05 / 05 / 2024

dubai yüzen evleri

dubai yüzen evleri

Dubai, kapalı kayak merkezleri, dönen gökdelenler, mucize bahçeleri gibi müsrif olarak adlandırılabilecek projeleri ile ünlü. Fakat yepyeni projeleri olan ''Yüzen Denizatı'' istisnai olarak biraz daha abartılı...

Koronavirüsten kaçan multi milyarderler yüzen villalara yöneldi!

Koronavirüsün etkisinden uzak durmak isteyen multi milyarderler Dubai'de bulunan yüzen villalara yönelmeye başladı. Zenginlerin, Dubai’de yapay olarak oluşturulan The World İsland'daki dünyanın ilk yüzen evlerine yoğun talep geldi. 

Dubai'deki yüzen evler 12 milyon TL'ye satılıyor!

Dubai dünyanın ilk yüzen evini suya indirdi. Satışa çıkan 60 villadan 40 tanesi şimdiden satıldı. Villalar 12 milyon TL'den alıcı bulunuyor.

Dünyanın ilk yüzen evi satıldı!

Dubai'de üretilen dünyanın ilk yüzen evi suya indirildi."Avrupa'nın Kalbi" adlı projenin bir parçası olan ve kompozit malzemelerle yapılan yüzen evlerden 10 tanesi şimdiden satıldı.

Dubai’nin Yüzen Denizatı Villaları projesi başladı!

Dubai’nin 2016’ya özel gayrimenkul ve turistik girişimleri arasında yer alan ve merakla beklenen Floating Seahorse Villas (Yüzen Denizatı Villaları) adındaki projede yapım çalışmaları başladı.

Dubai'nin yüzen evleri 2016 sonunda teslim edilecek!

Dubai, ‘Yüzen Denizatı’ adını verdiği su altında odaları bulunan ‘yüzen evler’ projesini 2016 sonunda sahiplerine teslim edecek. Basra Körfezi sahillerinde zengin müşterilerinin hizmetine girecek olan villaların 3 ana kısmı olacak.

İşte Dubai'nin yüzen evleri!

Dubai, kapalı kayak merkezleri, dönen gökdelenler, mucize bahçeleri gibi müsrif olarak adlandırılabilecek projeleri ile ünlü. Fakat yepyeni projeleri olan ''Yüzen Denizatı'' istisnai olarak biraz daha abartılı...

Çengelköy Park Evleri Dubai'de görücüye çıktı!

Türk mimarisine uygun olarak hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri, Dubai' de düzenlenen Cityscape Fuarı' nda Ortadoğulu yatırımcılarla buluştu. Yatırımcılar özellikle dubleks konaklan yakın markaja aldı...

Çengelköy Park Evleri'nde 116 dubleks satışa çıktı!

Selimoğlu ve Demirland inşaat ortaklığında, Çengelköy sırtlarında geleneksel ve modern Türk mimarisine uygun olarak hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri'nde ilk olarak yıl başında 73 adet rezidans ve 27 adet villa satışa sunuldu.

Çengelköy Park Evleri'nde yaşam 2015 yılında başlayacak!

DUBAİ'de tanıtılan Çengelköy Park Evleri, Boğaz manzarasıyla öne çıktı. Çengelköy'ün sırtlannda yer alan ve Selimoğlu ve Demirland İnşaat ortaklığı ile inşa edilen projede yaşam 2015 yılında başlayacak...

Nef Ataköy 22 Evleri fiyat listesi

Nef Ataköy 22 Evleri fiyat listesi kapsamında dairelerin fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede; yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, otopark, güvenlik, fitness center, sauna, spor alanları yer alıyor...

Yüzen şehir Costa Classica gemisinin ana limanı İstanbul!

Dünyanın en büyük cruise gemilerinden biri olan "Costa Classica” önümüzdeki Temmuz ayından itibaren seferlerine İstanbul'dan başlayacak. 3 bin 500 yolcu kapasiteli gemi, adeta yüzen bir şehir...

Çengelköy Park Evleri yarın brunch düzenliyor!

Selimoğlu ve Demirland İnşaat ortaklığında inşa edilen Çengelköy Park Evleri yarın brunch düzenliyor. Projeden konut alan ev sahipleriyle yapılacak toplantı satış ofisinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Çengelköy Park Evleri'nde fiyatlar 235 bin dolardan başlıyor!

Selimoğlu ve Demirland İnşaat ortaklığında inşa edilen Çengelköy Park Evleri, Dubai'de düzenlenen Cityscape Fuarı'nda Ortadoğulu yatırımcılarla buluştu.2015'te yaşamın başlayacağı projede fiyatlar 235 bin dolardan başlıyor...

dubai yüzen evleri Haberi

dubai yüzen evleri

Dubai, kapalı kayak merkezleri, dönen gökdelenler, mucize bahçeleri gibi müsrif olarak adlandırılabilecek projeleri ile ünlü.



Fakat yepyeni projeleri olan ''Yüzen Denizatı'' istisnai olarak biraz daha abartılı.



Çünkü proje, su altında odaları olan yüzen evleri gerçekleştirmeye yönelik.



Bu projeyi yürüten Dubai'li şirket, 2015 yılının Mart ayında proje ile alakalı olarak renderlanmış görüntüleri basına sunmuştu.



42 tane yüzen ev yapmayı planladıklarını söyleyen şirket yetkilileri, 2016 yılının sonuna kadar projeyi bitireceklerine eminler. Söylediklerine göre ise evlerin 3 ana kısmı olacak:



ilk kısım evin en üst katı, ortada ana kat ve en altta ise tamamen suyun altında olan panaromik su altı görüntüsü sunan tuvalet ve yatak odasının olduğu son kat.



Şimdiden bu ayın sonunda 42 evden 35 tanesi satılmış durumda.




Her ne kadar...