02 / 05 / 2024

Dubai Emlak Düzenleme Kurumu

Dubai Emlak Düzenleme Kurumu

9.defa düzenlenecek olan 9.Dubai International Property Show ( Emlak ve Gayrimenkul Fuarı)’na ekonomik krizle uğraşan Polonya ve Güney Kıbrıs Rum Kesimi fuara katılarak krizi gayrimenkul pazarlayarak aşmayı planlıyor

Dubai International Gayrimenkul Fuarı'nda geri sayım başladı!

Bu yıl Dokuzuncusu düzenlenecek olan Dubai International Property Show Emlak ve Gayrimenkul Fuarı’nda geri sayım başladı

Emlak ilanları için yeni düzenleme! Sosyal medya mercek altına alındı!

Ticaret Bakanlığı’nın son aylarda emlak ilanlarıyla ilgili düzenleme ve denetimleri sürerken, sosyal medya platformlarında paylaşılan ilanlar da mercek altına alındı.

Yabancıya gayrimenkul satışında ipin ucu kaçtı, düzenleme şart!

Kıbrıs Türk Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, yapancılara gayrimenkul satışına ilişkin açıklama yaptı. Bu kapsamda Gürcafer, emlak satarken ipin ucunun kaçtığını ve düzenleme yapılması gerektiğini belirtti.

Konut alımında yeni dönem! Düzenleme 1 Kasım'da yürürlüğe giriyor! 

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, sahte ilanlara karşı emlak ve otomotiv sektöründe yeni dönemin 1 Kasım'da yürürlüğe gireceğini belirtti. Yeni düzenleme ile sahte ilanların önü kesilecek. 

Emlak ilanı verenler için yeni düzenleme: Uygulamayanlara 100 bin lira para cezası

Bir gayrimenkulün satışını gerçekleştirmek isteyen bireyler için yeni düzenlemeler ve uygulamalar devreye girmiştir. Bu sayede, piyasada spekülasyonların azalması ve gayrimenkul fiyatlarının daha dengeli bir seviyede olması hedeflenmektedir. İşte yeni düzenleme detayları…

Yabancıya satış yapan emlakçılara yeni düzenleme kapıda!

Mesleki Yeterlilik Belgesi zorunluluğundan sonra yabancılara satış gerçekleştiren emlakçılara yeni düzenlemeler getiriliyor. Düzenleme kapsamında yabancıya satış yapan emlakçılara hem dil hem de emlak bilgisi şartı koyulacak.

Zeynep Tandoğan: Taşınmaz ticaretindeki yeni düzenleme için hazırız!

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari işlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, emlak alanında uzmanlaşmış en büyük internet sitesi olarak yeni düzenleme için hazır olduklarını belirtti.

Hazine taşınmazlarının kiralanmasında yeni düzenleme!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen düzenleme ile Hazine taşınmazları üzerinde seracılık dahil tarımsal üretimde bulunmak isteyenler için taşınmazın emlak vergi değerinin yüzde biri üzerinden 20 yıla kadar kiralama fırsatı getirildi.

Bankacılık Düzenleme Ve Denetleme Kurulu Kararı 2019!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu bugünkü 30699 sayılı Resmi Gazete'de Bankacılık Düzenleme Ve Denetleme Kurulu Kararı'nı yayımladı. Karar kapsamında Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş.’ye faaliyet izni verildi. 

Almanya’da emlak vergisinde yeni düzenleme yolda!

Almanya’da Maliye Bakanlığı, arsa, konut, arazi gibi emlak vergisinde yeni düzenleme yapacak. Düzenlemenin büyük kentlerde kiraları artırması bekleniyor.

Emlakçılık sektörü yeni düzenleme ile itibar kazanacak!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, emlakçılık standartlarına yeni düzenleme ile sektörün hak ettiği itibarı kazanacağını söyledi..

Emlak sektörüne dolandırıcılığı önleyecek düzenleme geliyor!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, ikinci el araç ve konut satışına yönelik düzenlemeye ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Tüfenkçi, "Emlak düzenlemesini ikinci el araç düzenlemesi yürürlüğe girdikten sonra Başbakanlığa göndermek istiyoruz" dedi.

Emlak vergisinde yeni düzenleme şart!

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Sefer Levent bugün "Vatandaşlar mağdur, davalar arka arkaya açılıyor! Yeni düzenleme yapılacak mı?" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları...

Kocaeli Körfezkent'in çevre düzenleme sözleşmesi imzalandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Kocaeli Körfezkent'in çevre düzenleme sözleşmesini AHES İnşaat ile imzaladı.

Dubai Emlak Düzenleme Kurumu Haberi

Dubai Emlak Düzenleme Kurumu

30 Nisan 2 Mayıs 2013 Tarihlerinde Dubai International Convention & Exhibition Centre’de 9.defa düzenlenecek olan 9.Dubai International Property Show ( Emlak ve Gayrimenkul Fuarı)’na ekonomik krizle uğraşan Polonya ve Güney Kıbrıs Rum Kesimi fuara katılarak krizi gayrimenkul pazarlayarak aşmayı planlıyor.


9.International Property Show Emlak ve Gayrimenkul Fuarı (IPS), Avrupa, Asya, Uzakdoğu ve Ortadoğu gibi çeşitli dünya bölgelerinden gayrimenkul ve emlak sektör temsilcileri ile bu sektöre hizmet sunan emlak pazarlama firmaları, proje geliştiricileri ile özel ve kurumsal yatırımcıları bir araya getiriyor.

Dubai Emlak Düzenleme Kurumu (RERA) ve BAE Dış Ticaret Bakanlığı ve BAE Dış Yatırım Bakanlığı’nın destek ve himayelerinde gerçekleşecek fuara ülkeler kendilerine ait povilyonlarla katılımlarını sürdürüyor…


IPS 2013 Fuarı ve AIM 2013 kongresine Avrupa ülkelerinden ekonomik kriz yaşayan Polonya yerini aldı. Euro...