06 / 05 / 2024

Düfa enerji tasarrufu

Düfa enerji tasarrufu

Düfa, kışın ısıtma yazın ise soğutma giderlerinde yüzde 50 tasarruf sağlayan Düfa Thermal Isı Yalıtım Sistemi’ni sunuyor

Sınıfının en düşük enerji tüketimine sahip Bosch KGP76AIC0N Serie 8 Alttan Donduruculu Buzdolabı’nın fiyatı belli oldu!

Bosch, sınıfının en düşük enerji tüketimine sahip buzdolabını görücüye çıkardı. 10 yıl kompresör garantisi veren Bosch, buzdolabının tüm teknik özelliklerini paylaştı.

Sürdürülebilir binalarla yüzde 50 enerji tasarrufu sağlanıyor!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ev sahipliğinde ve T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle düzenlenen Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’nde gayrimenkul sektöründe sürdürülebilirliğin önemi ve aciliyeti tartışıldı. Sürdürülebilir binalarla yüzde 50 enerji tasarrufu sağlandı

Almanya'dan kış aylarında enerji tasarrufu için 7 önlem! Rusya doğal gazının garantisi yok

Almanya’da mevcut hükümet, kış dönemine girmeden hemen önce kamu binalarında ısıtma ve aydınlatmaları kısıtlayan bir dizi enerji tasarrufu önlemine onay verdi. Hükümet, uygulamaya girecek önlemler ile doğal gaz kullanımını % 2 azaltmayı hedefliyor. 

Yalıtımda U değeriyle fazladan yüzde 28 enerji tasarrufu!

Ülkemizi 57 sene kadar önce yalıtımla tanıştıran lider markalar arasında yer alan İzocam, yalıtımda U değerinin iyileştirilmesiyle 2050 yılına kadar kadar yaklaşık yüzde 28 oranında fazladan enerji tasarrufu elde edilebileceğini bildirdi.

Pasif evlerle yüzde 90’a varan enerji tasarrufu sağlamak mümkün!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen pasif evlerle yüzde 90'a ulaşan enerji tasarrufu sağlanabiliyor. İşte konuyla ilgili merak edilen detaylar...

Enerji maliyetlerindeki artışla ısı yalıtımı yeniden gündeme geldi!

Dünyada artışa geçen enerji maliyetleri ardından konutlarda enerji tasarrufu için ısı yalıtımı yapılmasının önemi tekrardan anlaşıldı. Türkiye’nin sahip olduğu enerjisinin yaklaşık yüzde 40'nı binaları ısıtmak amaçıyla kullanıyor.

Malatya kentsel dönüşümde örnek gösteriliyor!

Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği (VERİMDER), enerji tasarrufu ve ısı yalıtımı seferberliği için Malatya'da düzenlenen seminer dahilinde kentte hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları ele alındı.

Power Systems Enerji Tasarrufu Ürünleri Anonim Şirketi kuruldu!

Power Systems Enerji Tasarrufu Ürünleri Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile fevzi Sezer tarafından kuruldu.

Kamu binalarında 2.4 milyar TL’lik enerji tasarrufu yapılacak!

Enerji Verimliliği Derneği tarafından gerçekleştirilen “İstişare Toplantısı”nda konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, kamunun enerji verimliliği konusunda topluma örnek olacağını belirtti.

Tema İstanbul en çevreci ve enerji tasarruflu proje seçildi!

Tema İstanbul, projede sağladığı enerji tasarrufu ve düşük karbon salınımı ile TuREEFF tarafından ödüle layık görüldü...

Bumerang Kartal enerji verimliliği ile örnek bir proje!

Kartal'da hayata geçirilen Bumerang Kartal projesinde dış cephe giydirmesinde yüzde 75 seviye oranında tamamlandı.  Bumerang Kartal'ın dış cephesi, maksimum enerji tasarrufu sağlayacak şekilde yapılıyor.

İzocam, enerji verimli şehirlere olan ihtiyacı vurguladı!

İzocam, Dünya Şehircilik Günü’nde daha çok enerji tasarrufu için Kentsel Dönüşümün gerekliliğini ve bunun Türkiye için bir fırsat olduğunun altını çiziyor. İzocam Genel Müdür Yardımcısı Doruk Özcan,binaların bütününe uygulanan ısı yalıtımının ülke ekonomisine katkı sağlayacağını ifade etti...

Kamu binaları için enerji tasarrufu genelgesi!

Kamu Binalarında Enerji Tasarrufu İle İlgili Genelge Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre; yıllık toplam enerji tüketimi 250 ton eşdeğer petrol veya toplam inşaat alanı 10 bin metrekarenin üzerinde bulunan kamu binalarında 2023 sonuna kadar asgari yüzde 15 enerji tasarrufu sağlanması hedefleniyor.

Düfa enerji tasarrufu Haberi

Düfa enerji tasarrufu


Düfa Thermal Isı Yalıtım Sistemleri, kışın ısıtma yazın ise soğutma giderlerinde yüzde 50 tasarruf sağlıyor

Başta küresel ısınma olmak üzere, her geçen gün yükselen yakıt fiyatları nedeniyle binalardaki yalıtım gün geçtikçe daha büyük önem kazanıyor. Boyanın ustası Düfa, kışın ısıtma yazın ise soğutma giderlerinde yüzde 50 tasarruf sağlayan Düfa Thermal Isı Yalıtım Sistemi’ni sunuyor. 


Düfa Thermal Isı Yalıtım Sistemleri uygulandığında binanın dış duvar yüzeylerini koruma altına alıyor. Bu sitem, iç ortamdaki sıcaklık değeri ile dış duvarların iç yüzeyi arasındaki sıcaklık değer farkını azaltarak, ısınmak ve soğutmak için harcanan enerji masrafını minimize ediyor. 



Evlerde yoğuşmayı dolayısıyla küf ve bakteri oluşumunu engelleyerek sağlıklı yaşam alanları yaratan Düfa Thermal Isı Yalıtım Sistemleri, hem üretim teknolojisi bakımından, hem de sistemin getirdiği çevresel avantajlar bakımından doğaya saygılı...