22 / 05 / 2024

Sinpaş Boulevard Sefaköy'de 120 ay vade fırsatıyla!

Sinpaş Boulevard Sefaköy'de 120 ay vade fırsatıyla!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Boulevard Sefaköy

Sinpaş tarafından Sefaköy'de inşa edilen Sinpaş Boulevard Sefaköy projesinde 120 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Sinpaş Boulevard Sefaköy'de hangi konut tipleri bulunuyor?



Boulevard Sefaköy projesi Sinpaş imzası ile Florya'ya komşu olacak şekilde inşa ediliyor. 120 ay vade fırsatıyla konut satışlarının devam ettiği Boulevard Sefaköy, İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de hayata geçiriliyor. 

Firma bünyasinde ödeme kolaylıkları ile dikkatleri üzerine çeken Sinpaş Boulevard Sefaköy projesinde toplam 390 konut yer alıyor.

5 blok olarak yükselen Boulevard Sefaköy projesindeki bloklar 6 ila 7 katlı olarak inşa ediliyor. Geniş avluları, yeşil bahçeleri, ferah meydanları ile dikkat çeken Boulevard Sefaköy projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olacak şekilde 4 farklı tipte inşa ediliyor.

1 oda 1 salon dairelerin alanları 63 metrekareden, 2 oda 1 salon dairelerin alanları 83 metrekareden, 3 oda 1 salon dairelerin alanları 107 metrekareden, 4 oda 1 salon dairelerin alanları ise 178 metrekareden başlıyor.

Yatay mimari anlayışıyla yükselen Boulevard Sefaköy  Sinpaş Boulevard Sefaköy projesinde konut sakinlerine az katlı yaşam sunuluyor. 

Sinpaş Boulevard Sefaköy de 120 ay vade fırsatıyla!

SİNPAŞ BOULEVARD SEFAKÖY SOSYAL ALANLARI NELER?

Konutların dışında çarşı alanlarının da yer aldığı Boulevard Sefaköy projesinde süs havuzu, gölet ve iskeleler yer alıyor.

SİNPAŞ BOULEVARD SEFAKÖY NEREDE? LOKASYON BİLGİSİ!

Sinpaş Boulevard Sefaköy projesi; metrobüs ve metro durağına yürüme mesafesinde yer alan Sinpaş Boulevard Sefaköy projesi E-5’in yanı başında inşa ediliyor. Söz konusu proje ayrıca Basın Ekspres Yolu ve TEM bağlantısına da yakında konumda inşa ediliyor.

Konut satışlarının devam ettiği projede teslimlerin yıl sonu yapılması planlanıyor.

Web: sinpasboulevard.com
Telefon: 444 1974

Sinpaş Kızılbük devre mülk projesinde Nisan'da 330 adet gayrimenkul satıldı: 206.6 milyon TL'lik ciro!

Florya'ya komşu Sinpaş Boulevard Sefaköy'de özel ödeme seçenekleri!

Sinpaş Finans Şehir Boulevard'ta sıfır faiz yüzde 35 peşinatla!

projeye sor



Geri Dön