30 / 04 / 2024

dumankaya aydınlı gizli bahçe fiyat

dumankaya aydınlı gizli bahçe fiyat

Dumankaya İnşaat'ın Aydınlı'da inşa ettiği Gizlibahçe Akdeniz Evleri'nde 57 ile 215 metrekare arasındaki konutların fiyatı 118 bin YTL'den başlıyor ve 379 bin YTL'ye kadar yükseliyor.

Aydınlı Lokum Evler konut fiyatları 2017!

Aydınlı Lokum Evler konut fiyatları 2+1'lerde 441 bin TL'den başlayarak değişiyor. Lokum Evler projesinde peşinatsız ödeme fırsatı sunuluyor...

Aydınlı Grup'un şirketi TMSF'ye devredildi!

TUSKON operasyonunda tutuklanan işadamı Ömer Faruk Kavurmacı’nın yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Aydınlı Grubu’na bağlı Aydınlı Hazır Giyim’e, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından kayyum atandı.

Erzincan Aydınlık Evler Cami inşaatı tamamlanıyor!

Atatürk Mahallesi Aydınlık evler de bulunan ve yapımı 3 yıldır devam eden Aydınlık Evler Camisinin inşası hayırsever iş adamı Yılmaz Güzeloğlu ve Fehmi Şahbaz'ın destekleriyle tamamlanması planlanıyor.

Aydınlılar üst geçit istiyor!

Aydın’da halk arasında ‘ölüm yolu’ olarak da bilinen Muğla yolunda bir üst geçit olmaması vatandaşları isyan ettirdi. Büyükşehir Belediyesi’nin ilgisizliğine tepki gösteren Aydınlılar, “Can güvenliğimiz için üst geçit yapılması lazım” dedi

Aydınlı Grup, Vadistanbul ortaklığından çıkarıldı!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında tutuklu yargılanan Ömer Faruk Kavurmacı'nın sahibi olduğu Aydınlı Grup, Vadistanbul projesinde ortaklıktan çıkarıldı.

Aydınlı Grup Vadistanbul'un ortaklığından ayrıldı!

İstanbul – Ayazağa’da, Evyap Holding’e ait arsa üzerinde geliştirilen Vadistanbul’un yüklenicilerinden Aydınlı Grup, gördüğü lüzum üzerine proje ortaklığından ayrıldı.

DKY Lokum Evler Aydınlı fiyatlar!

DKY Lokum Evler Aydınlı fiyatları 2+1'lerde 440 bin TL'den başlayarak değişiyor. Lokum Evler projesinde peşinatsız ödeme fırsatı sağlanıyor...

Aydınlı Grup'tan FETÖ soruşturmasına dair açıklama!

Aydınlı Grup, FETÖ operasyonlarıyla ilgili şirkette yapılan aramalar ve bazı yayın organlarında yer alan haberlere ilişkin açıklama yaptı...

Aydınlı Grup ve Eroğlu Holding sahiplerinin mal varlıklarına el konuldu!

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik baskınlarda aralarında Aydınlı Grup, Eroğlu Holding ve Güllüoğlu Baklavaları'nın da bulunduğu çok sayıda şirkette arama yapılıyor. Savcılık, haklarında gözaltı kararı verilen işadamlarının mal varlıklarına el konulması kararı verdi.

Aydınlı Grup ve Eroğlu Holding'e FETÖ operasyonu!

Fethullahçı Terör Örgütü'nün iş dünyası yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında TUSKON ve üye şirketlere operasyon başlatıldı. Operasyon kapsamında Aydınlı Grup, Eroğlu Holding ve Güllüoğlu Baklavaları'nda da arama yapılıyor.

Aydınlı yatırımcıların 5 sulama projesine 106 bin lira destek!

Aydınlı yatırımcılar tarafından "Bireysel Sulama Makine ve Ekipman Alımlarının Desteklenmesi" programı kapsamında başvurusu yapılan 5 adet başvuru kabul edildi.

Trabzon Aydınlıkevler'e park inşa edilecek!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Aydınlıkevler Mahallesi'nde yapılacak park alanında incelemelerde bulundu. Genç, Aydınlıkevler Mahallesi'nde park yapımı için ihaleye çıkıldığını belirtti.

Lokum Evler Aydınlı konut fiyatları!

Lokum Evler Aydınlı konut fiyatları 280 bin liradan başlayarak değişiyor. Lokum Evler Aydınlı projesinde sıfır peşinat ve sıfır faizle ödeme seçenekleri sunuluyor...

dumankaya aydınlı gizli bahçe fiyat Haberi

dumankaya aydınlı gizli bahçe fiyat

1) Projenin adı: GİZLİ BAHÇE AKDENİZ EVLERİ
2) Yapımcı şirket: DUMANKAYA İNŞAAT SAN. VE TİC. A.Ş.
3) Projenin lokasyonu: TUZLA-AYDINLI
4) Toplam arsa alanı: 30 DÖNÜM
5) Toplam inşaat alanı: 41.200 m² kapalı inşat alanı
6) İnşaata ne zaman başlandı: Ağustos 2006
7) Ne zaman bitirilecek: İLK TESLİM 2008 ARALIK-İKİNCİ TESLİM 2009 NİSAN
8) Konut sayısı: 203 adet
9) En düşük ve en yüksek metrekareler: 57 m² - 215 m²
10) En ucuz ve en pahalı konutun fiyatı: 118.000YTL(57 m²) - 379.000YTL (215 m²)
11) Şimdiye kadar satılan konut sayısı: Projenin %83 `ü satıldı.
12) İstenilen minimum peşinat: 30.000YTL (57 m² dairenin peşinatı)
13) En düşük taksit: 1.337 YTL (120 AY)-57 m² dairenin 120 ay kredi ödemesi
14) Metrekare ortalama satış fiyatı: 1.898 YTL
15) Diğer projelerden ayırt edici özelliği: HER KAT...