08 / 05 / 2024

Düden Şelalesi çayı koruma alanı

Düden Şelalesi çayı koruma alanı

Antalya İli, Kepez ve Muratpaşa ilçeleri sınırları içerisinde bulunan Düden Şelalesi ve Çayı Doğal Sit Alanının kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 2918 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Benesta Bahçelievler'de yüzde 20 indirim veya 15 ay 0 faiz fırsatı!

Benesta Podio Bahçelievler'de başlatılan kampanya kapsamında peşin ödemelerde yüzde 20 indirim ya da 15 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Benesta Podio Bahçelievler'den ayrıca tüm bunlar dışında 120 ay vadeli olarak banka kredisiyle konut sahibi olmak da mümkün.

Volkswagen T-Roc'ta Mart kampanyası! 60 ay vadeye kadar kredi veriliyor! Volkswagen T-Roc 27 Mart 2024 fiyat listesi 

Araba almak isteyenler için Volkswagen'den Mart ayı fırsatı geldi. Volkswagen, Mart ayına özel tüm arava modellerinde 60 aya kadar vade imkanı sunuyor. Volkswagen T-Roc fiyatı ne kadar? T-Roc Mart 2024 fiyatı kaç TL? Volkswagen T-Roc 27 Mart 2024 fiyat listesi.

Citroen'den mart ayına özel büyük kampanya! İkinci el fiyatına sıfır araba! Araba almak isteyenlere müjde!

Citroen otomobil markası Mart ayına özel büyük bir kampanya başlattı. Araba almak isteyenlere ödeme kolaylığı sunan Citroen'in Mart fiyat listesi belli oldu. İşte 2024 Citroen mart kampanyası ve fiyat listesi.

TOKİ'den Şubat ayının son müjdesi! 4 yeni kampanyanın tarihleri tek tek açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan Şubat ayının son müjdesi geldi. TOKİ, 4 şehirde toplam 906 yeni konut inşa edecek. İşte TOKİ tarafından tek tek açıklanan o tarihler...

Citroen'den şubat ayında faizsiz ve uygun faizli kredi teklifi!

Citroen, yeni araç almak isteyenler için şubat ayında özel kredi imkanları sunduğunu açıkladı. 

Tunç Şatıroğlu'ndan Fed faiz yorumu! Piyasa Fed'den mart ayında faiz indirimi bekliyor!

Dün ABD Merkez Bankası (FED) kritik faiz kararını açıkladı. Fed, politika faizini beklentiler dahilinde 22 yılın en yüksek seviyesi olan yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Bu kararın ardından Tunç Şatıroğlu'ndan Fed'in mart ayı ile ilgili faiz yorumu geldi. 

DİSK: Asgari ücret yüksek enflasyon koşullarında yılda dört kez belirlenmeli!

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) asgari ücret zammına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. DİSK bu ay toplanacak Asgari Ücret Tespit Komisyonu öncesi, asgari ücrete ilişkin taleplerini madde madde açıkladı.

Ayçiçek yağında büyük vurgun! Fiyatı 167 TL'den 336 TL'ye çıkardılar!

Ayçiçek fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeler duyanları hayrete düşürüyor. Ayçiçek fiyatlarında büyük vurgun! Fiyatı 167 TL'den 336 TL'ye çıkardılar...

TOKİ'den Ekim ayına özel bomba kampanya! Ankara, Rize Kırşehir: 2 bin 500 TL aylık taksit, 1+1, 2+1, 3+1 fiyata ucuz ev!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ekim ayına bomba gibi girdi. Ucuz fiyata ev arayanlar için düğmeye bastı. Bu kapsamda Ankara, Rize ve Kırşehir'de konut satışı yapacak.

BİM’den çeyiz düzenlere müjde! 48 parça yemek takımı 2 bin 249 TL’ye, 12 parça fincan takımı 195 TL’ye düştü!

BİM’den ekim ayının ilk aktüel ürünler kataloğu geldi. Bu kapsamda, 48 parça yemek takımı 2 bin 249 TL’ye, 12 parça fincan takımı 195 TL’ye düşecek. İşte 6 Ekim 2023 BİM fiyat listesi...

Altın tuzla buz oldu! Fiyatlar düşüyor! Altın almak ve satmak isteyenler acil baksın! 18 Ağustos altın fiyatları

Altın fiyatları aşağı yönlü seyrine haftanın son işlem gününde de devam ediyor. Ons altın dün beş ayın dip seviyesini görürken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştıyor. Bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? 18 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Çaya üç ayda üçüncü zam: ÇAYKUR 2023 zamlı çay fiyatları

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR), çay fiyatlarına yüzde 4,5 oranında zam yaptığını duyurdu. Böylece son üç ayda çaya üçüncü kez zam gelmiş oldu. Haziran ayından bu güne kuru çay fiyatları yüzde 63,6 zamlandı.

Otomobil satışlarında yeni düzenleme! 6 ay ve 6 bin kilometre sınırı uzatıldı!

Ticaret Bakanlığı son zamanlarda sık sık gündeme gelen otomotiv sektörüne yönelik yeni kararlarını duyurdu. Buna göre 6 ay ve 6 bin kilometre düzenlemesi uzatıldı ve kapsamı da genişletildi. Ticari faaliyet şeklinde değerlendirilen bireysel satışlar da 6 ay 6 bin kilometre sınırı kapsamına alındı.

Düden Şelalesi çayı koruma alanı Haberi

Düden Şelalesi çayı koruma alanı

Antalya İli, Kepez ve Muratpaşa ilçeleri sınırları içerisinde bulunan Düden Şelalesi ve Çayı Doğal Sit Alanı kesin korunacak hassas alan ilan edildi. Antalya İli, Kepez ve Muratpaşa ilçeleri sınırları içerisinde bulunan alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 2918 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Karar 1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 109. maddesi gereğince kararlaştırıldı.

Karar için