde gelen...