07 / 05 / 2024

dubai fuaraına katılacak firmalar

dubai fuaraına katılacak firmalar

Türkiye'nin onur konuğu olduğu Dubai'deki Cityscape Emlak Fuarı'na Türk gayrimenkul şirketleri çıkarma yapacak..

MEB'den Eğitim Kurumlarına yönetici seçilecek! Seçme sınavına ise tam 82 bin kişi katılacak!

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ersoy’un yaptığı açıklamaya göre, bu hafta sonu gerçekleştirilecek 2023-MEBEKYS sınavına katılacak adayların sayısı 82 bin 520 olarak belirlendi. 

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni millet bahçesi alanına katılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi'nin 2022'de yeni yapılacak modern sanayi sitesine taşınmasına ilişkin konuştu. Demir, mevcut alanın Millet Bahçesi ve Doğu Park içine katılacağını belirtti.

Alemdar İnşaat Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak!

Bolu'nun önemli inşaat şirketlerinden biri olan Alemdar İnşaat, Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak. Fuar 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

Murat Kurum, Tapu Senetlerinin Yenilenmesi lansmanına katılacak!

Bakan Kurum yarın Ankara'daki Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Tapu Senetlerinin Yenilenmesi ve e-Devlet Uygulamaları tanıtım lansmanına katılacak...

İngiltere Bakanı Alan Duncan, Yeni Havalimanı'nın açılışına katılacak!

İngiltere Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Avrupa ve ABD'den Sorumlu Devlet Bakanı Alan Duncan, İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına katılacak.

İSTİHALE, 12.Gayrimenkul Fuarı’na katılacak!

İSTİHALE, 28-29 Nisan tarihlerinde Hilton Convention Center’da gerçekleşecek 12.Gayrimenkul Fuarı’na katılacak.

Mehmet Özhaseki yarın MIPIM 2018 Fuarı'na katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, kapılarını yarın açacak MIPIM 2018 Fuarı'na katılarak konuşma yapacak...

Gaziantep, MIPIM Yapı Fuarı'na katılacak!

MIPIM Yapı Fuarı'na katılacak Gaziantep, sanayi yatırımlarından sonra gayrimenkul yatırımlarıyla da yatırımcının ilgisini çekmeye hazırlanıyor. 

Çiğdem Karaaslan, Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın, Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017 Yatırım ve Gayrimenkul Fuarı'na katıldığı bildirildi.

Türk inşaatçılar Dubai'de!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 13 Türk firması, 11-13 Eylül tarihlerinde Dubai’de gerçekleşecek Cityscape Global 2017 fuarına katılacak. Firmalar, yeni projelerini görücüye çıkaracak.

Artaş İnşaat Dubai ATM 2017 turizm fuarına katıldı!

Artaş İnşaat Turizm Grubu, Dubai Arabian Travel Market 2017 turizm fuarına katılıyor.Dubai Arabian Travel Market 2017 fuarı 27 Nisan'a kadar devam edecek.

Uluslararası çimento üreticileri INTERCEM Konferansı'na katılacak!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği, INTERCEM Çimento Konferansı'na katılacak. Konferans, 15-17 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşecek.

dubai fuaraına katılacak firmalar Haberi

dubai fuaraına katılacak firmalar

Türk inşaat şirketleri Dubai'de 2-4 Ekim arasında gerçekleştirilecek uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape'e çıkarma yapacak. SABAH gazetesinin yarın yayınlanacak Emlak&Mortgage ekinde yer alan haberde fuarla ilgili bilgiler yer alıyor. Bu yıl fuara onur konuğu olarak katılan Türkiye'yi Ağaoğlu, Tahincioğlu, Tabanlıoğlu Mimarlık gibi firmalar temsil edecek. İnşaatçılar uluslararası arenada projelerine yabancı müşteri arayacak. Mütekabiliyet Yasası sonrasında petrodolar zengini Araplar'ın Türkiye'ye ilgisi inşaat şirketlerini bu pazarda tanıtım çalışmalarına yönlendirdi. 


GÖVDE GÖSTERİSİ 

Ağaoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, fuarda şirketten çok Türkiye'nin tanıtımını yapacaklarını söylerken "Dubai'ye gövde gösterisi yapmaya gidiyoruz. Türkiye'nin tanıtımı iyi yapılırsa bu insanlar zaten bizi bulur, satış ofislerimize gelir" diye konuştu. Fuara Mecidiyeköy'deki eski Likör Fabrikası üzerine geliştireceği projeyle katılacak olan Viatrans-Meydanbey Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan ise "Eski...