05 / 05 / 2024

Dubai IPS projeleri

Dubai IPS projeleri

2014’ te iç pazardaki satışların daralacağını öngören gayrimenkul sektörü temsilcileri, yabancı yatırımcıyı yakalamak için sıcak satışın yapıldığı yurt dışı fuarlara yöneliyor. Emlak sektörü temsilcileri Dubai IPS’de 8-10 Nisan tarihlerinde buluşuyor...

Dubai One Palm'daki dairenin fiyatı rekor kırdı!

Cityscape Global sona erdi. Dubai World Trade Center’da düzenlenen fuarda, standart konut projeleri değil, içinde göletlerin olduğu büyük çaplı projeler öne çıktı.

Nivo Projeleri Körfez yatırımcısıyla buluştu!

Cathay Group, Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy Projeleri’ni, 11-13 Eylül 2017 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri (BAE)’de gerçekleşen Cityscape Dubai’de tanıttı.

Türk projeleri Dubai’de boy gösterdi!

Emlak Konut’un 50, Artaş’ın 11, Tahincioğlu’nun 2 ve Katay’ın bir marka projeyle katıldığı Dubai Cityscape Global 2017’de, Türk firmalarına yabancı ilgisi ilk günden başladı.

IPS Dubai Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 2-4 Nisan'da!

IPS Dubai Uluslararası Gayrimenkul Fuarı, Türk gayrimenkul projelerini Arap yatırımcılar ile buluşturacak.Fuar 02-04 Nisan 2017 tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

AGÜ İnşaat Bölümü öğrencilerinden Dubai’ye teknik gezi!

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Yapı Kulübü’nün, Dubai ve Abu Dhabi’ye düzenlediği teknik gezide, İnşaat Bölümü öğrencileri, yapılan projeleri yerinde inceledi.

Körfez yatırımcıları Dubai Yatırım Kongresi ve Fuarı'nı bekliyor!

Türkiye’de gayrimenkul sektörü, Körfez Sermayesi için cazibesini koruyor.Seçim sonuçlarına kilitlenen Körfezli yatırımcı alım için Dubai’de gerçekleşen ve tüm dünyadan yatırımcıların buluştuğu Dubai Yatırım Kongresi (AİM) ve Fuarını (IPS) bekliyor.

İstanbul'daki konut projeleri Cityscape'te yoğun ilgi gördü!

Dubai’deki Cityscape Emlak Fuarı’na katılan Türk şirketleri memnun döndü. Fuarın ilk günü 250 milyon dolarlık satışa imza atılırken, bu rakam son gün 2 katına çıktı. Fuarda en çok ilgiyi İstanbul’un yeni projeleri gördü.

Dubai Cityscape Emlak Fuarı’nda en çok ilgi İstanbul'a!

Dubai’deki Cityscape Emlak Fuarı’na katılan Türk şirketleri memnun döndü. Fuarın ilk günü 250 milyon dolarlık satışa imza atılırken, bu rakam son gün 2 katına çıktı. Fuarda en çok ilgiyi İstanbul’un yeni projeleri gördü.

Garanti Koza'nın projeleri Dubai'de yoğun ilgi gördü!

Garanti Koza, İstanbul Esenyurt ve Bulgaristan projelerini Dubai'de görücüye çıkardı. Garanti Koza Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Baykal, fuarın ilk gününde yoğun ilgi gördüklerini belirtti.

Babacan Yapı Dubai fuarına Premium ve Port Royal projeleriyle katıldı!

Dubai fuarına Esenyurt Premium ve Port Royal projeleri ile katıldıklarını söyleyen Babacan Yapı Başkanı İbrahim Babacan, "Esenyurt'ta bin 400 konutluk projemizde metrekare satış fiyatı bin 500 dolar.

Dubai Cityscape Fuarı'nda ilk günden 250 milyon dolarlık satış!

Türkiye'nin en yeni gayrimenkul projeleri Dubai'deki Cityscape Emlak Fuarı'nda görücüye çıktı. Körfez yatırımcısının yoğun ilgi gösterdiği projeler ilk günde 250 milyon dolarlık satış yaptı.

Soyak Kuzey Bahçeşehir projesi Dubai'de tanıtıldı!

Soyak Kuzey Bahçeşehir’de başlayacağı yeni Projesinin ön tanıtımını Dubai’de yaptı. Mevcut projeleri veKuzey Bahçeşehir’de başlayacağı yepyeni projesinin detaylarını hem görsel hem de birebir iletişim yoluyla fuar ziyaretçilerine standından aktardı.

İnşaat şirketlerinin Dubai'de fuar mesaisi başlıyor!

Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul fuarı olarak kabul gören Dubai Cityscape Global'de Türk inşaat şirketleri gövde gösterisi yapacak. İşte fuara katılacak bazı inşaat firmaları ve projeleri...

Dubai IPS projeleri Haberi

Dubai IPS projeleri

Yükselen konut kredi faizleri, artan inşaat maliyetleri ve seçim süreçlerinden dolayı 2014’te iç pazardaki satışların daralacağını öngören gayrimenkul sektörü temsilcileri, yabancı yatırımcıyı yakalamak için sıcak satışın yapıldığı yurt dışı fuarlara yöneliyor. Al Maktoum’un himayesinde bu yıl 10.’su düzenlenen ve Türkiye organizasyonunu INREMA’nın üstlendiği Dubai IPS 2014 büyük ilgi görüyor. Viatrans, Özyurtlar, Demir İnşaat ve Astaş gibi sektörün önde gelen firmalarının katılacağı fuar, 8-10 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek.


Dubai Emlak Düzenleme Kurumu (RERA) himayesinde gerçekleşen ve dünyanın her yerinden, üst düzey katılımcıların ilgisini çeken Dubai Uluslararası Emlak Fuarı (IPS) bu yıl Türkiye’yi ağırlıyor. INREMA’nın üstlendiği organizasyonda, Viatrans, Özyurtlar, Demir İnşaat ve Astaş gibi sektörün önde gelen firmalar ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı gibi kurumlar, 8-10 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek fuarda yer alacak.  


Geçtiğimiz...