30 / 04 / 2024

Dubai Index Fuarına katılan firmalar

Dubai Index Fuarına katılan firmalar

Newjoy, sektörde inovasyon yaratan ürünlerini ve ödüllü serisi Smart'ı 23 – 26 Mayıs tarihleri arasında Dubai Uluslararası Mobilya Fuarı'nda dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Çiğdem Karaaslan, Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın, Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017 Yatırım ve Gayrimenkul Fuarı'na katıldığı bildirildi.

Tahincioğlu 2 projesiyle Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2017 Fuarı’na bu yıl da 2 nitelikli projesi ile katıldı. Cityscape Global 2017 fuarında Nidapark Bomonti ve Nidapark Küçükyalı projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu uluslararası platformda da yatırımcılarla buluştu.

Artaş İnşaat Dubai ATM 2017 turizm fuarına katıldı!

Artaş İnşaat Turizm Grubu, Dubai Arabian Travel Market 2017 turizm fuarına katılıyor.Dubai Arabian Travel Market 2017 fuarı 27 Nisan'a kadar devam edecek.

Artaş İnşaat, Dubai Cityscape Fuarı'na 6 projeyle çıkarma yapıyor!

Türk inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Artaş İnşaat, Dubai Cityscape fuarına 6 projeyle çıkarma yapıyor.

Metropol İstanbul projesi Dubai Cityscape Fuarı’na katılıyor!

Uluslararası İstanbul Finans Merkezi’ne komşu konumda yer alan ve ticareti, finansı, modasıyla modern yaşamın tüm unsurlarını birleştiren Metropol İstanbul, bu yıl 6- 8 Eylül 2016 tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek Cityscape Fuarı’na katılıyor.

Loda Mobilya, Dubai Index Fuarı’nda yoğun ilgi gördü!

Loda Mobilya, Orta Doğu’da ekonominin kalbinin attığı Dubai’de gerçekleşen ve bölgenin en önemli fuar organizasyonlarından biri olan International Desing Exhibition United Arab Emirates 2016 Fuarı’na katıldı.

Kahramanmaraş, Dubai İnşaat Fuarı'na çıkarma yaptı!

KMTSO ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen, 21-25 Kasım 2015 tarihleri arasında Dubai’de gerçekleşen DUBAİ BIG 5 2015 İnşaat Yapı Malzemeleri Fuarı’na Kahramanmaraşlılar 30 kişi ile çıkarma yaptılar.

Future Park, Dubai Cityscape Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

Hiper Gayrimenkul tarafından Haramidere Parklar mevkiinde hayata geçirilen Future Park projesi, Dubai'deki Ortadoğu ve Afrika'nın en büyük emlak fuarı kabul edilen Cityscape Global 2015 fuarına damga vurdu.

Ciytscape Global 2015 Fuarı'na ilgi Türk firmalardan geldi!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarları arasında bulunan Dubai'deki Ciytscape Global 2015 Fuarı'na Türk inşaat firmaları büyük ilgi gösterirken global markaların katılımı beklenen düzeyde gerçekleşmedi.

Babacan Yapı Dubai fuarına Premium ve Port Royal projeleriyle katıldı!

Dubai fuarına Esenyurt Premium ve Port Royal projeleri ile katıldıklarını söyleyen Babacan Yapı Başkanı İbrahim Babacan, "Esenyurt'ta bin 400 konutluk projemizde metrekare satış fiyatı bin 500 dolar.

Dubai Cityscape fuarına Türkiye çıkarması!

Dünyanın önde gelen fuarları arasında yer alan Dubai Emlak Fuarı Cityscape Global 2015 kapılarını açtı. 10 Eylüle kadar devam edecek fuara 28 ülkeden katılım var.

Dubai Cityscape Global 2015 fuarına Türkiye’den 61 şirket katılacak!

Dünya gayrimenkul piyasasının nabzı bugünden itibaren Dubai’de atacak. 10 Eylül akşamına kadar sürecek olan Cityscape Global 2015 fuarına Türkiye’den bu yıl 61 gayrimenkul şirketi katılıyor.

Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı'na Türk akını!

Dünyanın en önemli fuarlarından Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı 8-10 Eylül tarihleri arasında gerçekleşiyor. Yaklaşık 60 Türk şirketinin gayrimenkul fuarına çıkarma yapması bekleniyor.

Dubai Index Fuarına katılan firmalar Haberi

Dubai Index Fuarına katılan firmalar

Bebek ve genç mobilyası sektöründe kısa sürede büyük bir ivme yakalayan Newjoy, sektörde inovasyon yaratan ürünlerini ve ödüllü serisi Smart'ı 23 – 26 Mayıs tarihleri arasında Dubai Uluslararası Mobilya Fuarı'nda dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerin beğenisine sunacak. Newjoy yurt içinde 62 konsept mağazasıyla ve beş kıtada toplamda 30 ülkede çocukların hayal dünyalarını renklendiriyor. Tasarım anlayışı ve ihracat gücü ile sektörün hızla büyüyen markası Newjoy, Ortadoğu’nun sürekli gelişen, ticari ve kültürel merkezi Dubai’de mobilya sektörünün önemli buluşma noktalarından biri olan Index Fuarı'nda yeni yatırımcıyla buluşuyor.


Bebek ve genç mobilyası sektörünü sahiplenerek inovatif çalışmalarla ön plana çıkan Newjoy, yeni neslin tüketim alışkanlıklarını dikkate alarak oluşturduğu yeni koleksiyonu Smart ile fark yaratıyor. Kişiye özel mobilya tasarımıyla sektörde bir ilke imza atan Newjoy,...