16 / 05 / 2024

dumankaya inşaat çayırova projesi

dumankaya inşaat çayırova projesi

Dumankaya İnşaat Gebze Çayırova projesinde 4 bin 500 konut inşa edecek. Birkaç ay içerisinde satışa sunulması planlanan Dumankaya Çayırova projesi için ön talep toplanıyor...

Dumankaya İnşaat projelerine kaynak arıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Jale Özgentürk bugünkü yazısında Dumankaya İnşaat'ın durmuş inşaat projelerine kaynak arayışını değerlendirdi. İşte Özgentürk'ün o yazısı...

Dumankaya'nın Çayırova projesi iptal mi edildi?

Çayırova Akse mahallesinde hayata geçirilmek istenen Dumankaya Çayırova projesi iptal edildiği öne sürüldü.

Dumankaya İnşaat'tan GYODER kampanyasına destek!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat, GYODER’in konut kampanyasına katıldı!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat'tan yılın konut hareketi!

Ritim İstanbul projesi Dumankaya İnşaat imzasıyla Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Ritim İstanbul Evleri'nin bu yıl Kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Dumankaya İnşaat'tan Mayıs ayına özel yüzde 5 İndirim!

Ritim İstanbul projesinde Mayıs ayına özel yüzde 5 indirim fırsatı sunan Dumankaya İnşaat "Sizin bütçenin esnemiyorsa biz esneriz" sloganı ile herkesi konut sahibi yapmayı hedefliyor.

Dumankaya İnşaat'tan esnek kampanya!

Tüketici ihtiyaçlarına göre sektörde öncü kampanya ve projeleri hayata geçiren Dumankaya İnşaat, daire sahibi olmak isteyen fakat bütçesini esnetemeyenler için ödeme planlarını esnetiyor.

Reysaş GYO, Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal etti!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 17 Şubat'ta Sancaktepe arsası için anlaştığı Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal ettiğini Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyurdu.

Kocaeli Devlet Hastanesi’nin kaba inşaatı ay sonunda tamam!

Elron İnşaat ve Tema İnşaat ortaklığında yapımı devam eden Kocaeli Devlet Hastanesi’nin kaba inşaatı ay sonunda bitecek. İnşaatta şu an mekanik, elektrik tesisatı, havalandırma gibi ince işlerin çalışması yapılıyor

Dumankaya İnşaat'ın acı günü! Ahmet Güneş vefat etti!

Dumankaya Pusula Site Yönetimleri Genel Müdürü Ahmet Güneş vefat etti. Ahmet Güneş'in cenazesi yarın Elazığ'dan kaldırılacak. Dumankaya İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Dumankaya İnşaat en beğenilen inşaat şirketi oldu!

Dumankaya İnşaat adına gerçekleştirilen Bilinirlik ve Marka Algı Araştırması'nın Nielsen tarafından hazırlanan 2015 sonuçlarına göre Dumankaya, tüketici beğeni oranını 2014’e göre yükselterek yine açık ara en beğenilen inşaat şirketi oldu.

Dumankaya İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Dumankaya İnşaat, cazip ödeme planları ve indirimler ile Dumankaya Flex Office, Ritim İstanbul ve Dumankaya Horizon için tüketici beklentilerine göre hazırladığı yılın son fırsatlarını sunuyor.

Dumankaya İnşaat Galatasaray'a gayrimenkul devredecek!

Galatasaray, forma göğüs reklamı için Dumankaya İnşaat ile 2+1 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre ilk yıl 9, ikinci yıl 10, üçüncü yıl ise 11 milyon lira alacaktı.

dumankaya inşaat çayırova projesi Haberi

dumankaya inşaat çayırova projesi


Dumankaya, Gebze Çayırova'da büyük bir projeye hazırlanıyor. Dumankaya Çayırova projesi 142 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek. 3 etaptan meydana gelecek projede 4 bin 500 konut yer alacak.


Dumankaya Gebze Çayırova projesi için ön talepleri toplamaya başladı. Dumankaya Çayırova projesinin bu yılın ilk yarısında satışa açılması hedefleniyor. Projede stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire tipleri olacak.


Dumankaya Çayırova projesi, Gebze'de Haşim Gürdamar'ın sahibi olduğu Şenpiliç'e ait arsa üzerinde hayata geçiriliyor. 1 milyar TL yatırım bedeline ulaşması beklenen Dumankaya Çayırova projesi 2015 yılı sonunda tamamlanması planlanan Körfez Geçiş Köprüsü ile değerlenecek. Projenin detayları henüz netleşmedi.




Tel: 444 7 222

Web: www.dumankaya.com/gebze-cayirova/gebze-cayirova-projesi-on-talep.aspx

Gülcihan...