30 / 04 / 2024

dubai emaar istanbul

dubai emaar istanbul

Türkiye'de bazı kesimlerce kriz senaryoları yazıla dursun, yabancı sermayenin ülkeye yatırımları sürüyor.

Serka Internatıonal Contractıng L.L.C.Merkezi Dubai İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Serka Internatıonal Contractıng L.L.C.Merkezi Dubai İstanbul Merkez Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Şişli’de Sinan Tokmakçıoğlu tarafından açıldı.

Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Address İstanbul Şubesi açıldı!

Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Address İstanbul Şubesi Üsküdar'da 22 milyar 758 milyon 99 bin 546 TL sermaye bedeli ile Ahmad Thani R.S Almatrooshi ve M. Ali Rashed Alabbar otaklığında açıldı.

Dubai'den İstanbul'a konut vetosu!

Türkiye’ye engel çıkartan ülkeler arasına son olarak Dubai katıldı. Devlet ihalelerinde Türk malı kullanılmaması yönünde uyarılar yaptığı iddia edilen Arap Yarımadası’nın en modern emirliğinin, İstanbul’dan değeri 100 milyon doların üzerinde yaklaşık 300 konut alımını iptal ettiği belirtildi.

İstanbul Dubai Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Dubai Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Khalıl Alibrahim ve Ahmad Feras Nahas ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Emaar Square'de blokların teslimi 2018'de!

Dubai Şeyhi Muhammed bin Raşid el Maktum'un, Üsküdar Ünalan Mahallesi'nde Çamlıca eteklerinde 66 dönümlük arazide yaptığı otel, rezidans ve AVM'den oluşan Emaar Square projesinin inşaatında sona gelindi. Bloklarının tesliminin 2018'de gerçekleşmesi planlanıyor.

Emaar Square, gelecek yıl faaliyete geçecek!

Emaar Square olacak Dubai'nin ünlü gayrimenkul devi Emaar Properties, Tlirkiye ofisini bundan tam 10 yıl önce açtı.

Büyükyalı İstanbul, Dubai Cityscape Fuarı'nda yerini aldı!

Özak GYO, Ziylan Grup ve Yenigün İnşaat, İstanbul Kazlıçeşme’de, Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçireceği, Büyükyalı İstanbul projesini, Dubai’de düzenlenen CityScape Fuarı’nda, Arap dünyası başta olmak üzere, yabancı yatırımcılara tanıttı.

Büyükyalı İstanbul, CityScape Dubai’de!

Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat, “Büyükyalı İstanbul”u Dubai CityScape fuarında Körfez yatırımcısının beğenisine sunuyor.

Emaar Türkiye, Dubai Cityscape Global 2016’da!

Emaar Türkiye 6-8 Eylül tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek ve gayrimenkul sektörünün en büyük ve en prestijli fuarları arasında yer alan Cityscape Global 2016’ya katılıyor.

Metropol İstanbul projesi Dubai Cityscape Fuarı’na katılıyor!

Uluslararası İstanbul Finans Merkezi’ne komşu konumda yer alan ve ticareti, finansı, modasıyla modern yaşamın tüm unsurlarını birleştiren Metropol İstanbul, bu yıl 6- 8 Eylül 2016 tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek Cityscape Fuarı’na katılıyor.

Emaar Square'nin AVM bölümü Şubat'ta açılacak!

Projenin sahibi Dubaili Emaar'ın bölge CEO'su Ozan Balaban da önceki gün görevi bıraktığını açıkladı. inşaatı 2012'de başlayan istanbul Çamlıca'daki Emaar Square'de alışveriş merkezinin (AVM) açılışı tekrar ertelendi.

Emaar Grup, Tema Park Projesi için Rixos’la ortaklık yapacak!

Dubai merkezli Emaar Grup, Tema Park Projesi için Rixos’la masaya orturdu. Dubai Emiri Al Maktoum’un yakından ilgilendiği 1.2 milyar TL’lik projede, %50 ortaklık için görüşülüyor

Dubai Towers İstanbul!

Konuma göre Esenyurt Şehitler Parkı'na 520 metre kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Dubai Towers İstanbul projesi 1.153 adet konut, 11 adet villa ve 38 adet ticari alandan oluşuyor.

dubai emaar istanbul Haberi

dubai emaar istanbul

Koç Holding'in Migros'u 1,97 milyar YTL'ye İngiliz BC Partners tarafından kontrol edilen Moonlight Capital'a satmasının ardından, Türkiye'de yatırım yapan Emaar Properties şirketi de yeni bir yatırım için anlaşmaya vardı. Merkezi Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kenti olan Emaar Properties, İstanbul'da 400 milyon dolarlık arsa yatırımı yapıyor. Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul geliştirme şirketi olan firmanın Türkiye temsilciliği ile Toprak Holding arasında varılan anlaşma uyarınca Dubaili şirket, İstanbul'da 73 bin 571 metrekarelik arsa alımı yaptı. Başbakan Tayyip Erdoğan'a yakınlığı ile bilinen Atasay Kuyumculuk'un sahibi Cihan Kamer, inşaat sektörüne Dubaili Emaar ile geçtiğimiz aylarda girmişti. İki grup, toplam 700 milyon dolarlık yatırım projesi kapsamında ilk adımı, Toskana Vadisi Evleri ile atmıştı. Bu girişimi, yeni bir arsa yatırımı takip etti....