29 / 04 / 2024

Dumankaya İnşaat Genel Müdürü Abdullah Yazıcı

Dumankaya İnşaat Genel Müdürü Abdullah Yazıcı

Amerikan Merkez Bankası’nın faiz kararı, Başbakan Sayın Binali Yıldırım’ın açıkladığı kredi kartı taksit sınırı artışı gibi Türkiye ekonomisinin gündemine ilişkin konularda değerlendirmelerde bulunan Dumankaya İnşaat Genel Müdürü Abdullah Yazıcı şunları söyledi:

Konutta KDV indirimi sektörün canlılığını koruması için önemli bir karar!

Bakanlar Kurulu, 150 m2'nin üzerindeki konutlar için yüzde 18 olan KDV oranını yüzde 8'e indirdi. Kararla, konut teslimlerinde yüzde 18 olarak uygulanan KDV'nin 31 Mart 2017'ye kadar yüzde 8 olarak uygulanması hüküm altına alındı.

Dumankaya İnşaat mağdurları TMSF önünde eylem yaptı!

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF'ye devredilen Dumankaya İnşaat'tan, yapım aşamasındaki projelerden daire alan vatandaşlar, 3 yıl geçmesine rağmen dairelerinin teslim alamadığı gerekçesiyle eylem yaptı...

Dumankaya İnşaat'ın sahiplerine FETÖ fezlekesi!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, FETÖ/PDY'ye "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında Dumankaya İnşaat'ın eski sahibi ve ortakları bulunan 125 şüpheliye yönelik fezleke hazırlandı.

Dumankaya Natura sitesinin genel kurulunda arbede yaşandı!

FETÖ’ye maddi destek sağladığı gerekçesiyle patronları tutuklanan ve tüm mal varlıklarına el konulan Dumankaya İnşaat’ın 3 yıldır yönettiği Tuzla’daki Natura sitesinin genel kurulunda tam anlamıyla arbede çıktı.

Dumankaya İnşaat'a FETÖ operasyonu!

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'n finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, alınan tanık ifadeleri doğrultusunda Dumankaya İnşaat'ın mevcut genel müdürünün de aralarında bulunduğu 4 şüpheli gözaltına alındı.

Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortaklarının mal varlıklarına el konuldu!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'ye "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada kapsamında, Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortakları olan 6 şüphelinin tüm mal varlıklarına el konuldu.

İnanlar İnşaat genel kurul toplantı tutanağını yayınladı!

İnanlar İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İnanlar İnşaat genel kurul toplantı tutanağını yayınladı.

Dumankaya İnşaat'tan yılın konut hareketi!

Ritim İstanbul projesi Dumankaya İnşaat imzasıyla Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Ritim İstanbul Evleri'nin bu yıl Kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Reysaş GYO, Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal etti!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 17 Şubat'ta Sancaktepe arsası için anlaştığı Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal ettiğini Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyurdu.

Dumankaya İnşaat'ın acı günü! Ahmet Güneş vefat etti!

Dumankaya Pusula Site Yönetimleri Genel Müdürü Ahmet Güneş vefat etti. Ahmet Güneş'in cenazesi yarın Elazığ'dan kaldırılacak. Dumankaya İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Dumankaya İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Dumankaya İnşaat, cazip ödeme planları ve indirimler ile Dumankaya Flex Office, Ritim İstanbul ve Dumankaya Horizon için tüketici beklentilerine göre hazırladığı yılın son fırsatlarını sunuyor.

Galatasaray'ın yeni sponsoru Dumankaya İnşaat oldu!

Galatasaray Futbol A Takımının Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarında giyeceği forma sponsoru Dumankaya İnşaat oldu.

Dumankaya İnşaat basın toplantısı 30 Ekim'de!

Galatasaray’ın Süper Lig maçları için forma göğüs sponsoru Türkiye’nin öncü gayrimenkul şirketi Dumankaya İnşaat oldu. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Uğur Dumankaya’nın katılımıyla gerçekleştirilecek imza töreni 30 Ekim Cuma günü gerçekleştir

Dumankaya İnşaat yeni kampanyasını hayata geçirdi!

Dumankaya İnşaat, daire sahibi olmak isteyenlere 'zahmetsiz' bir teklif sunuyor. 'Fifti Fitti" kampanyasında yaşanan yoğun ilgi sebebiyle Anadolu Yakası'ndaki projeler için de "Sıfır Zahmetli" kampanyayı hayata geçirdiklerini belirtildi.

Dumankaya İnşaat Genel Müdürü Abdullah Yazıcı Haberi

Dumankaya İnşaat Genel Müdürü Abdullah Yazıcı

Amerikan Merkez Bankası’nın faiz kararı, Başbakan Sayın Binali Yıldırım’ın açıkladığı kredi kartı taksit sınırı artışı gibi Türkiye ekonomisinin gündemine ilişkin konularda değerlendirmelerde bulunan Dumankaya İnşaat Genel Müdürü Abdullah Yazıcı şunları söyledi:


“Temmuz ayında yaşadığımız kanlı darbe girişiminin ardından ekonomimiz ilk şoku üzerinden atarak hızlı bir toparlanma sürecine girdi. Gerek karar vericilerin ekonomimizi canlandırmak adına ortaya koyduğu irade ve isabetli kararlar gerekse iş dünyasının sergilediği özveri ile bugün birçok ülke ekonomisinin altından kalkamayacağı bir yenilenme süreci geçiriyoruz. Başbakanımızın kredi kartı taksit sınırının artışı ile ilgili olarak yaptığı açıklamalar da ekonominin canlanması ve durağan bir sürece girmememiz adına önemli bir önlem. Yine konut kredilerinde de önemli bir değişiklik yaşadık. Önceden tüketici satın alınacak evin bedelinin yüzde 75’ine kadar olan kısmını kredi çekebiliyordu....