02 / 05 / 2024

Dumankaya İnşaat açıklama

Dumankaya İnşaat açıklama

Bugün gazetelere Dumankaya Ailesi adına Halit Dumankaya tarafından verilen ilanda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenildi. İlanda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hitaben, "Hakkınızı helal edin, Biz de aldatıldık" denildi.

Halit Dumankaya tahliye edildi!

'Paralel Devlet Yapılanması' iddiasıyla Dumankaya İnşaat'ın şirketinin murahhas üyesi Halit Dumankaya'nın da bulunduğu 7 kişi tutuklanmıştı. Halit Dumankaya tahliye edildi..

Dumankaya İnşaat'tan ikinci açıklama!

'Paralel Devlet Yapılanması' iddiasıyla Dumankaya İnşaat'ın şirketinin murahhas üyesi Halit Dumankaya'nın da bulunduğu 7 kişi tutuklandı. Süreçle ilgili Dumankaya İnşaat açıklama yaptı. İşte Dumankaya'nın açıklaması..

Garanti Bankası'ndan son 6 gün kala açıklama! Müşterilerin hepsi baksın

Garanti Bankası'ndan müşterilerine yönelik çok önemli bir açıklama yapıldı. İşte 6 gün kala yapılan açıklamanın detayları...

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı: Mağduriyetlerimiz giderilsin!

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı. Mağduriyetlerinin giderilmesini talep eden vatandaşlar, Esenyurt Belediyes'ne arsanın akıbetini de sordu. 

Osman Gürün'den Gökova Körfezi’nin imara açılmasına ilişkin açıklama!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Gökova Körfezi’nde sit değişikliği yaparak turizm cennetini imara açmak ve betonlaştırmak istemesine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'den açıklama geldi.

Dumankaya İnşaat mağdurları TMSF önünde eylem yaptı!

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF'ye devredilen Dumankaya İnşaat'tan, yapım aşamasındaki projelerden daire alan vatandaşlar, 3 yıl geçmesine rağmen dairelerinin teslim alamadığı gerekçesiyle eylem yaptı...

Dumankaya İnşaat'ın sahiplerine FETÖ fezlekesi!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, FETÖ/PDY'ye "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında Dumankaya İnşaat'ın eski sahibi ve ortakları bulunan 125 şüpheliye yönelik fezleke hazırlandı.

ESKIDJI Dumankaya'nın gayrimenkullerini açık artırma ile satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun (TMSF) kayyum atandığı Dumankaya İnşaat A.Ş. aktifinde bulunan gayrimenkullerin satışı konusunda ESKIDJI A.Ş. ile geçtiğimiz günlerde sözleşme imzalamıştı.

Dumankaya'nın stoktaki gayrimenkullerini Eskidji satacak!

İnşaat çalışmaları yeniden başlayan Dumankaya İnşaat, stoklarında bulunan gayrimenkullerin satışı konusunda ESKIDJI Müzayedecilik A.Ş. ile sözleşme imzaladı.

İBB'den "Su Ada'ya cami yapılsın" önerisine açıklama!

İBB'den "Su Ada'ya cami yapılsın" önerisine açıklama geldi. İBB Başkanı Kadir Topbaş: "Galatasaray Adası'na cami yapılması gündemimizde olmadığı gibi bir çalışma içinde de değiliz" dedi.

Dumankaya İnşaat'a FETÖ operasyonu!

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'n finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, alınan tanık ifadeleri doğrultusunda Dumankaya İnşaat'ın mevcut genel müdürünün de aralarında bulunduğu 4 şüpheli gözaltına alındı.

Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortaklarının mal varlıklarına el konuldu!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'ye "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada kapsamında, Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortakları olan 6 şüphelinin tüm mal varlıklarına el konuldu.

Dumankaya İnşaat'tan yılın konut hareketi!

Ritim İstanbul projesi Dumankaya İnşaat imzasıyla Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Ritim İstanbul Evleri'nin bu yıl Kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Dumankaya’dan açıklama: Paralel yapıyla ilişkimiz yoktur!

Dumankaya İnşaat Paralel Yapı soruşturmasıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada "Dumankaya'nın, "paralel yapı" ya da "FETÖ terör örgütü" gibi yapılanmalarla herhangi bir ilişkisinin bulunması söz konusu değildir." denildi.

Dumankaya İnşaat'tan ikinci açıklama!

'Paralel Devlet Yapılanması' iddiasıyla Dumankaya İnşaat'ın şirketinin murahhas üyesi Halit Dumankaya'nın da bulunduğu 7 kişi tutuklandı. Süreçle ilgili Dumankaya İnşaat açıklama yaptı. İşte Dumankaya'nın açıklaması..

Dumankaya İnşaat açıklama Haberi

Dumankaya İnşaat açıklama

DUMANKAYA ailesi bugün verdiği gazete ilanında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hitaben, "Hakkınızı helal edin, Biz de aldatıldık" dedi.



"BU YAPI İLE İLİŞKİLERİMİZİ KESTİK"

Bugün gazetelere Dumankaya Ailesi adına Halit Dumankaya tarafından verilen ilanda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenildi. "En son söyleyeceğimi şimdi söyleyeyim, hakkınızı helal edin. Biz de aldatıldık" şeklinde başlayan ilanda, "Ailemiz ve aile şirketimizde yoksula, hayır işlerine yardım, bir ana baba vasiyetidir. Yaptığımız yardımları hiçbir kurum ve yapı gözetmeden; din, dil ve ırk ayrımı yapmadan her zaman ülkemiz gençlerinin daha iyi şartlarda eğitil almalarını sağlamak amacıyla eğitim ve öğretim konusunda yaptım. 17-25 Aralık tarihine kadar yaptığımız bu yardımlardaki en büyük gafletim yardım yaptığımı kuruluşların gerçek yüzünü görememektir. 17-25 Aralık itibariyle her geçen gün kirli yüzleri ortaya çıkan bu yapı ile...