18 / 05 / 2024

dumankaya collection projesi

dumankaya collection projesi

Dumankaya İnşaat’ın Bahçeşehir’de hayata geçirdiği Modern Collection projesinin konut fiyatları 102 bin 600 liradan, taksit miktarları ise aylık 1.042 liradan başlıyor

Dumankaya Collection Modern'e yoğun ilgi! 89 bin liraya!

Bahçeşehir'de hayata geçirilen Modern Vadi'nin 2. etabı Dumankaya Collection Modern lansman öncesi fiyatlarla satışa sunulması üzerine, yoğun ilgiyle karşılandı...

Dumankaya Miks Projesi'nin kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Dumankaya Miks Projesi'nin kesin kabul tutanağı onaylandı.

Körfez GYO ile Dumankaya, Kartal Horizon Projesi'nde sözleşme tadili yaptı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., sahip olduğu arsa üzerinde Dumankaya İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ. ile geliştirilen "Dumankaya Horizon" projesi sözleşmesinde tadil yapılacağını KAP'a bildirdi.

Dumankaya iki projesi için sıfır zahmetli kampanya başlattı!

Eylül ayında İstanbul Avrupa yakasındaki projeleri için “Fifti Fifti” kampanyasını başlatarak tüketicileri cezbedici seçenekler sunan Dumankaya İnşaat, ekim ayının ikinci haftası bu defa Anadolu yakasında iki projesi için sıfır zahmetli kampanya başlattı

Dumankaya Sancaktepe projesi nerede?

Dumankaya tarafından hayata geçirilen Adres Sancaktepe projesi 'nde 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Dumankaya Sancaktepe projesi nerede?

Dört farklı tarzla dört dörtlük bir yaşam Dumankaya Mozaik'te!

Dumankaya Mozaik projesi "Dört farklı tarla dört dörtlük bir yaşam" sloganıyla satış sürecine devam ediyor. Daireler 176 bin 400 TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede teslimler Nisan 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Dumankaya Mozaik'te peşinatsız ödemenin son günü: 30 Kasım!

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Dumankaya Mozaik projesi yüzde 70 yeşil alan, yüzde 30 konut oranıyla yükseliyor. Dumankaya Mozaik'te peşinatsız ödeme kampanyasında son gün 30 Kasım olarak belirlendi.

Dumankaya Mozaik peşinatsız ödeme kampanyasında son gün 30 Kasım!

Dumankaya İnşaat imzası taşıyan Dumankaya Mozaik projesi İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe bölgesinde yükseliyor. İstanbul Dumankaya Mozaik peşinatsız ödeme kampanyasında son gün 30 Kasım olarak planlanıyor.

Dumankaya Mozaik güncel fiyatlar!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik projesi Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Satışları devam eden projede daire teslimlerinin 2017 yılının Nisan ayında yapılması planlanıyor. İşte Dumankaya Mozaik güncel fiyatlar...

Atakent Dumankaya Miks evleri konut fiyatları!

Dumankaya Miks projesi İstanbul Avrupa Yakası'nda Halkalı Atakent'te inşa ediliyor. Atakent Dumankaya Miks evleri konut fiyatları 172 bin TL ile 351 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik daire tipleri!

İlk etap satışlarının tamamlandığı Dumankaya Mozaik projesi 3 etapta toplam 799 daire ve 1 iş yerinden oluşuyor. Sancaktepe Dumankaya Mozaik daire tipleri ve alanlarına göre fiyatlar değişiklik gösteriyor.

Dumankaya Mozaik: İstanbul'da yeni bir nefes!

İlk etapta satışların tamamlandığı Dumankaya Mozaik projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildi...

Dumankaya Mozaik projesi güncel fiyat listesi!

Konutların teslimlerine 2017 yılının Nisan ayında başlanması planlanan Dumankaya Mozaik projesi güncel fiyat listesi kapsamında dairelerin başlangıç fiyatı 167 bin 400 TL olarak belirlendi...

Dumankaya Mozaik projesi satış ofisi!

Dumankaya Mozaik projesi satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. 3 etap olarak tasarlanan projede satışa sunulan daire fiyatları 149 bin TL'den başlıyor.

dumankaya collection projesi Haberi

dumankaya collection projesi



2 etap halinde tasarlanan Modern Collection projesi Bahçeşehir'de hayata geçirildi. 4 blok halinde yükselen Modern Collection projesi Dumankaya İnşaat imzası taşıyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 daire tiplerinin yer aldığı Dumankaya Modern Collection ‘da toplam 430 daire bulunuyor. Projedeki 1+1'ler 65 metrekare, 2+1'ler 103 metrekare, 3+1'ler 154 metrekare ve 4,5+1'ler ise 160 metrekare olarak tasarlandı.

 


A1 ve A2 blokların satışa sunulduğu Dumankaya Modern Collection projesini fiyatları şu şekilde:


1+1'ler 102 bin 600 TL, 

2+1'ler 150 bin 100 TL, 

3+1'ler 217 bin 550 TL, 

4,5+1'ler 263 bin 150 TL.