02 / 05 / 2024

dumankaya inşaat müşteri odağı

dumankaya inşaat müşteri odağı

Dumankaya İnşaat, kurum içi iş birimlerinde organizasyon değişikliğine gitti. Dumankaya Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, gerçekleştirilen atamaların Dumankaya'nın gelecek stratejileri için önemli olduğunu belirtti...

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği yurt dışı fuarlarına katılacak!

Anadolu yakasının geçmişi 60 yıla dayanan inşaat müteahhitleri tarafından kurulan Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİD), yurt dışmdaki gayrimenkul fuarlarına katılma kararı aldı.

İnegöl'de iş güvenliğine uymayan inşaat mühürlendi!

Bursa İnegöl Mahmudiye Mahallesi Yıldıztepe Sokağı’nda yapımı devam eden üç katlı bina inşaatında yapılan incelemelerde, iş güvenliğine uyulmadığını tespit eden Zabıta ekipleri inşaatı mühürledi..

İnşaat mühendisleri 'adam-ay' uygulamasına geçilmesini istiyor!

HÜKÜMETTEN teminat mektuplarının kaldırılmasını isteyen inşaat mühendisleri ve mimarlar, inşaatlarda götürü ve sabit bedel yerine ‘adam-ay’ uygulamasına geçilmesini de istedi.

4 maddede inşaat mühendisliği bölümü!

İnşaat mühendisliğinin amacı; Artan konut gereksinimine cevap vermek, doğal afetlere karşı dayanıklı yapı gereksinimini karşılamak ve karayolu ile denizyolu taşıma ağını güçlendirmek için geleceğin inşaat mühendislerini yetiştirmek...

İnşaat mühendisi referans belgesi başvuru işlemleri!

Referans belgesi, Meslek bilgisi ve meslek deneyimi ile bir mühendisin ulaştığı mesleki birikimi belirten, bu Yönetmelik uyarınca verilecek C, B, A düzeylerindeki belge olarak karşımıza çıkıyor. Peki, inşaat mühendisi referans belgesi nasıl alınır?

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği kuruldu!

İstanbul Anadolu yakasının geçmişi 60 yıla dayanan inşaat müteahhitleri tarafından kurulan İstanbul Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİD)’in basın lansmanı 29 Ocak Perşembe günü Büyük Kulüp’te yapıldı.

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa şubesinde STA4-CAD eğitimi!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi’nde, betonarme proje analizleri yapacak inşaat mühendisleri için STA4-CAD eğitimleri düzenlendi...

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şubesi 25'inci yılını kutladı!

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şubesi, meslekte 25 yılını dolduran inşaat mühendislerine teşekkür plaketi sundu. Adana Şube Toplantı Salonu'nda düzenlenen törenle 25. yıl plaketini alan inşaat mühendisleri duygulu anlar yaşadı.

Dumankaya İnşaat Çayırova telefon numarası!

Kocaeli Gebze'de hayata geçirilecek olan Çayırova projesi Dumankaya inşaat imzasını taşıyor. Stüdyodan, 4 oda 1 salona kadar daire seçenekleri sunan Dumankaya Çayırova projesinin telefon numarası şöyle:

İnşaat mühendisliği öğrencileri Kuzey Marmara Otoyolu'nu gezdi!

İNŞAAT Müteahhitleri Sanayici ve İş Adanılan Derneği İMSİAD önderliğinde organize edilen gezide Uludağ Üniversiteleri inşaat Mühendisliği ve Mimarlık Fakültesi öğrencileri Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'ni gezdi..

İnşaat Mühendisleri Odası Aydın şubesi 20 yaşında!

İnşaat Mühendisleri Odası Aydın şubesi 20. yaşını kutladı. Aydın ve ilçelerinde bulunan inşaat mühendislerinin katıldığı gece de eğlence gece boyu devam ederken Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’da gecede yer aldı.

İnşaat mühendisleri odası ana yönetmeliğinde değişiklik yönetmeliği!

Türk mühendis ve mimar odaları birliği inşaat mühendisleri odası ana yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik, 22 Aralık 2014 tarihinde 29213 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yönetmelik kapsamındaki değişiklikler...

Enver Demirel Etimesgut İnşaat Müteahhitleri Derneği'nin toplantısına katıldı!

Ankara'nın gelişen ilçesi Etimesgut'un Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut inşaat Müteahhitleri Derneği 'nin aylık yönetim kurulu toplantısına katılarak, ilçedeki inşaat yatırımcılarının sorunlarını ve belediyeden beklentilerini dinledi.

dumankaya inşaat müşteri odağı Haberi

dumankaya inşaat müşteri odağı

Dumankaya İnşaat, kurum içi iş birimlerinde organizasyon değişikliğine gitti. Gerçekleştirilen atamaların Dumankaya'nın gelecek stratejileri için önemli olduğuna vurgu yapan Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, "Biz şirket olarak insanların yaşamlarına dokunan bir iş yapıyoruz. Müşterilerimizin ve çalışanlarımızın "iyi ki Dumankaya'dayım" hissini yaşaması bizim için çok kıymetli" dedi.


Kadın çalışan sayısı arttı 

"Şirketin gerçekleştirdiği yeni organizasyon yapısı sonucunda çalışanların yaş ortalaması 36.93 oldu. Toplam çalışanların içinde kadın çalışanlarının oranı ise 23.89'e ulaştı jgYıl boyunca farklı illerde konferanslar veren Uğur Dumankaya'nın son durağı Almanya oldu. Almanya İş Hayatı Dernekleri Federasyonu (BUV) davetlisi olan Dumankaya, deneyimlerini işadamlarıyla paylaştı. Yaşanılan değişimin çok hızlı ve keskin olduğuna dikkat çeken Dumankaya, "Şirket olarak hep sektörün bir adım önünde olmak için çabaladık. Öncü rol bilgiyi ve deneyimi saklayarak değil,...