04 / 05 / 2024

dublin kö eden ev

dublin kö eden ev

Fotoğraflarıyla sosyal medyayı sallayan ve Dublin'de 270 bin dolara satışa çıkarılan 2 katlı müstakil evin içine girenler adeta 'kör' oluyor.

İflas eden müteahhite Bakanlık da acımadı! İnşaatı teslim etmedi, 300 bin TL ceza kesildi!

Ticaret Bakanlığı, Sakarya'da iflas eden bir müteahhite, yaptığı inşaatı zamanında teslim etmeyerek, sözleşmeye aykırı hareket ettiği gerekçesiyle 300 bin liralık ceza kesti.

Acele eden kaybeder! Altında büyük atak geliyor: İslam Memiş açıkladı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Aralık ayına işaret ederek yatırımcıları risk değerlendirmesine karşı tavsiyede bulundu. Altında yeni rekorları işaret eden Memiş, acele edenin de kaybedebileceğini ifade etti.

Kurbanlık fiyatlarında şok eden düşüş! Fiyatlar resmen dibi gördü!

​​​​​​​Ankara'da Kurban Bayramı'nın üçüncü günü kurbanlık satışını sona erdiren besiciler pazardan ayrılmaya başladı. Bayramın ilk günü küçükbaşların fiyatının 10 bin lira seviyesinde seyrettiğini ifade eden satıcılar fiyatların şu anda 4-5 bin liraya düştüğünü söyledi.

Vefat eden babanın maaşını kızı alabilir mi?

Vefat eden babanın maaşını kızı alabilir mi? şeklindeki ve buna benzer sorular pek çok vatandaş tarafından sorulmaktadır. İşte merak edilen o detaylar!

Samsung Galaxy Buds 2 Pro'nun fiyatları belli oldu! Böylesi görülmedi! 26 Ağustos 2022 fiyat listesi

Samsung'un 10 Ağustos'ta düzenlediği "Galaxy Unpacked" etkinliğine öncülük eden cihazlardan biri de şüphesiz Galaxy Buds 2 Pro. Peki, Samsung Galaxy Buds 2 Pro fiyatları ne kadar? Samsung Galaxy Buds 2 Pro kaç TL? İşte  26 Ağustos 2022 fiyat listesi...

En çok satılık otomobil ilanı o ilçeden! İşte Mart 2022 raporu!

Mart 2022'de en çok satışa sunulan araçlar belli oldu. SmartIQ tarafından online otomobil pazarından açıklanan veriler kapsamında otomobil pazarının hareketlendiği belirlendi. Peki Mart 2022'de en çok hangi araçlar satışa sunuldu? En çok hangi ilçeden satılık otomobil ilanı verildi?

Yanlışlıkla yatan Bitcoin'i iade etmedi, mahkemelik oldu!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paralarla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı.  Uğur S. isimli yatırımcının Bitcoin ve birçok kripto para alım satımı işlemlerine aracılık eden bir şirket üzerinden yaptığı alışveriş mahkemeye taşındı.

Sinpaş GYO basın toplantısı 19 Ocak'ta!

Türkiye’de gayrimenkul sektörüne öncülük eden Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın basın toplantısı 19 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

KİPTAŞ Doğakent projesinin temeli atıldı!

Sosyal konut ve kentsel dönüşüm projelerine öncülük eden KİPTAŞ, Güngören'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesinin temelini attı.

KİPTAŞ Güngören projesinin temeli yarın atılıyor!

Sosyal konut ve kentsel dönüşüm projelerine öncülük eden KİPTAŞ, Güngören'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesinin temelini yarın atıyor.

KİPTAŞ Güngören ve Tuzla projelerinin temeli atılıyor!

Sosyal konut ve kentsel dönüşüm projelerine öncülük eden KİPTAŞ, 5 projesinin temelini atmıştı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Güngören Doğakent projesinin ve Tuzla Aydınlı projesinin temel atma tarihini de açıkladı...

Dünyanın en pahalı 10 evi seçildi!

Dünyanın en pahalı 10 evi seçildi. Dillere destan Zeki Paşa Yalısı, dünyanın en pahalı ikinci evi oldu. Tarihe tanıklık eden yalının fiyatı ise tam 95 milyon dolar....

İzmir Balıkçılar Meydanı projesinde usulsüzlükleri şikayet eden mühendise sürgün!

Balıkçılar Meydanı projesindeki usulsüzleri şikayet eden mimar Seyhan Çetin şeflikten mühendisliğe düşürüldü. 

dublin kö eden ev Haberi

dublin kö eden ev

İrlanda'nın başkenti Dublin'de 270 bin dolara satışa çıkarılan 2 katlı müstakil evin fotoğrafları sosyal medyayı salladı. Dışarıdan bakıldığında gayet normal görünen evin içine girenler adeta 'kör' oluyor.


Dışarıdan gayet normal gözüken villa tipi evin şirin bir bahçesi ve mütevazi otoparkı bulunuyor. Buraya kadar her şey normal ama...


Evin içini girenler, renk cümbüşü ve ışıklandırma nedeniyle adeta 'kör' oluyor. 1960'ları yansıtan iç tasarımıyla ve evin her yerinde kullanılan Marilyn Monroe ikonlarıyla eşyalı olarak satılığa çıkarılan eve henüz alıcı çıkmadı.


İşte ilginç evin fotoğrafları...