17 / 05 / 2024

dumankaya 6 altın fırsat

dumankaya 6 altın fırsat

Dumankaya İnşaat, ev almayı düşünmeyenler için bile çok cazip fırsatlar sunan “6 Altın Fırsat” kampanyasını başlattı

22 ayar gram altın fiyatı kaç TL? 6 Mayıs Pazartesi altın fiyatları ne kadar oldu? Harem altın fiyatları canlı...

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gram altın yatırımcıları özellikle ''22 ayar gram altın fiyatı'' araştırılıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Harem altın fiyatları canlı...

Kıyıda köşede altını olanlar hemen baksın! Altın tahmini değişti! Altının 3 ve 6 ay sonra geleceği seviye netleşti

Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırarken, Citigroup'tan yeni altın tahmini geldi. Tüm bildiklerinizi unutun, altının 3 ve 6 ay sonra geleceği seviye belli oldu.

Son dakika altın fiyatları: Gram, çeyrek, tam altın bugün ne kadar? 6 Şubat 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde yatırımcılar tarafından takip ediliyor.  Ons altın bugün 2025 dolardan işlem görüyor. Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 6 Şubat 2024 altın fiyatları.

Bugün gram altın  2 bin 76 TL, çeyrek altın 3 bin 494 TL, yarım altın 6 bin 846 TL! 2 Şubat 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününe sınırlı yükselişle başladı. Bugün gram altın  2 bin 76 TL, çeyrek altın 3 bin 494 TL, yarım altın 6 bin 846 TL. 2 Şubat 2024 canlı altın fiyatları.

6 Ocak Cumartesi canlı altın fiyatları: Bugün gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

6 Ocak 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatları dün açıklanan ABD istihdam verileri sonrası bir miktar düşüşe geçti. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

Altın fiyatları baş döndürüyor! Altın yatırımcıları acilen baksın! 6 Aralık 2023 Çarşamba canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor. Haftanın üçüncü işlem gününde altın fiyatları baş döndürüyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 6 Aralık 2023 altın fiyatları.

Çeyrek altın bugün kaç TL? Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 6 Kasım Pazartesi Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Vatandaşlar çeyrek, yarım, tam ve Ata altın fiyatlarını araştırıyor. İşte 6 Kasım Pazartesi Kapalıçarşı altın fiyatları.

22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları dibe vurdu! 6 Ekim Cuma altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

Altının ons fiyatı 1824 dolara kadar geriledi. Altındaki düşüş devam ederken gram altın 1700 lira oldu. Altın bilezik fiyatları ise dibe vurdu. Peki altın bilezik fiyatları bugün ne kadar? 22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? 6 Ekim 2023 altın bilezik fiyatları.

Altın atağa geçti! Fiyatlar adeta fırladı! Elinde avucunda 1 gramı bile olan acil baksın! 6 Ekim Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları, yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın bugün atağa geçti. Fiyatlar bir anda fırladı. Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın kaç lira? 6 Ekim 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları resmen çakıldı! 6 ayın ardından bir ilk! 4 Ekim Çarşamba canlı altın fiyatları

Altının ons fiyatı haftanın üçüncü işlem gününde 1821 dolardan işlem görüyor. Altın fiyatları 6 ayın ardından ilk kez bu seviyenin altına gerilerken, gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar? sorusu merak ediliyor.

Yatırımcıların gözü Kapalıçarşı altın fiyatlarında! Bugün çeyrek altın ne kadar? 6 Eylül Çarşamba altın fiyatları

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı altın fiyatlarını merak ediyor. Altın almak ve satmak isteyenler ''Bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira?'' sorularını araştırıyor. İşte 6 Eylül 2023 Çarşamba Kapalıçarşı altın fiyatları.

Gram altın 2 bin TL'yi görecek mi? Altın fiyatları ne kadar? İşte son gelişmeler...

Dünden bugüne altın fiyatları yukarı doğru seyrederken altın fiyatlarında son durum yatırımcıların ve vatandaşların piyasa ve ekonomi takipçilerinin gündeminde yer alıyor. Peki, altın fiyatları ne kadar? İşte 6 Ağustos 2023 Pazar günü gram, çeyrek, yarım ve ons altın fiyatları...

Bu rakamlara bakmadan sakın kuyumcuya gitmeyin! İşte 6 Ağustos 2023 son dakika altın fiyatları!

Altını olanlar ya da altın almak isteyenler altın fiyatlarındaki son durum ile ilgili araştırmalar yapıyor. Bu rakamlara bakmadan sakın kuyumcuya gitmeyin... İşte 6 Ağustos 2023 son dakika altın fiyatları...

dumankaya 6 altın fırsat Haberi

dumankaya 6 altın fırsat

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, konut projelerinde çok cazip 6 fırsat sunuyor. Ev almayı düşünmeyenlerin bile ev sahibi olmak isteyeceği içerikteki “6 Altın Fırsat” kampanyasında sunulan fırsatlar şöyle:


• Peşin veya konut kredili tüm satışlarda %12 indirim

• Peşinat Teslimatta: Taksitlere hemen başlanması durumunda peşinat erteleme seçeneği ile teslimatta ödeme

• Peşinat Sizden, Taksitler Kiracınızdan: Ev sahibi olduktan sonra, teslim sonrası taksitlerin kiracı tarafından ödenmesi seçeneği

• Konut kredisi ile hem %12 daha az ödeme hem de ödemelere 2013’te başlama fırsatı

• Dumankaya Finansman sistemi ile kredi ve dosya masrafı olmadan vade farksız 36 aya varan sabit taksit fırsatı

• Konut kredisi kullanımında, %12 daha az ödeme


Dumankaya’nın İkon, Cadde, Flex Kurtköy, Modern Vadi, Konsept Halkalı, Adres Natura...