06 / 05 / 2024

dubai İş GYO

dubai İş GYO

İş GYO, Dubai Cityscape Global 2013 Fuarın’da Kartal projesini ilk kezyatırımcılarla paylaştı.. Yoğun ilgi gören Kartal Projesi’ne ilk gün 100’ü aşkın kişi ön talepte bulundu...

Ata GYO'nun Düzce'deki gayrimenkulü 4.6 milyon TL'ye satıldı!

Ata GYO'nun Düzce ili, Merkez ilçesi, Camikebir Mahallesi 113,91 metrekare yüzölçümündeki taşınmazın 4 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Dubai Hediyelik'e satılmasına karar verildi.

Dubai Cityscape'te en çok 3. Havalimanı'nı sordular!

Emlak Konut GYO, Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017’ye 50 projesi ile çıkartma yaptı. Fuarda Türkiye’nin tanıtım ofisi gibi çalışan Emlak Konut GYO, Arap yatırımcıların en çok Türkiye’deki çılgın projelerle ilgili sorularına muhatap oluyor.

Büyükyalı İstanbul, Dubai Cityscape Fuarı'nda yerini aldı!

Özak GYO, Ziylan Grup ve Yenigün İnşaat, İstanbul Kazlıçeşme’de, Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçireceği, Büyükyalı İstanbul projesini, Dubai’de düzenlenen CityScape Fuarı’nda, Arap dünyası başta olmak üzere, yabancı yatırımcılara tanıttı.

Sinpaş Queen Central Park ile Dubai Cityscape'e katılıyor!

Türkiye’de gayrimenkul sektöründe konsept projelerin lideri Sinpaş GYO, dünyanın en önemli gayrimenkul organizasyonlarından Dubai Cityscape 2016 Fuarı’na katılıyor.

Büyükyalı İstanbul, CityScape Dubai’de!

Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat, “Büyükyalı İstanbul”u Dubai CityScape fuarında Körfez yatırımcısının beğenisine sunuyor.

Turgay Tanes: İFM, teşvikle Dubai'yi daha ilk aşamada geçer!

İş GYO Genel Müdürü Tanes, "İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin (İFM) başarıya ulaşması için Hong Kong ve Dubai'deki gibi birtakım teşviklere ihtiyaç var" dedi.

Murat Kurum Dubai Cityscape Global Fuarını değerlendirdi!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Emlak Konut GYO’nun yatırımcı olduğu projeler hakkında bilgi vererek Dubai Cityscape Global fuarını değerlendirdi.

Sinpaş GYO Dubai'de moral buldu!

Yatırımcılarının SPK'ya şikayeti ve Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer'in görevden alınması ile tatsız günler geçiren Sinpaş yönetimi Dubai'de moral buldu.

İş GYO projelerini Dubai'de tanıttı!

8-10 Eylül 2015 tarihinde Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2015 Fuarı’na katılan İş GYO, Manzara Adalar ve Nef işbirliği ile gerçekleştirdiği, son yılların en dikkat çeken projelerinden İnistanbul’u ziyaretçilerle buluşturdu.

Sinpaş GYO, Queen Bomonti'yi Dubai Cityscape'te satışa sundu!

Sinpaş GYO, Dubai Cityscape'te yılın son çeyreğinde lansmanım yapacağı Queen Bomonti başta olmak üzere 4 projeyi Arap Yarımadası'nın önde gelen yatırımcılarının beğenisine sundu.

Sinpaş GYO Queen Bomonti ile Dubai Cityscape 2015 Fuarı’nda!

Sinpaş GYO, Dubai Cityscape 2015 Fuarı’na İstanbul’u taçlandıracak Queen Bomonti projesi ile katılıyor. Proje Arap Yarımadası’nın önde gelen yatırımcılarının ziyaret edeceği fuarda ilk kez görücüye çıkıyor.

Torunlar GYO Cityscape Dubai'de iki projesini tanıtacak!

Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı'na katılmaya hazırlanan Torunlar GYO, etkinlikte Torun Center ve 5. Levent projelerinin tanıtımına ağırlık verecek. Dubai World Trade Center Hail 2'de 180 metrekarelik stantta tanıtım faaliyetlerini sürdürecek.

Torunlar 2 projesini Dubai Cityscape'te tanıtacak!

Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı'na katılmaya hazırlanan Torunlar GYO, etkinlikte Torun Center ve 5. Levent projelerinin tanıtımına ağırlık verecek.

dubai İş GYO Haberi

dubai İş GYO

Dubai’de düzenlenen, bölgesel ve uluslararası yatırımcıların, mimar ve tasarımcıların katıldığı dünyanın en geniş ağına sahip uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape Global 2013’te İş GYO Kartal projesi oldukça yoğun ilgi gördü.. Konut, ticari ve ofis alanlarıyla karma bir proje olarak gerçekleştirilmesi planlanan,  bir kentsel dönüşüm projesi olarak değer artırıcı ve standartları yükseltici nitelik taşıyan Kartal projesi ilk kez Cityscape’de sergilendi ve oldukça kısa zamanda dikkatleri üzerine çekti. Projenin yatırım değerinin ise yaklaşık 280 milyon ABD doları olması...