02 / 05 / 2024

Dubai gezisi için destek onaylandı

Dubai gezisi için destek onaylandı

ALTSO tarafından 07-11 Şubat 2015 tarihleri arasında Dubai'ye düzenlenecek olan Dubai Yurtdışı İş gezisi için KOSGEB Desteği onaylandı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

CHP'den konut krizi için araştırma önergesi: Ankara hem konutta hem ticari de Dubai'yi de katladı! Çözüm üretilsin!

CHP tarafından Ankara'daki konut krizi için araştırma önergesi verildi. Ankara Milletvekili Deniz Demir, konut ve ticari gayrimenkul fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Mina Başaran'ın düğünü için harcanan paralar iade edildi!

Başaran Holding'e ait özel iş jet 11 Mart'ta İran'da düştü. Uçakta Hüseyin Başaran'ın tatil için Dubai'de olan bekarlığa veda partisinden dönen kızı Mina Başaran ve 7 arkadaşı ile 3 mürettabat yaşamını yitirdi. 

Ortadoğulular yatırım için Türkiye'ye geliyor!

Türk inşaat ve mimarlık sektörü için 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Türkiye’de sorun olmadığının anlatıldığı bir platforma dönüşen Dubai Citsycape ekonomik getirileri de sağlamaya başladı.

Emaar Grup, Tema Park Projesi için Rixos’la ortaklık yapacak!

Dubai merkezli Emaar Grup, Tema Park Projesi için Rixos’la masaya orturdu. Dubai Emiri Al Maktoum’un yakından ilgilendiği 1.2 milyar TL’lik projede, %50 ortaklık için görüşülüyor

'Finans Merkezi için binalar yetmez!'

Cushman&Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, İstanbul Ataşehir'de planlanan İstanbul Finans Merkezi için Dubai Finans Merkezi'nin model alınması gerektiğini söyleyerek, bazı konularda düzenlemelerin şart olduğunu vurguladı!

Dubai, 600 proje için Contract Hotel Expo’ya geliyor!

Bursa’nın ev sahipliğinde Türkiye’de ilk kez düzenlenecek Contract Hotel (COHO) Expo Fuarı’na ilgi büyük. 11 -14 Kasım tarihlerinde yapılacak fuar için 150 firma kayıt yaptırdı.

Türk gayrimenkul sektörü Körfez Sermayesi için cazibesini koruyor!

Körfezli yatırımcı, alım için Dubai’de gerçekleşen ve tüm dünyadan yatırımcıların buluştuğu Dubai Yatırım Kongresi (AİM) ve Fuarını (IPS) bekliyor. Türkiye’de gayrimenkul sektörü, Körfez Sermayesi için cazibesini koruyor.

Dap Yapı 4 otel için 600 milyon liralık yatırım yaptı!

Dap Holding, Maltepe Dragos’ta 600 milyon liralık yatırımla inşa ettiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için Dubai merkezli otel zinciri Rotana ile anlaştı.

Dubai Cityscape Fuarı toplu satış isteyen üreticiler için iyi bir fırsat oldu!

Cityscape Global'i değerlendiren Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "Fuar, toplu satış yapmak isteyen üreticiler için büyük bir fırsat oldu. Bu kapsamda önemli görüşmeler gerçekleştirildi. Bunların meyveleri önümüzdeki günlerde alınacaktır" dedi.

Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'nin doğum günü için parti verdi!

Ali Ağaoğlu, küçük oğlu Ali Ege’nin annesi Petek Ertüre’nin doğum gününü unutmadı. İşadamı, Dubai Cityscape Global 2015 fuarı dönüşü, 31 yaşına giren Ertüre için Ortaköy’deki Boğaz manzaralı lüks villasının havuz başında 40 kişilik bir parti verdi.

Babacan Yapı, Dubai Cityscape'te blok satış için görüşüyor!

Babacan Yapı Başkanı İbrahim Babacan. "Esenyurt'ta bin 400 konutluk projemizde metrekare satış fiyatı bin 500 dolar. Suudi bir yatırımcı ile blok satış için konuşuyoruz. Bizden toplu alıp ülkelerinde satacaklar" dedi.

Türkiye gayrimenkul yatırımı için doğru adres!

Dubai’de Türk inşaat şirketleri ile Körfez yatırımcısı bir araya geldi. Hürriyet ve GYODER işbirliği ile gerçekleşen panelde Türkiye’nin gayrimenkul yatırımı için doğru adres olduğu belirtildi.

Nef New York için ön talep süreci başladı!

Dubai’de gerçekleştiren şirket, fuarın en özel projesi olarak dikkat çeken Nef New York Projesi için de ön talep toplamaya başladı.

Dubai gezisi için destek onaylandı Haberi

Dubai gezisi için destek onaylandı

ALTSO tarafından 07-11 Şubat 2015 tarihleri arasında Dubai'ye düzenlenecek olan Dubai Yurtdışı İş gezisi için KOSGEB Desteği onaylandı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi: "Odamız tarafından 07—11 Şubat 2015 tarihleri arasında Dubai'ye düzenlenecek olan Dubai Yurtdışı îş gezisi için KOSGEB Desteği onaylanarak, KOSGEB'in sayfasında Desteklenen Yurtdışı İş Gezisi listesinde yayınlanmıştır. (İlgili bağlantıya http 7/www.kosgeb. gov. tr/Pages/U" I/YlGPopUp.aspx?ref=1364 linkinden ulaşılabilir) 


Söz konusu gezi kapsamında destekten yararlanacak sektörler; Gıda ürünleri (yiyecek, içecek ve tarım), ağırlama sektörü, soğutma ve gıda servis ekipmanları, otel mobilyaları, otel ekipmanları ve hizmetleri, otel mutfak ve temizlik ekipmanları, gıda işleme makineleri, fir nn ve şekerleme ürünleri ve ekipmanları, gıda ambalaj, restoran ve bar ekipmanlan, inşaat ve müteahhitlik, mimarlık, bilgi sistemleri ve bilgi teknolojileri, basm-yayın vc matbaacılık, reklam...