05 / 05 / 2024

Dubai Port iletişim

Dubai Port iletişim

Dubai Port için nihai karar verildi. Dubai Port Limanı için Danıştay, bölgede yeni imar planı yapıldıktan sonra ÇED sürecinin değerlendirilmesi gerektiğini söyledi değerlendirmesi gerektiğini söylemişti.

Babacan Port Royal iletişim bilgisi!

Babacan Port Royal iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 814 konut ve 37 adet ticari birimden meydana gelen proje Babacan Yapı imzasını taşıyor.

Tuzla Port Evleri iletişim!

Tuzla Port Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. TRC İnşaat'ın projesi Tuzla Port Evleri'nde konut satışları bu ayın sonunda başlayacak...

Dubai Towers Esenyurt iletişim!

Dubai Towers Esenyurt iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Mart ayında satışa çıkması beklenen Dubai Towers Esenyurt projesinde 1.153 daire, 38 dükkan ve 11 villa olacak...

Delta İnşaat Dubai Towers iletişim!

Delta İnşaat Dubai Towers iletişim için satış ofisiyle 0212 853 64 57 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Arsa alanı 20 bin 510 metrekareden oluşan proje E-5 Karayolu'na 1 kilometre mesafede bulunuyor.

Çerkezköy Velia Port iletişim bilgileri!

Sistem Barter ve ASAD İnşaat ortaklığında inşa edilen Çerkezköy Velia Port Projesi Tekirdağ Çerkezköy'de hayata geçiriliyor. İşte Çerkezköy Velia Port iletişim bilgileri...

Babacan Port Royal iletişim!

Babacan Port Royal iletişim için 0212 876 18 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de hayata geçirilecek proje 4 bloktan oluşuyor.

Selective Port Pendik iletişim bilgileri!

Peşinatta yüzde 10 indirim sağlanan proje İstanbul 'un Pendik İlçe' sinde yükseliyor. Selective Port Pendik iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 11 89 olarak belirlendi.

Pendik Selective Port iletişim bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje toplam 13 bin 141 metrekare arsa alanında yükseliyor. Pendik Selective Port iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 11 89 olarak belirlendi.

Port Life Tuzla Evleri iletişim!

Kişiye özel faizsiz ödeme planı hazırlanabilen proje Özdemir Grup imzası ile yükseliyor. Port Life Tuzla Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 56 90 olarak belirlendi.

Port Kazıklı iletişim bilgileri!

Port Kazıklı iletişim bilgilerine göre 0242 227 49 90 satış ofisi telefon numarasından öğrenebilirsiniz. Toplam 210 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede toplam 334 adet daire bulunuyor.

Ahm Port City iletişim bilgileri!

Ahm İnşaat tarafından hayata geçirilen Ahm Port City projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Ahm Port City iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Selective Port satış ofisi iletişim!

13 bin 141 metrekare arsa alanı üzerine inşa edilen Selective Port projesi Pendik'te yükseliyor. Selective Port satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Dubai Rezidans satış ofisi iletişim!

Delta İnşaat Dubai Rezidans Esenyurt'ta hayata geçiyor. Proje 20 bin 510 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek. Dubai Rezidans satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Dubai Port iletişim Haberi

Dubai Port iletişim

Dubai Port için karar verildi. Alınan karara bu kez Çevre Bakanlığı itiraz etti, ancak Yargıtay 4. Dairesi dc 6. Daire'nin aldığı kararın isabetli olduğunu belirterek. 1/50.000 ölçekli planın yapılmasını istedi. 


DANIŞTAY KARARI REDDETTİ ÇED 


kararı plan süreci göz önünde bulundurularak değerlendirilmesi gerektiğine dikkat çeken Danıştay, uyuşmazlığa konu olan projenin yapımının planladığı alanı kapsayan 1/50.000 ölçekli İzmit Körfezi Bütünsel Planının Danıştay 6. Dairesi tarafından iptal edilmesinin ardından hala yeni bir plan yapılmadığı belirtildi. Davaya işlem olan konuda bir hukuksuzluk olduğunu görmediklerini söyleyen Danıştay, Kocaeli 1. İdare Mahkemesinin aldığı 26 Nisan 2012 tarihli kararının bozulmasının ve dosyanın mahkemeye gönderilmesine karar 

verildi.


DUBAİ Port tarafından Yarımca'da yapılan ve bölgenin en büyük limanı olması beklenen Dubai Port Limanı ile ilgili açılan yürütmeyi durdurma ve ÇED iptali davası...