03 / 05 / 2024

Dumankaya Holding dky inşaat

Dumankaya Holding dky inşaat

Dumankaya Holding şirketlerinden DKY İnşaat Kâğıthane'de 200 milyon lira yatırımla proje hayata geçiriyor. Ali Dumankaya DKY On konseptinde 5 yılda 10 proje daha hayata geçireceklerini aktardı.

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya'dan yeni şirket! 50 bin TL sermaye bedeliyle!

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya, 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da yeni şirket kurdu. Şirketin ismi Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi oldu. 

Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu! 

Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Kartal'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya ortaklığında kuruldu.

DKY İnşaat'tan Anadolu ve Avrupa yakasında proje atağı!

DKY Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, sektör olarak büyüme ve gelişme odaklı bir yıl olacağını tahmin ettikleri 2018’e hızlı bir giriş yaptıklarını açıkladı.

Dumankaya'da 8 bin kişinin mağduriyeti çözülüyor!

Boydak Holding'in faaliyetlerine yönelik basın toplantısında konuşma yapan TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, "Dumankaya'da 8 bin kişinin mağduriyetini çözüyoruz. Alman firma ile anlaşmak üzereyiz. Mağduriyetler 10 gün içinde bitecek" dedi..

DKY İnşaat, 5 milyar TL'lik yeni proje hayata geçirecek!

Türkiye'de kentsel dönüşüm konusunda en aktif markalardan biri olan DKY İnşaat, dokuz şantiyede 2,3 milyar TL'lik proje yürütüyor. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, "Geliştirdiğimiz yeni projelerin toplam değeri 5 milyar TL'yi bulacak" diyor.

Ali Dumankaya: Yurt dışına açılmayı hedefliyoruz!

Dört yılda 10 projeyi yönetme kabiliyetine erişen DKY, 2017’nin sonuna kadar inşaatı devam eden projeleri ile birlikte toplamda 3 bin 697 konut üretmiş olacak. Ali Dumankaya, "Yurt dışına açılmak gibi bir hedefimiz de var ama bu kontrollü olacak" diyor.

Aykut Dumankaya evlendi!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya’nın oğlu Aykut Dumankaya, Serra Ertürk ile Hilton Istanbul Bomonti Hotel’de düzenlenen nikah töreniyle dünya evine girdi. Genç çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı.

Ali Dumankaya: Hak sahiplerine 7.5 milyon lira kira ödedik!

DKY İnşaat Başkanı Ali Dumankaya, DKY Ada projesi alanında Hazine’ye ait ufak bir alanın tapusunu 17 ay sonra alabildiklerini ifade etti.

Mazaya Holding yeni şirket kurdu!

Dumankaya İnşaat tarafından yapımına başlanılan Ritim İstanbul projesinin tamamı (FETÖ) soruşturması sonrasında Mazaya Holding'e devredildi. Mazaya Holding bugün Mazaya Ritim İstanbul İnşaat Anonim Şirketi'ni kurdu. İşte detaylar...

Ömer Dumankaya'dan yeni şirket!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da Dky Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi'ni kurdu.

DKY Ada lansmanı 20 Eylül'de!

DKY İnşaat 740 konutluk yeni projesi ‘DKY ADA’yı tanıtacak. 20 Eylül 2016 Salı günü gerçekleştirilecek toplantıda DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, ‘DKY Ada’ projesinin tüm detaylarını katılımcılarla paylaşacak.

DKY İnşaat'ın hedefi 1 milyon metrekare inşaat!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY inşaat olarak önümüzdeki 5 yıl içinde 1 milyon metrekarelik yeni yaşam alanı inşa etmeyi " hedeflediklerini söyledi.

DKY İnşaat, kentsel dönüşüm projelerinde öncü olacak!

Kartal’a Yatırım, Geleceğe Yatırım Zirvesi’nde konuşan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Kartal bölgesinde gelecek 10 yılda kentsel dönüşüm kapsamında 200 milyar dolarlık iş olduğunu söyledi.

Dumankaya Holding dky inşaat Haberi

Dumankaya Holding dky inşaat

Dumankaya Holding şirketlerinden DKY İnşaat Kâğıthane'de 200 milyon lira yatırımla proje hayata geçiriyor.Projede kütüphane ve amfi tiyatronun yanında müzik ve sinema alanları yer alacak. Yeni projeleriyle klasik konut anlayışının dinamiklerini değiştirdiklerini belirten Ali Dumankaya, “DKY On gayrimenkul sektöründe ilkleri barındıran bir konsept. Dünyadaki trendleri takip ederek yepyeni bir konsept oluşturduk. Çok farklı paydaşları bir araya getirdik. Bu platformun bizim için, sektör için büyük bir devrim olacağını düşünüyorum.” dedi. Gelişime açık bir proje oluşturduklarının altını çizen Ali Dumankaya yeni projeleri hakkında şu bilgileri verdi: “DKY On'da şu an için birlikte çalıştığımız paydaş sayımız yenilerinin katılımı ile giderek artacak, gelişime açık bir konsept tasarladık. Toplantı odaları, sosyal çalışma alanları, insanların birlikte yemek pişirebilecekleri deneyim mutfağı, oyun alanları ile etkileşim sağlayabilecekleri mekanlar...