28 / 04 / 2024

dumankaya inşaat kartal sahil

dumankaya inşaat kartal sahil

Bir çok başarılı projeye imza atmış olan Dumankaya İnşaat, Kartal'da yeni bir projeye başlıyor. Kartal Sahil olarak adlandırılan proje için ön talep toplanıyor

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldızlar İnşaat, Kartal projesi için düğmeye bastı. Peki Yıldızlar İnşaat Kartal projesi nerede? İşte Yıldızlar İnşaat Kartal projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Kesepara İnşaat Kartal projesi geliyor! Yeni proje!

Kesepara İnşaat Kartal projesi için düğmeye bastı. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilecek.

Sint İnşaat Kartal Yakacık'ta projeler üretiyor!

Sint İnşaat Kartal Yakacık'ta projeler üretiyor. Sint İnşaat'ın Yakacık'ta üç farklı yerde proje inşaatları sürüyor.

Dumankaya İnşaat projelerine kaynak arıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Jale Özgentürk bugünkü yazısında Dumankaya İnşaat'ın durmuş inşaat projelerine kaynak arayışını değerlendirdi. İşte Özgentürk'ün o yazısı...

Dumankaya İnşaat'tan GYODER kampanyasına destek!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat, GYODER’in konut kampanyasına katıldı!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat'tan esnek kampanya!

Tüketici ihtiyaçlarına göre sektörde öncü kampanya ve projeleri hayata geçiren Dumankaya İnşaat, daire sahibi olmak isteyen fakat bütçesini esnetemeyenler için ödeme planlarını esnetiyor.

Reysaş GYO, Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal etti!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 17 Şubat'ta Sancaktepe arsası için anlaştığı Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal ettiğini Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyurdu.

Dumankaya İnşaat'ın acı günü! Ahmet Güneş vefat etti!

Dumankaya Pusula Site Yönetimleri Genel Müdürü Ahmet Güneş vefat etti. Ahmet Güneş'in cenazesi yarın Elazığ'dan kaldırılacak. Dumankaya İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Dumankaya İnşaat en beğenilen inşaat şirketi oldu!

Dumankaya İnşaat adına gerçekleştirilen Bilinirlik ve Marka Algı Araştırması'nın Nielsen tarafından hazırlanan 2015 sonuçlarına göre Dumankaya, tüketici beğeni oranını 2014’e göre yükselterek yine açık ara en beğenilen inşaat şirketi oldu.

Dumankaya İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Dumankaya İnşaat, cazip ödeme planları ve indirimler ile Dumankaya Flex Office, Ritim İstanbul ve Dumankaya Horizon için tüketici beklentilerine göre hazırladığı yılın son fırsatlarını sunuyor.

Dumankaya İnşaat Galatasaray'a gayrimenkul devredecek!

Galatasaray, forma göğüs reklamı için Dumankaya İnşaat ile 2+1 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre ilk yıl 9, ikinci yıl 10, üçüncü yıl ise 11 milyon lira alacaktı.

DKY İnşaat Kartal Sahil Evleri!

DKY İnşaat Kartal Sahil Evleri projesinde 140 adet daire yer alıyor. Atalar Sahil Sitesi'nin yerinde kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak olan DKY Sahil projesi için ön talep toplanıyor...

dumankaya inşaat kartal sahil Haberi

dumankaya inşaat kartal sahil

Dumankaya İnşaat, Kartal sahil yolunda, denize sıfır bir projeye başlıyor. Adalar ve deniz manzarasına sahip bir landmark proje olarak planlanan Dumankaya Kartal Sahil projesi 178 adet bağımsız bölümden oluşuyor. Kartal Koçtaş ve Migros'un hemen yanında yükselecek olan projede 109 konut, 34 ofis ve 35 adet ticari ünite yer alacak. Ticari alan olarak hizmete girecek olan 5 adet kafe, 7 adet sinema, 3 eğlence ve 20 adet mağazasıyla oldukça geniş avantajlar sunacak.


Dumankaya'nın kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak misyonu ile geliştirdiği proje için ön talep toplanmaya başladı. Kartal Sahil projesi olarak adlandırılan projeye başvuru için www.dumankaya.com adresindeki ön talep formunu doldurmak yeterli oluyor.


Detaylı bilgi için: 444 7...