17 / 05 / 2024

Dubai gayri menkul piyasası

Dubai gayri menkul piyasası

Küresel sermaye, Ortadoğu ve Ukrayna'daki iç karışıklıklardan ötürü, 2015 yılında gayrimenkul yatırımlarım daha çok güvenli limanlara yönlendirmeyi tercih etti.

Kira stopajı nedir? Nasıl hesaplanır? Kira stopajı ne zaman ödenir?

Kira stopajı, bir iş yerinin kira sözleşmesinde belirtilen brüt kira bedeli üzerinden hesaplanırken, ödenmemesi halinde gayri menkul sahibinin kiracının tahliyesini isteme hakkı bulunmaktadır. Peki, Kira stopajı nedir? Nasıl hesaplanır? Kira stopajı ne zaman ödenir? İşte merak edilen soruların yanıt

6 maddede gayri̇menkul satış sözleşmesi̇nde di̇kkat edi̇lecekler!

Gayrimenkul satış sözleşmesi yapılmasının sebebi genellikle kişilerin sözleşmenin yapıldığı tarihte taşınmazı satın alma imkanı olmaması oluyor. Peki bu sözleşmeyi yapmadan önce nelere dikkat etmelisiniz? Avukat Kadir Kurtuluş yazdı...

GS'nin Emlak Konut'tan alacağı daha çok para var!

Galatasaray başkan adaylarından Dursun Özbek, "Emlak Konut Gayri Menkul Yatırım Ortaklığından gelecek daha çok paramız var" dedi...

Emlakçılara askeri izin düzenlemesi!

Emlakçıların yıllardır yaşadığı ve yabancılara yönelik gayri menkul satışlarında gerekli olan askeri izin belgesi şartı kaldırıldı.

SPK'dan gayrimenkul yatırım fonları esaslarında değişiklik!

SPK'nın "Gayri̇menkul Yatırım Fonlarına İli̇şki̇n Esaslar Tebli̇ği̇nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ"i Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Adana Çukurova'da konut satışları durma noktasına geldi!

Banka kredilerindeki faizlerin son dönemde tavan yapması ve yaşanan imar sorunu Çukurova İlçesi'ndeki emlak fiyatlarını olumsuz etkiledi. Limit Gayri Menkul İşletmecisi Faruk Bozkurt, konuyla ilgili gazetemize değerlendirmelerde bulundu.

İnşaat temsilcileri Kayseri Melikşah'ta buluştu!

Konferansa Kınaş Satış ve Pazarlama Koordinatörü Onur Gencer, İpekar inşaat Satış Müdürü Ersan Okur ve Etna Gayri Menkul Aş. Satış Pazarlama Koordinatörü Derya Tokma konuşmacı olarak katıldı.

Yozgat Hacı Ozan Konağı restore ediliyor!

Tarihi Hacı Ozan Konağı'nda Yozgat Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları başladı.Tarihi bina, Gayri Menkul Eski Eserler Yüksek Kurulu Başkanlığı tarafından 1979 yılında korunması gerekli sivil mimari eserler listesine alınarak tescillendi.

SN Park'ta 2. temel atıldı!

Nurem İnşaat A.Ş. ve Sürmeli Gayri Menkul Geliştirme A.Ş'nin İzmir Aliağa'da gerçekleştirdiği 600 konutluk SN Park projesinin 2. etabının temeli geçtiğimiz günlerde düzenlenen törenle atıldı...

Nurem İnşaat'ta SN Park heyecanı!

Nurem İnşaat'ın Sürmeli Gayri Menkul Geliştirme ortaklığında Aliağa'da hayata geçirdiği SN Park konutlarının lansmanı hafta sonu gerçekleştirildi. Büyük beğeni alan dairelerin çoğu daha tamamlanmadan satıldı.

Özak GYO Ataşehir Ticari projesinin değerleme raporunu yayınladı!

Özak Gayri menkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, şirket portföyünde bulunan Ataşehir Ticari projesinin 2013 yılına ait değerleme raporunu yayınladı. Projenin ekspertiz raporu haberimizde yer alıyor...

Atatürk Havalimanı kalktığında gayrimenkul fiyatları etkilenecek!

Atatürk Havalimanı'nın ileride yeşil alan olarak değerlendirilmesinin de yapılaşmaya açılması olasılığının da Yeşilköy'deki gayri menkul fiyatlarını olumlu etkileyebileceği belirtiliyor

Işıklar Enerji ve Yapı Holding gayri faal durumdaki iştiraklerini birleştiriyor!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding gayri faal durumdaki iştiraklerini birleştirme ve sade bir yapıya kavuşma kararı aldı

Dubai gayri menkul piyasası Haberi

Dubai gayri menkul piyasası

KÜRESEL sermaye, Ortadoğu ve Ukrayna'daki iç karışıklıklardan ötürü, 2015 yılında gayrimenkul yatırımlarını daha çok güvenli limanlara yönlendirmeyi tercih etti. 


Global emlak zinciri Coldwell Bankerin Türkiye Başkam Dr. Gökhan Taş, bu doğrultuda güçlü ve sağlam ekonomileri sebebi ile İngiltere, Almanya, Hollanda, Fransa ve İskandinav ülkelerinde marka şehirlere yatırımların hızla arttığını söyledi. Geçmiş on yıl boyunca çok tercih edilen Rusya, Polonya ve Çek Cumhuriyeti gibi ülkelerde. AVM, ofis ve konut yatırımlarının belli bir doyuma ulaştığım kaydeden Gökhan Taş," Bu ülkeler eski cazibesini kaybetmeye başladı" dedi. Son yıllarda ekonomik krizle boğuşan İspanya, İtalya ve Yunanistan'da yatırımcıların özellikle turistik şehirlerde düşük maliyetli arsa yatırımlarına yöneldiğine dikkat çeken Taş, bu nedenle bu ülkelerde 2016 yılından itibaren emlak fiyatlarının artacağını kaydetti. 


BEKLEMEYE GEÇTİLER 


ABD'nın 2008 yılından itibaren gayri...