03 / 05 / 2024

dumankaya çayırova son durum

dumankaya çayırova son durum

Dumankaya Grubu’nun Çayırova’da yapmak istediği ve tartışmalara neden olan projesiyle ilgili Kocaeli Büyükşehir Belediyesi açıklama yaptı. Büyükşehir Sözcü Gazetesi’nde çıkan haberi yalanladı.

Çayırova Devlet Hastanesi'nin temeli yıl içinde atılıyor!

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, "Çayırova'ya hastane yapımını yatırım programına koyduk. Şimdi projeleri yapılıyor. Bu yıl içinde inşallah temelini atacağız ve en geç 3 yıl içerisinde de Çayırova son derece modern güzel bir hastaneye kavuşacak" diye konuştu.

Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nda sona gelindi!

Kocaeli Çayırova Akse Mahallesi’nde hayata geçirilen Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatında son aşamaya gelindi.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmaları aralıksız devam ediyor

Dumankaya Çayırova Projesi TBMM gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Dumankaya Çayırova Projesi'ni meclis gündemine taşıdı. Hürriyet toplantıda Kocaeli Çayırova ilçesinde "Dumankaya" isimli şirket için büyükşehir meclisinde arazi imarı 6 kattan 12 kata çıkarılarak şirkete büyük bir kolaylık sağlandığını hatırlattı..

Dumankaya Çayırova Projesi için yapılan imar değişikliği mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Kocaeli'nin Çayırova ilçesine bağlı bir mahalledeki imar değişikliğine ve FETÖ ile bağlantılı Dumankaya İnşaat'a ilişkin soru önergesi hazırladı.

Dumankaya Çayırova projesinde imar değişikliği mi yapıldı?

Kocaeli'nin Çayırova İlçesi Akse Mahallesi'nde, Dumankaya Şirketi'nin 150 dönümlük arazide yapacağı inşaat için Nisan ayında imar değişikliği yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi arazinin imarını değiştirerek 6 kat olan yüksekliği 12 kata çıkardı ve şirkete kolaylık sağladı.

Dumankaya'nın Çayırova projesi iptal mi edildi?

Çayırova Akse mahallesinde hayata geçirilmek istenen Dumankaya Çayırova projesi iptal edildiği öne sürüldü.

Kocaeli Çayırova OSB Köprülü Kavşak inşaatında son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çayırova OSB Köprülü Kavşak bölgesinde inşaa çalışmalarını sürdürüyor. Proje kapsamında 6 bin 700 metre yol yapılacak.

Çayırova Kent Park ve Kültür Merkezi'nde son durum!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde incelemelerde bulundu. Kent Park ve Kültür Merkezi Proje alanında inceleme yapan Işık, daha sonra Fatih Caddesi'nde esnafı ziyaret edip, vatandaşlarla sohbet etti.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nda son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmalar devam ediyor, proje kapsamında 6 bin 700 metre yol yapılacak.

Kocaeli TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmalar devam ediyor. OSB’ye ulaşımı daha güvenli bir şekilde sağlanacak.

TOKİ Kocaeli Çayırova Alt Gelir Konut başvuruları bugün son!

Başvuru işlemleri sırasında 1.000 TL alınan TOKİ Kocaeli Çayırova Alt Gelir Konut projesinde toplam 157 konut kuralı satış yöntemi ile satılıyor. TOKİ Kocaeli Çayırova Alt Gelir Konut başvuruları bugün son.

TOKİ Kocaeli Çayırova başvuruları bugün son!

18 bin 648 TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Kocaeli Çayırova Konutları'nda toplam 88 adet ev satışa sunuluyor. TOKİ Kocaeli Çayırova başvuruları bugün son.

dumankaya çayırova son durum Haberi

dumankaya çayırova son durum

Sözcü Gazetesi tarafından 29 Eylül 2016 tarihinde “Darbeden 3 ay önce! FETÖ’cü şirkete bile bile kıyak yapmışlar.” Başlığı ile yapılan haber tamamen çarpıtma, yalan ve iftiradan ibaret olduğunu ifade eden Büyükşehir yetkilileri, şu açıklamalarda bulundu: “Haberde Dumankaya şirketine ait 150 dönümlük arazinin imar planında değişiklik yoluyla şirkete imar rantı sağlandığı iftirası atılmaktadır. Söz konusu meclis kararıyla imar değişikliği yapılan 150 dönümlük arazi, Dumankaya Şirketi’ne değil,  Haşim Gürdamar’ın sahibi olduğu GH Gayrimenkul Şirketine aittir.


İMAR DEĞİŞİKLİĞİ 2014’DE YAPILDI

Gazetenin 2. yalanı ise 14 Nisan 2016 tarihli meclis toplantısında alınan kararla arazinin 6 kat olan imar izninin 12 kata çıkartıldığı iddiasıdır. Gerçek ise arazinin 6 kat olan imar iznin 12 kata, 12 Aralık 2013 tarihinde alınan meclis kararıyla çıkartıldığıdır. Gazete kasıtlı bir şekilde...