18 / 05 / 2024

düğün altınları kaç lira gerekiyor

düğün altınları kaç lira gerekiyor

Milyonlarca vatandaş yatırım ve birikim yapmak için altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Öte yandan yüz binlerce vatandaş ise düğün ve nişan için takı maliyetinin kaç lira olduğunu hesaplıyor. Öyleyse düğün ve nişan için takı maliyeti kaç lira?

Gram altın 50 TL düştü! Altın almak isteyenler kuyumculara akın etti! 2 Nisan 2024 altın fiyatları

2 Nisan 2024 altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın almak isteyen yatırımcılar ise kuyumcuların yolunu tuttu. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın kaç lira? 2 Nisan 2024 altın fiyatları.

Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli, gremse altın kaç TL? Bugün altın fiyatları yükseldi mi? 27 Mart altın fiyatları

Altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatları bugün de yatay seyrine devam ediyor. Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli, gremse altın ne kadar? Bugün altın fiyatları yükseldi mi? Güncel altın fiyatları kaç lira? 27 Mart 2024 altın fiyatları.

Altın 2 bin doların altına indi! Son 2 ayın en düşük rakamları! Yatırımcılar hemen bakın! 14 Şubat 2024 altın fiyatları

Altının onsu bugün 2 bin doların altına geriledi. Son iki ayın en düşük rakamları görüldü. Bugün altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları kaç lira? 14 Şubat 2024 altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Bugün altın bilezik fiyatları ne kadar? 1 Kasım Çarşamba 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Son dakika altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde altın alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün güne düşüşle başlamıştı. Peki bugün altın bilezik fiyatları ne kadar? 1 Kasım Çarşamba 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik alış satış fiyatı kaç TL?

Altında 'U' dönüşü! Gram altın 1.800 liranın altına geriledi! Altın yatırımcıları dikkat! 16 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları son zamanlarda Ortadoğu'daki gerilim ve  ABD faizleri zirveyi görmesi ile yukarı yönde hareket etti. Bugün ise güne düşüşle başlayan altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? 16 Ekim 2023 canlı altın fiyatlar

19 Eylül Salı altın bilezik fiyatları kaç TL? 14-18 ve 24 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Döviz kurlarının etkisi ile altın fiyatları güne yukarı yönlü başladı. 19 Eylül Salı altın bilezik fiyatları kaç TL? 14-18 ve 24 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 

14 Eylül Perşembe altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 22-18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Döviz kurlarının etkisiyle dalgalanan altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 22-18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? 14 Eylül Perşembe altın bilezik fiyatları.  

Altın toz duman oldu! Yastık altındaki altınlar eridikçe eridi! Acil bakın! 13 Eylül Çarşamba altın fiyatları

Altın fiyatlarında düşüş bugün de devam ediyor. Altın fiyatları adeta toz duman oldu. Yastık altındaki altınlar eridikçe eridi. Altın yatırımcıları acil bakın. 13 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Tuna Kaya: Elinizdeki altınları sakın satmayın! Gram altın o tarihte 1.900 TL olacak!

Son dönemlerde yükselen altın fiyatları yatırımcıların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Altın fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya, ''elinizdeki altınları sakın satmayın'' diyerek gram altının 1.900 lira olacağı tarihi açıkladı.

Altın tuzla buz oldu! Fiyatlar düşüyor! Altın almak ve satmak isteyenler acil baksın! 18 Ağustos altın fiyatları

Altın fiyatları aşağı yönlü seyrine haftanın son işlem gününde de devam ediyor. Ons altın dün beş ayın dip seviyesini görürken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştıyor. Bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? 18 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

13 Ağustos Pazar altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 22-18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? 

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Döviz kurlarının etkisiyle dalgalanan altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 22-18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? 13 Ağustos altın bilezik fiyatları.  

Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? Güncel altın bilezik fiyatları kaç lira? 20 Haziran altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları Fed faiz kararı sonrası her ne kadar düşüşe geçse de bugün bir miktar yükseldi. Gram altın 1464 lira olurken yatırımcılar güncel altın bilezik fiyatlarını araştırıyor. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? Güncel altın bilezik fiyatları kaç lira? 20 Haziran altın bilezik fiyat

Bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira oldu? 3 Haziran 2023 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları, dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri sonrasında düşüşe geçti. Altın fiyatları gerilerken bilezik fiyatları da düşüşe geçti. Peki bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira oldu? 3 Haziran 2023 altın bilezik fiyatları.

düğün altınları kaç lira gerekiyor Haberi

düğün altınları kaç lira gerekiyor

Altın fiyatları gündemdeki gelişmelerin etkisi ile dalgalanmalar yaşıyor. Altının gram fiyatı bugün güne 928 liradan başlarken genel olarak yükselmeye devam ediyor. Altın fiyatlarındaki bu yükseliş devam ettikçe nişan ve düğün için altın almak isteyen vatandaşlar maliyet hesaplamasına girişti. 

Düğün, nişan sezonunun yaklaşması ve bu süreçte artan altın fiyatları, hem evlenecek gençleri hem de takı yapacakları oldukça düşündürüyor. Peki az maliyetle altın alınabilir mi? Evlenecek çiftler takı/altın parası birikimlerini nasıl yapmalı? Altın ve Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, düğünde nişand en az takı maliyeti ne kadar? sorusunun cevabını yanıtladı...

DÜĞÜN VE NİŞAN İÇİN TAKI MALİYETİ 2022!

Şu an nişanların daha yoğun olduğu bir dönemden geçtiklerini belirten Memiş, bugün bir nişanın ve düğün takılarının maliyetini şöyle ifade etti:

Nişanda tek taş yüzük,...