04 / 05 / 2024

dubai turizm Mehmet Balçık

dubai turizm Mehmet Balçık

Turizmde küresel marka oluşturmak için düğmeye basan Dubai Emiri Al Maktoum, yeni bir zincir kurdu. Emir, Venu adını verdiği 5 yıldızlı otelcilik markasını büyütme görevini Türk turizmci Mehmet Balçık'a emanet etti...

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un biyografisi ve daha önce hangi görevlerde bulunduğu merak ediliyor. Peki Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy hangi lisans bölümünden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Mehmet Bey Otelcilik Turizm Konaklama Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Bey Otelcilik Turizm Konaklama Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Baran Bingöl tarafından kuruldu.

Mehmet Nuri Ersoy'dan son dakika Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi kapsamındaki hedef yatak kapasitesinin, koruma talepleri sebebiyle 100 binden 55 bine indirildiğini dile getirdi. 

Mehmet Nuri Ersoy'dan Ege Turizm Merkezleri Çeşme etabı açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezleri Çeşme etabında çok önemli etapları tamamladıklarını, 10 ay içinde projelerin tamamlanacağını belirtti. 

Mehmet Nuri Ersoy’dan Ege Turizm Merkezi-Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezi- Çeşme Projesi ile ilgili olarak "Elde edilecek gelirin büyük kısmını Çeşme projesinin altyapısında sonra da Ege Bölgesi’nin altyapısında kullanacağız" diye konuştu.

Mehmet Ersoy'dan Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy,  İzmir Ticaret Odası'nda gerçekleştirilen"Ege Turizm Planı Değerlendirme Toplantısı"nda, "Ege Turizm Merkezi - Çeşme Projesi" hakkında açıklamalarda bulundu...

Mehmet Ersoy: Çeşme Turizm Merkezi Projesi'nde 'kanal' yok!

Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Kanal Çeşme diye ortaya çıkan projenin uydurma olduğunu açıkladı.  Çeşme Turizm Merkezi Projesi’nin detaylarını paylaşan Ersoy, “Bölgede Cannes gibi bir alan yaratmaya çalışıyoruz. Proje ile Ege kazanacak” diye konuştu.

Mehmet Nuri Ersoy: Çeşme’ye kanal değil turizm merkezi yapacağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Çeşme’deki acil kamulaştırmalarla ilgili açıklama yaptı. Bakan Ersoy, Çeşme’ye bakanlık olarak dev bir turizm merkezi inşa etmek için harekete geçtiklerini söyledi.

Mehmet Melih Bingöl İnşaat Elektrik Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Melih Bingöl İnşaat Elektrik Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Melih Bingöl tarafından kuruldu. 

Dubai İnvestment Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dubai İnvestment Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün M. T. Mohammed Saeed tarafından kuruldu. 

İstanbul Dubai Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Dubai Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Khalıl Alibrahim ve Ahmad Feras Nahas ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Artaş İnşaat Dubai ATM 2017 turizm fuarına katıldı!

Artaş İnşaat Turizm Grubu, Dubai Arabian Travel Market 2017 turizm fuarına katılıyor.Dubai Arabian Travel Market 2017 fuarı 27 Nisan'a kadar devam edecek.

MNG Holding'den Dubai’ye 5 yıldızlı otel!

2 milyar dolarlık Dubai Kanal Projesi’nin ilk fazını 2013’te kazanan MNG Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal, şimdi de projenin önemli bir aşamasını daha üstleniyor. Dubai’deki Business Area’da inşa edilecek turizm tesisini MNG Holding yapacak.

dubai turizm Mehmet Balçık Haberi

dubai turizm Mehmet Balçık

Turizmde küresel marka oluşturmak için düğmeye basan Dubai Emiri Al Maktoum, yeni bir zincir kurdu. Emir, Venu adını verdiği 5 yıldızlı otelcilik markasını büyütme görevini Türk turizmci Mehmet Balçık'a emanet etti.


Petrol ve doğalgazdan kazandığı parayı Batı'daki turizm şirketlerine yatıran Körfez sermayesi, turizmde kendi markasını oluşturmak üzere düğmeye bastı. Emirliğe ait otel zinciri kurmak üzere harekete geçen Al Maktoum, bu önemli görevi Türk turizmci Mehmet Balçık'a emanet etti. Yılda 9.9 milyon turisti ağırlayan Dubai Emirliği, ABD ve Avrupalı turizm şirketleriyle rekabet etmek için markalaşma kararı aldı. İlk adımı Venu Hotels'le atan Dubai Emiri Mohammed bin Rashid Al Maktoum, sahibi olduğu Dubai Holding çatısı altında faaliyete başlayan markayı dünyaya yayma hedefinde. 


"TÜRKİYE'DE İKİ ŞİRKETLE GÖRÜŞTÜK" 

Uzun yıllar ABD'den Avustralya'ya kadar birçok otelde üst...