29 / 04 / 2024

dubai fuar

dubai fuar

Türkiye’de inşaat sektörünün önemli temsilcileri, Cityscape fuarında yabancı yatırımcılara yönelerek, iç pazarda yaşanan durgunluğu aşma yolunda etkili adımlar attılar. Bu yıl Türkiye'den katılım çok yüksek...

Artaş, Vadistanbul'daki oteli Dubai'de satışa çıkardı!

Artaş İnşaat, Cityscape Global Fuarı’nda ortaklarıyla Ayazağa’da hayata geçirdiği “Vadistanbul” projesiyle yer alıyor. Şirket projenin ikinci etabı Bulvar’da yer alan otelin satışı için görüşme yaptı.

İzmirli müteahhitler Dubai yolcusu!

Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleştirilecek ve dünyanın dört bir yanından binlerce sektör profesyonelini buluşturacak fuara 180 kişilik bir grupla yer alacakları fuar için İzmir'den özel uçak kaldıracaklarını söyledi

Dubai International Property Show Fuarı 9. kez gerçekleşecek!

30 Nisan- 2 Mayıs 2013 tarihleri arasında Dubai International Convention & Exhibition Centre’de 9.defa düzenlenecek olan 9.Dubai International Property Show ( Emlak ve Gayrimenkul Fuarı)’na Türk projeleri yoğun ilgi gösteriyor.

Türk mermer sektörü Dubai BIG 5 Fuarı'nda!

Bu yıl 5. kez düzenlenecek olan Middle East Stone Fuarı, Dubai BIG 5 çatısı altında gerçekleşecek. Türk mermer sektörü de son yılların en yüksek katılımıyla Dubai BIG 5 Fuarında yer alacak.

The BIG 5 Show Dubai fuarına rekor katılım!

The BIG 5 Show Dubai, Ortadoğu’nun en büyük, dünyanın ise sayılı yapı fuarlarında biri olarak nitelendiriliyor. Bu yıl 39’uncu kez kapılarını açan bu dev organizasyona 2 bin 500 firma katıldı.

Körfez’de Türkiye rüzgarı esti!

Dubai’de her yıl gerçekleştirilen Cityscape Global Dubai Fuarı’na bu yıl da ilgi yoğundu. İstanbul Ticaret Odası’yla birlikte fuara giden Cathay Group Genel Müdürü Okan Süha Yıldırım açıklamalarda bulundu.

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Dubai Cityscape Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey kitapçığı ı 2-4 Ekim 2018 tarihleri arasınd Dubai Cityscape Global Fuarı'nda dağıtılacak...

Çiğdem Karaaslan, Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın, Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017 Yatırım ve Gayrimenkul Fuarı'na katıldığı bildirildi.

Tahincioğlu 2 projesiyle Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2017 Fuarı’na bu yıl da 2 nitelikli projesi ile katıldı. Cityscape Global 2017 fuarında Nidapark Bomonti ve Nidapark Küçükyalı projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu uluslararası platformda da yatırımcılarla buluştu.

Aremas Cıtycape Dubai Fuarı'nda yerini alıyor!

Fuarda, Strada Bahçeşehir başta olmak üzere İstanbul ve Bodrum’daki projelerini yatırımcılara sunacak olan Aremas, yabancı yatırımcıların nabzını tutmayı planlıyor.

Artaş İnşaat Dubai ATM 2017 turizm fuarına katıldı!

Artaş İnşaat Turizm Grubu, Dubai Arabian Travel Market 2017 turizm fuarına katılıyor.Dubai Arabian Travel Market 2017 fuarı 27 Nisan'a kadar devam edecek.

IPS Dubai Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 2-4 Nisan'da!

IPS Dubai Uluslararası Gayrimenkul Fuarı, Türk gayrimenkul projelerini Arap yatırımcılar ile buluşturacak.Fuar 02-04 Nisan 2017 tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

The Global Franchise Market Fuarı 14-15 Kasım'da!

Birleşik Arap Emirlikleri’nin önemli şirketlerinden INDEX Holding bünyesindeki Index Fuarcılık tarafından düzenlenecek The Global Franchise Market Fuarı, 14-15 Kasım tarihleri arasında, Dubai Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecektir.

Dubai Global Cityscape Fuarı'na katılan firma sayısı azaldı!

Gayrimenkul şirketlerinin 15 Temmuz darbe girişimi sonrası yabancı yatırımcıyla karşılaştığı ilk fuar olan Dubai Global Cityscape başladı. Bu yıl fuara katılan 20 kadar Türk firmasının sergilediği projeler büyük ilgi görüyor.

SeaPearl Ataköy Dubai Cityscape Global Fuarı'nda tanıtıldı!

İstanbul’un marka projelerinden SeaPearl Ataköy Dubai Cityscape Global Fuarı'nda Körfezli yatırımcılara tanıtıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, ''Türkiye'nin yatırım yapılabilir güvenli bir liman algısını ve yükselen ekonomisini de Körfez yatırımcılara sunma şansı bulduk''dedi.

Büyükyalı İstanbul, Dubai Cityscape Fuarı'nda yerini aldı!

Özak GYO, Ziylan Grup ve Yenigün İnşaat, İstanbul Kazlıçeşme’de, Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçireceği, Büyükyalı İstanbul projesini, Dubai’de düzenlenen CityScape Fuarı’nda, Arap dünyası başta olmak üzere, yabancı yatırımcılara tanıttı.

dubai fuar Haberi

dubai fuar


Dünyanın önemli gayrimenkul fuarlarından olan “Dubai Cityscape Fuarı”, pek çok ülkeden gayrimenkul sektörü temsilcilerini bir araya getirdi. Katılımın rekor sayıya ulaştığı fuara, bu yıl Türkiye’den gelen firma sayısı da ikiye katlandı.


Önde gelen firmaların önemli projelerinin görücüye çıktığı fuara, bu yıl Türkiye’den 61 firma katıldı. Bu sayı, geçen yıl 32’ydi. Okulların açılış tarihlerinin ertelenmesiyle ekim ayına ötelenen satış sezonunu Dubai’de açan Türk firmaları, yurtiçinde yaşanan terör olayları nedeniyle fuara moralsiz başladı. Fuarın ilk gününde yabancı yatırımcıların ilgisi ve satışlar, fuara katılan Türk şirketlerine bir miktar nefes aldırdı.

Firma temsilcileri, yabancıların, yurtiçindeki olaylar nedeniyle endişelerini dile getirdiklerini, ancak uzun vadede Türkiye’nin geleceğine güvenle yatırım yapmayı sürdürdüklerine dikkat çekti. 

‘Çabuk toparlanırız’


Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, bugüne kadar yabancılara 2 milyar dolarlık...