29 / 08 / 2024

dubai IPS tarihleri

dubai IPS tarihleri

Al Maktoum'un himayesinde bu yıl 10.'su düzenlenen ve Türkiye organizasyonunu INREMA'nın üstlendiği Dubai IPS 2014 büyük ilgi görüyor. Sektörün önde gelen firmalarının katılacağı fuar, 8-10 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek.

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Dubai Cityscape Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey kitapçığı ı 2-4 Ekim 2018 tarihleri arasınd Dubai Cityscape Global Fuarı'nda dağıtılacak...

GYODER How to Buy Property in Turkey kitapçığını Dubai'de dağıtacak!

GYODER'in hazırladığı How to Buy Property in Turkey kitapçığı 11-13 Eylül 2017 tarihleri arasında Dubai’de düzenlenecek Cityscape Global Fuarı’nda dağıtılacak.

IPS Dubai Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 2-4 Nisan'da!

IPS Dubai Uluslararası Gayrimenkul Fuarı, Türk gayrimenkul projelerini Arap yatırımcılar ile buluşturacak.Fuar 02-04 Nisan 2017 tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Newjoy, Dubai Index Fuarı’nda!

Newjoy, sektörde inovasyon yaratan ürünlerini ve ödüllü serisi Smart'ı 23 – 26 Mayıs tarihleri arasında Dubai Uluslararası Mobilya Fuarı'nda dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Kahramanmaraş, Dubai İnşaat Fuarı'na çıkarma yaptı!

KMTSO ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen, 21-25 Kasım 2015 tarihleri arasında Dubai’de gerçekleşen DUBAİ BIG 5 2015 İnşaat Yapı Malzemeleri Fuarı’na Kahramanmaraşlılar 30 kişi ile çıkarma yaptılar.

Penta, The Big 5 Dubai’de!

Türkiye'nin en prestijli “banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubuna sahip Penta Banyo, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sektöre yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Penta Banyo, The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’na katılacak!

Türkiye'nin en prestijli “banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubuna sahip Penta Banyo, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sektöre soluk getirmeye hazırlanıyor.

Körfez yatırımcıları Dubai Yatırım Kongresi ve Fuarı'nı bekliyor!

Türkiye’de gayrimenkul sektörü, Körfez Sermayesi için cazibesini koruyor.Seçim sonuçlarına kilitlenen Körfezli yatırımcı alım için Dubai’de gerçekleşen ve tüm dünyadan yatırımcıların buluştuğu Dubai Yatırım Kongresi (AİM) ve Fuarını (IPS) bekliyor.

Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı'na Türk akını!

Dünyanın en önemli fuarlarından Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı 8-10 Eylül tarihleri arasında gerçekleşiyor. Yaklaşık 60 Türk şirketinin gayrimenkul fuarına çıkarma yapması bekleniyor.

Gayrimenkulün kalbi Dubai Cityscape Fuarı'nda atacak!

Dünyanın en önemli fuarlarından Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı, 08-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek. Fuarda, Yeni Şafak Gazetesi de 3 dilde hazırlanan ek ile Körfez yatırımcılarına Türkiye'deki fırsatları anlatacak.

Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı 8-10 Eylül'de!

Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı, 08-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek. Dünyanın birçok ülkesindeki emlak yatırımcısı ve geliştiricisi ile katılımların yüksek fuarda Türkiye'den katılım geçen yıla göre iki kat artış gösterdi.

Özyurtlar İnşaat Dubai'ye gidiyor!

Özyurtlar İnşaat, 8-10 Eylül tarihleri arasında Dubai'de düzenlenen Cityscape Global 2015'te yerini aldı. Fuarda, Nlogo İstanbul, 1 Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini tanıtacak.

Business İstanbul, Dubai Cityscape Fuarı'nda tanıtılacak!

SVR Gayrimenkul Yatırım, 8-10 Eylül 2015 tarihleri arasında Dubai World Trade Center'da düzenlenecek olan Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul etkinliği ile Business İstanbul 2015 Dubai Cityscape Fuarı'nda tanıtılacak.

dubai IPS tarihleri Haberi

dubai IPS tarihleri


Emlak Düzenleme Kurumu (RERA) himayesinde gerçekleşen ve dünyanın her yerinden, üst düzey katılımcıların ilgisini çeken Dubai Uluslararası Emlak Fuarı (IPS) bu yıl Türkiye'yi ağırlıyor. INREMA'nın üstlendiği organizasyonda, Viatrans, Özyurtlar, Demir İnşaat ve Astaş gibi sektörün önde gelen firmalar ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı gibi kurumlar, 8-10 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek fuarda yer alacak. Geçtiğimiz yıl 7 binden fazla kişiyi ağırlayan ve bu yıl 20 bin katılımcı ve ziyaretçi çekmesi beklenen Dubai IPS 2014 ile ilgili Dubai Arazi ve İskan Genel Müdürü Sultan Butti bin Mej'ren "IPS, bir kez daha Dubai'nin iş dünyası ve yatırımcıyı bir araya getirmesindeki inanılmaz başarısı ve yeni projelerin promosyonlarının yapılmasında sağladığı başarıdan yararlanmak isteyen sektördeki lider yerli ve yabancı şirketlerin ilgi odağı olmayı başarmıştır" açıklamasında bulundu. 



Milli...