17 / 05 / 2024

dubai ticaret şehri

dubai ticaret şehri

BAE Devlet Başkanı Yardımcısı ve Dubai Emiri Muhammed bin Raşid Al Maktum, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, Dubai'de dünyanın en büyük toptan ticaret şehrinin inşasına başlandığını belirtti.

Avrupa Birliği'nin en yaşanabilir 10 şehri!

Avrupa Serbest Ticaret Birliği 71 bin 153 kişi ile yaptığı ankette Avrupa Birliği'nin en yaşanabilir 10 şehrini belirledi. İşte Avrupa Birliği'nin en yaşanabilir 10 şehri...

Tasarım Şehri Ahşap Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tasarım Şehri Ahşap Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Osman Sonkaynar tarafından kuruldu.

Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

Sahil Metal Yapı Otomotiv Otomasyon Ve Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahil Metal Yapı Otomotiv Otomasyon Ve Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 500 bin TL sermaye bedeli  ile Fatma Karateke ve Şehri Şirin tarafından kuruldu.

Türkiye Ticaret Merkezi Dubai'de açıldı!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Ticaret Bakanlığının desteği ile Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) tarafından Dubai'de inşa edilen ticaret merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Dubai'deki Türkiye Ticaret Merkezi Şubat sonunda açılacak!

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB), Türkiye İhracatçılar Meclisinin (TİM) de desteğiyle Dubai'de yeni bir ticaret merkezi açmaya hazırlanıyor.

Silikon Vadisi’ne Türk Ticaret Merkezi kurulacak!

Yeni Türk Ticaret Merkezi'nin Dubai, New York ve Londra’nın ardından Silikon Vadisi’nin yer aldığı San Francisco’da kurulacağı açıklandı.

Şehri Yar Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Şehri Yar Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Bayrampaşa Şubesi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Dubai Elektrik Tesisat Yapı İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dubai Elektrik Tesisat Yapı İç Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Zelitayar ve Abdullah Zualı Tayar ortaklığında kuruldu. 

Dubai Land İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dubai Land İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Alshkh Hassan ve Emad Alshıkh Hassan ortaklığında kuruldu. 

Dubai İnvestment Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dubai İnvestment Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün M. T. Mohammed Saeed tarafından kuruldu. 

İstanbul Dubai Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Dubai Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Khalıl Alibrahim ve Ahmad Feras Nahas ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

TOKİ Sivas Suşehri 2. Etap 460 konut ihalesi 17 Ağustos'ta!

TOKİ Sivas İli Suşehri İlçesi 2. Etap 460 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Ağustos'ta yapılacak.

dubai ticaret şehri Haberi

dubai ticaret şehri

 Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) Dubai kentinde dünyanın en büyük toptan ticaret şehrinin kurulacağı bildirildi. 


BAE Devlet Başkanı Yardımcısı ve Dubai Emiri Muhammed bin Raşid Al Maktum, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, Dubai'de dünyanın en büyük toptan ticaret şehrinin inşasına başlandığını belirtti. 


Maktum, 30 milyar dirhem (yaklaşık 8,17 milyar dolar) maliyetli şehrin 51 milyon metrekare üzerine kurulacağını ifade ederek, buranın 4 kıtayla bağlantıda olacağını kaydetti.


Dünya toptan ticaret sektörünün 4,3 trilyon dolar olduğunu belirten Maktum, Dubai'nin stratejik konumu ve gerekli altyapısı sayesinde bu rakamdan daha büyük pay almayı hedeflediklerini...