13 / 05 / 2024

dumankaya halkalı projesi

dumankaya halkalı projesi

21 villa ve 812 konuttan meydana gelen Konsept Halkalı projesi Dumankaya İnşaat tarafından inşa ediliyor. Halkalı Atakent'te yükselen Dumankaya Konsept Halkalı teslimler Haziran 2014'te gerçekleşecek

Flat 24 Halkalı projesi geliyor!

24 Gayrimenkul imzası taşıyan Flat 24 Halkalı projesi karma konseptte dizayn ediliyor. Proje bin 650 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek.

Bizim Mahalle Konutları Halkalı Projesi!

Bizim Mahalle Konutları Halkalı Projesi Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Halkalı'da hayata geçirildi. Projede toplam 7 bin konut olacak...

Bizim Mahalle Evleri Halkalı Projesi!

Emlak Konut imzasını taşıyan Bizim Mahalle Evleri Halkalı projesi altı etapta toplam 7 bin konuttan meydana geliyor...

Meydan Halkalı Projesi dükkan satış fiyatları!

Meydan Halkalı projesi İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da Gültaş İnşaat tarafından hayata geçirildi. Proje kout ve dükkanlardan oluşuyor...

Dumankaya Miks Projesi'nin kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Dumankaya Miks Projesi'nin kesin kabul tutanağı onaylandı.

Körfez GYO ile Dumankaya, Kartal Horizon Projesi'nde sözleşme tadili yaptı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., sahip olduğu arsa üzerinde Dumankaya İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ. ile geliştirilen "Dumankaya Horizon" projesi sözleşmesinde tadil yapılacağını KAP'a bildirdi.

Dumankaya iki projesi için sıfır zahmetli kampanya başlattı!

Eylül ayında İstanbul Avrupa yakasındaki projeleri için “Fifti Fifti” kampanyasını başlatarak tüketicileri cezbedici seçenekler sunan Dumankaya İnşaat, ekim ayının ikinci haftası bu defa Anadolu yakasında iki projesi için sıfır zahmetli kampanya başlattı

Miks Dumankaya Halkalı satılık!

Toplam 121 bin 972 metrekare arsa üzerine yayılan projesinde bloklar 23 ve 32 kat şeklinde yükseliyor. Miks Dumankaya Halkalı satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Halkalı Avrupa Konutları Projesi nerede?

Avrupa Konutları Halkalı Projesi'nin arsa alanı yaklaşık 30 bin metrekare olarak belirlendi. Detayları netleşmeyen projenin 600 konuttan oluşması planlanıyor. Peki Halkalı Avrupa Konutları Projesi nerede?

Artaş Avrupa Konutları Halkalı Projesi!

Artaş Avrupa Konutları Halkalı Projesi 'nde 600'e yakın daire bulunacak. Yaklaşık 30 bin metrekare arsa alanına sahip proje Küçükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin karşısında inşa edilecek.

Serenity Halkalı Projesi!

Serenity Halkalı Projesi Bakırcı Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Banka kredisiyle 120 aya varan vade imkanı sağlanan proje 216 konut ve 20 ticari birimden meydana geliyor.

Dumankaya Sancaktepe projesi nerede?

Dumankaya tarafından hayata geçirilen Adres Sancaktepe projesi 'nde 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Dumankaya Sancaktepe projesi nerede?

Atakent Dumankaya Miks evleri konut fiyatları!

Dumankaya Miks projesi İstanbul Avrupa Yakası'nda Halkalı Atakent'te inşa ediliyor. Atakent Dumankaya Miks evleri konut fiyatları 172 bin TL ile 351 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

dumankaya halkalı projesi Haberi

dumankaya halkalı projesi


Konsept Halkalı Dumankaya Evleri'nin son videosu için...