03 / 05 / 2024

Dumankaya Holding 2015 projeleri

Dumankaya Holding 2015 projeleri

Dumankaya Holding şirketlerinden DKY İnşaat Kâğıthane'de 200 milyon lira yatırımla proje hayata geçiriyor. Ali Dumankaya DKY On konseptinde 5 yılda 10 proje daha hayata geçireceklerini aktardı.

Bodrum'un ikinci Swissotel'i 2019'da açılacak!

Çağdaş Holding, 2015'te Turgutreis’te 75 milyon euro yatırımla devreye aldığı Swissotel Resort Bodrum Beach'in ardından ikinci Swissotel markalı otelini 2019 yılı içinde hizmete açacak. 

Ali Kibar: 400 milyon dolarlık arsamız var!

Türkiye’nin en çok ihracat yapan 4’üncü şirketi olan Kibar Holding, 2015’te 23 milyar lira olan cirosunu 2023 yılında 50 milyar liraya çıkarmayı hedefliyor. Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, Türkiye’nin yatırım atağına geçmesi gerektiğini söyledi.

İhlas Holding 2015 genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

İhlas Holding bugün Bahçelievler'deki İhlas Plaza'da gerçekleştirilen 2015 yılı olağan genel kurul toplantısına ait; toplantı tutanağı, hazır bulunanlar listesi ve kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Akfen Holding 2015 genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Akfen Holding, 2015 yılı genel kurul toplantısının sonucunu yayınladı. Toplantıda 2015 yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, oybirliği ile onaylandı. İşte genel kurulda alınan kararlar ve görüşülen kararlar...

Rönesans Holding 2015 faaliyet raporunu yayınladı!

Rönesans Holding tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Rönesans Holding 2015 faaliyet raporunu yayınladı.

Tekfen Holding 2015 kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Tekfen Holding A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tekfen Holding 2015 kar dağıtım tablosunu yayınladı.

TAV Havalimanları Holding 2015 yılı finansal tabloları!

TAV Havalimanları Holding, 31 Aralık 2015 tarihli bağımsız denetimden geçmiş konsolide finansal raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte, şirketten KAP'a bildirilen denetimden geçmiş finansal raporlar...

AB Grup Holding projelerini Emlak 2015'te görücüye çıkarıyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün öncü şirketlerinin yer alacağı Emlak. 2015 Fuarı başlıyor. AB Grup Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, fuar kapsamında gerçekleştireceği toplantıda, inşaat sektörüne dair analizleri aktaracak.

AB Grup Holding Emlak 2015'e 3 projeyle gidiyor!

Türk gayrimenkul sektörünün “uluslararası vitrini” olma hedefiyle, CNR Holding tarafından düzenlenen Emlak 2015 Fuarı'na AB Grup Holding 3 projesi ile katılacak.

AB Grup Holding, Emlak 2015 Fuarı'nda 3 projesiyle yer alacak!

Emlak 2015 Fuarı, 4 Kasım 2015 Çarşamba günü CNR Expo'da başlıyor. AB Grup Holding'in de 3 projesi ile yer alacağı fuar kapsamında, Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak basın mensupları ile bir araya gelecek.

DKY Sahil projesine ön talep toplanıyor!

İbrahim Dumankaya Holding bünyesinde bulunan DKY İnşaat, Kartal'da 140 daireli bir proje hayata geçiriyor. DKY Sahil adlı projede dairelerin tamamı Adalar'ı görüyor.

Dumankaya Ritim İstanbul kampanyası 2015!

Ritim İstanbul Rezidans'ta teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje Marmaray durağına 2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. İşte Dumankaya Ritim İstanbul kampanyası 2015 detayları...

Dumankaya Miks 2015 fifti fifti kampanyası!

Dumankaya Miks 2015 fifti fifti kampanyası kapsamında daire bedelinin yarısı geri ödeniyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje toplam 657 adet konuttan meydana geliyor.

Dumankaya Holding 2015 projeleri Haberi

Dumankaya Holding 2015 projeleri

Dumankaya Holding şirketlerinden DKY İnşaat Kâğıthane'de 200 milyon lira yatırımla proje hayata geçiriyor.Projede kütüphane ve amfi tiyatronun yanında müzik ve sinema alanları yer alacak. Yeni projeleriyle klasik konut anlayışının dinamiklerini değiştirdiklerini belirten Ali Dumankaya, “DKY On gayrimenkul sektöründe ilkleri barındıran bir konsept. Dünyadaki trendleri takip ederek yepyeni bir konsept oluşturduk. Çok farklı paydaşları bir araya getirdik. Bu platformun bizim için, sektör için büyük bir devrim olacağını düşünüyorum.” dedi. Gelişime açık bir proje oluşturduklarının altını çizen Ali Dumankaya yeni projeleri hakkında şu bilgileri verdi: “DKY On'da şu an için birlikte çalıştığımız paydaş sayımız yenilerinin katılımı ile giderek artacak, gelişime açık bir konsept tasarladık. Toplantı odaları, sosyal çalışma alanları, insanların birlikte yemek pişirebilecekleri deneyim mutfağı, oyun alanları ile etkileşim sağlayabilecekleri mekanlar...