27 / 04 / 2024

dubai gayrimenkul fuarı

dubai gayrimenkul fuarı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 13 Türk firması, 11-13 Eylül tarihlerinde Dubai’de gerçekleşecek Cityscape Global 2017 fuarına katılacak. Firmalar, yeni projelerini görücüye çıkaracak.

Dubai Gayrimenkul Fuarı 30 Mart'ta!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından "Dubai International Property Show" 30 Mart-l Nisan tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleşiyor. 11. Dubai International Property Shovv'un (IPS) Türkiye'den katılım fazla.

Fuarlar yabancıyı Türkiye'ye çekiyor!

Aralık 2013'te Kuveyt'te yapılan ve Türk inşaat firmalarının boy gösterdiği fuarda iyi satışlar yapan şirket, şimdi de rotasını nisan ayı başında Dubai'de düzenlenecek fuara çevirdi...

Tuğra Emlak İnşaat, Uluslararası Dubai Emlak Fuarı'na katılcak!

30 Nisan 2 Mayıs 2013 9.defa düzenlenecek olan Dubai International Property Show Emlak ve Gayrimenkul fuarında yer alarak Ortadoğu'daki Yatırımcılara Gayrimenkul satışı yapacak.

Dubai Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 30 Nisan'da düzenlenecek!

Son yıllarda ciddi bir atılım gerçekleştirerek Türk ekonomisinin lokomotif sektörü olan gayrimenkul ve emlak sektörü Orta Doğu ve Körfez pazarının kalbi Dubai’de alımcılarla buluşuyor

Cityscape Global 2012'de GYODER, Türk rüzgarı estiriyor!

"Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu" GYODER, Türkiye gayrimenkul sektörünün uluslararası arenada tanıtımı için 2-4 Ekim tarihlerinde Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Global 2012'de de aktif bir şekilde rol alıyor

Ali Ağaoğlu: Konutta markalaşmak, satış sonrasından geçiyor!

Ağaoğlu, toplam 5 bin 300 konutu, Türk müşterilerinin yanı sıra Dubai’deki fuarda da pazarlayacak. Ali Ağaoğlu, konutta markalaşmanın, satış sonrasında ürününü sahiplenmekten geçtiğini söylüyor

Cityscape Global'de GYODER’in panellerinde Türkiye konuşulacak!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER’in aktif rol üstlendiği Cityscape Global’e, bu yıl Türkiye damgasını vuracak

Dubai Gayrimenkul Fuarı'nda Türkiye Onur Ülkesi seçildi!

Dubai’de düzenlenecek ‘Cityscape Global Fuarı’nın ‘Onur Ülkesi’ seçilen Türkiye, körfez yatırımcısıyla buluşacak. Fuar, Türk firmalarına mütekabiliyet yasası ile yabancıya açılan konut piyasasını tanıtmak için fırsat olacak

14. Gayrimenkul Fuarı 28-29 Mayıs'ta!

13 yıldır gerçekleştirilen Gayrimenkul Fuarı'nın 2022 tarihi belli oldu. 14. Gayrimenkul Fuarı 28-29 Mayıs tarihlerinde İstanbul Bosphorus Hilton'da gerçekleştirilecek.

14. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 28 Mart'ta! 

Yeni gelişmekte olan inovasyon yaratan pazarlar için geniş çaplı ve en etkili gayrimenkul yatırım fuarı olan 14.Gayrimenkul Fuarı, alıcı, satıcı ve yatırımcıyı 28-29 Mart tarihlerinde Hilton'da buluşturuyor...

Atabeyi Grup Konya Gayrimenkul Fuarı'nda!

Atabeyi Grup imzası taşıyan Atabeyi Villaları projesi Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı’nda yerini aldı.

Konya Gayrimenkul Fuarı 25 Nisan'da açılacak!

TÜYAP Konya Fuarcılık tarafından düzenlenen Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı 25 Nisan'da açılacak...

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı yarın başlıyor!

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını açıyor. 100'e yakın firmanın katılacağı fuar 18-21 Nisan tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Hatay’da 3. Yapı, İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı açıldı!

Hatay Antakya'da 52 firmanın katıldığı 3. Yapı, İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı 7 bin metrekare alanda açıldı. Fuara 52 firma katıldı...

Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ne ziyaretçi akını!

13'üncü düzenlenen Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ni iki günde 7 bin kişi ziyaret etti. 65 firmanın 400'den fazla proje ile katıldığı fuarda 250 milyon dolarlık satış planlanıyor.

Univa, Arap-Türk Gayrimenkul Fuarı’nda!

Erkanlı Holding’in hayata geçirdiği “Univa Öğrenci Evleri”, 23-24 Mart tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan “13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi”ne katılacak...

13.Gayrimenkul Fuarı 23 Mart'ta başlıyor!

Türk gayrimenkul sektörü ile Körfez bölgesinden yatırımcıları, acenteleri ve bireysel alıcıları buluşturan 13.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23 Mart'ta kapılarını ziyaretçilerine açacak. 

Sur Yapı projeleriyle Arap Türk Gayrimenkul Fuarı’nda!

Özel sektörün en büyük gayrimenkul portföyüne sahip firması Sur Yapı, 23 – 24 Mart tarihlerinde İstanbul Hilton Convention Center’da düzenlenecek olan ‘13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi’ne katılıyor.

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM kapılarını açtı!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olarak bilinen MIPIM, Fransa'nın Cannes kentinde "Geleceği Etkilemek" temasıyla başladı. MIPIM Fuarı, 15 Mart Cuma gününe kadar açık olacak.

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesi basın toplantısı 6 Mart'ta!

Türk gayrimenkul sektörü ile Körfez bölgesinden yatırımcıları ve bireysel alıcıları buluşturacak olan 13'üncü Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesinde basın toplantısı düzenleniyor. 

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23-24 Mart'ta!

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ne konut alımında vatandaşlık şartlarının kolaylaştırılmasının etkisi ile bu sene daha büyük katılım bekleniyor. 

dubai gayrimenkul fuarı Haberi

dubai gayrimenkul fuarı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 13 Türk firması 11-13 Eylül'de Dubai'de düzenlenecek olan Cityscape Global 2017'ye katılacak. En önemli gayrimenkul fuarlarından biri olarak gösterilen fuarda yeni projeler görücüye çıkacak. 


Fuara katılan inşaatçılar, projelerini tanıtmanın yanı sıra satış yapma imkânı bulacak. Türk mimarlık firmaları da inşaat şirketleri için geliştirdikleri projelerin tasarım ödülleri için dünyanın önde gelen mimarlık bürolarıyla için yarışacak.


86 ülkeden 272 gayrimenkul firmasının katıldığı fuarda 13 Türk firması yer alacak. Emlak Konut GYO'nun katılımcıların başını çektiği fuarda Artaş İnşaat, Tahincioğlu, Emay İnşaat, EMS Yapı ve Garanti Koza Holding gibi firmalar projelerini sergileyecek. 


5 PROJE FİNALDE

Kapıların yarın açıldığı 11 farklı alanda verilecek mimari proje ödülleri yarışmasında Türkiye'de inşa edilen ya da hayata geçirilecek 5 gayrimenkul projesi bulunuyor. Farklı kategorilerde yarışan Türk şirketleri yarışmada...