01 / 05 / 2024

dükkanda bankanın şube açması

dükkanda bankanın şube açması

Dükkanını kiraya vermek isteyen mal sahipleri, dükkanını bir bankaya şube açması için nasıl kiraya verir? Bankalar nasıl şube açar? Dükkan nasıl bankaya kiraya verilir? İşte sorularınızın yanıtı...

2 ayda 3 bankanın iflas ettiği ABD'de bölgesel bankaların hisselerindeki düşüş devam ediyor!

ABD'de PacWest Bank'ın hisselerinde yaşanan düşüş, bankanın potansiyel ortaklar ve yatırımcılarla stratejik seçenekler hakkında görüşmelerde bulunduğunu açıklamasından sonra derinleşirken, diğer bölgesel bankaların hisseleri de olumsuz olarak etkilendi.

Dünya Bankası'nın 14. Başkanı Ajay Banga oldu!

Dünya Bankası İcra Direktörleri Kurulu, ABD'nin adayı Ajay Banga'yı bankanın yeni başkanı olarak seçti.

Bankalarda rekor promosyonlar devam ediyor! Bakın bu bankanın promosyonu tam 31.400 TL!

Bankalar promosyon döneminde müşterilerine rekor promosyonlar sunmaya devam ediyor. Bu bankanın müşterileri ise oldukça yüksek bir promosyon alma şansı yakalayabilir! Bankanın sunduğu promosyon tam 31.400 TL! İşte detaylar...

Merkez Bankası’ndan çalışanlara duyuru: Haziran-Eylül döneminde taşınılacak!

Merkez Bankası (TCMB) Cuma günü çalışanlarına yolladığı bir e-posta ile bankanın İstanbul Finans Merkezi’ne (İFM) Haziran-Eylül döneminde taşınılacağına dikkat çekti.

Tavuk Dünyası, İstanbul’daki şube sayısını 77’ye çıkardı!

Küçükçekmece Cennet’te cadde restoranı olarak kapılarını açan yeni restoranıyla Tavuk Dünyası, İstanbul’daki şube sayısını 77’ye çıkardı.

Fitch Türkiye'deki yabancı sermayeli 9 bankanın kredi notunu düşürdü!

Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Türkiye'de faaliyet gösteren yabancı sermayeli 9 bankanın kredi notu görünümünü düşürdü.

Türkiye Finans Katılım konut finansmanı oranlarını düşürdü!

Türkiye Finans Katılım Bankası konut finansmanı kar payı oranlarını düşürdü. Bankanın konut finansmanı kar payı oranları 17 puan daha geriledi.

Emlak alırken satacağınızı düşünerek alın!

Muğla Fethiye Emlakçılar Derneği başkanı Serdar Oğuz, emlak alım satımı konusunda uyarılarda bulundu. Oğuz, ''Satın aldığınız emlağı bir gün satacağınızı düşünerek satın alın'' diye konuştu.

Iğdır Şehit Bülent Aydın Havalimanı: Iğdır Havalimanı'nın adı değişti!

Iğdır Havalimanı'nın adının "Iğdır Şehit Bülent Aydın Havalimanı" olarak değiştirilmesine ilişkin Bakanlar Kurulu kararı Resmi Gazete'de yer aldı.

Akfen GYO 2016 bilgilendirme dökümanını yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO 2016 bilgilendirme dökümanını yayınladı.

Babacan Premium Döner Günü 16 Nisan'da!

Babacan Holding imzasıyla hayata geçirilen Babacan Premium satış ofisinde 16 Nisan Pazar günü düzenlenecek olan ‘Döner Günü’ etkinliğinde aileler bir araya gelecek.

Akmerkez GYO 2016 yılı net dönem karını açıkladı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2016 yılı net dönem karını açıkladı. Şirket, Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliğ hükümlerini yayınladı.

Bankaların şube açması serbestleşti!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), bankaların şube açmasıyla ilgili değişik taslağını yayımladı. Yönetmelikte şube açmanın serbest olması düzenlendi.

dükkanda bankanın şube açması Haberi

dükkanda bankanın şube açması

Bankalar nasıl şube açar?

Dükkanını kiraya vermek isteyen mal sahipleri, kira ödemelerinde sorun yaşamamak adına ve yüksek kira elde etmek açısından işyerlerini bankalara kiraya vermek istiyor. Peki bankalar nasıl şube açar? Banka dükkan kiralarken nelere dikkat eder?


Bankalar kiralayacakları şube için temel olarak lokasyon, alan büyüklüğü ve kira bedeli gibi hususlara dikkat ediyor. Diğer kriterler şu şekilde sıralanıyor:


- Dükkanın kat bilgileri, kaç kattan oluştuğu, kiraya verilecek katların hangileri olduğu;


- Bina cephesinin kaç cepheden oluştuğu, caddeye bakan cephelerin hangileri olduğu;


- Açık adresi


- Alan bilgileri,


- Cephe genişlik bilgileri, Lokasyon ön cephesinin kaç metrekare olduğu, lokasyon yan cephesinin kaç metrakare olduğu,


- Konum olarak bulunduğu caddede bir başka banka şubesinin olup olmadığı.


Yukarıdaki özellikler dahilinde uygun olarak görülmesi durumunda dükkanlar, bankalar tarafından kiralanabiliyor. Bu kiralama işlemi,...